Hétfőn rajtol a OnePlus Watch 2

Hozzászólások

Mit tud ez egy samu okosórához képest? Természetesen 1+ telóval.

Ha nem kell minden nap töltőre rakni akkor ezen sem lesz WearOS, és akkor ez is ugyanolyan érdektelen marad mint az elődje. 

Ha az időt akarom tudni arra vannak sokkal régebb óta használt bevált órák. Ha ehealth arra vannak célorientált lightosabb megoldások. De ha már okosóra, akkor wearOS (vagy ízlés szerint watchOS) mert akkor alkalmazáskínálatot is szeretnék rá. 

Félreértések elkerülése végett: ez SEM venném fel

:D

trey @ gépház

hiaba van full hangeron az opo9 csengohang, nadrag zsebben nem hallom meg. sokaig a "ha fontos majd ujrahiv" elven voltam, de sokan meg a "latta a hivasom majd visszahiv", es meg elfelejtettem :(

igy vettem egy kozepkat orat, igy mar jelez amikor az utcan vagyok. nyilvan aki nem feledekeny/suket, annak nem szukseges ez a funkcio.

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Sose hallotta az asszony ha hivtam, en meg azt nem mikor visszahivott. Igy nemi is nekem is volt vagy 5-10 nemfogadott hivasunk egymastol es mind a ketten tok idegek voltunk. :D

Most mar enki van okosoraja igy azonnal felveszi. Ha nem, akkor csak nekem van 5-10 nemfogadott hivasom. Kellene egy okosora. Szemezek ezzel (ha mar minden oneplus a csaladban)

A környezetemben majdnem mindenkinek van, de nekem nincs okosórám. Most elgondolkodtam, hogy mire tudnék használni egy ilyet.

Sport? Tőlem elég távol álló dolog, úgyhogy az az opció kilőve. A bringámon van kilométeróra.

Értesítések? Bőven elég az ami a telefonra jön, meg amit emailben kapok.

Ébresztő? A telefon ébreszt fel.

Óra? Van egy tökéletes, kb. 15 éves napelemes Citizen órám.

Mire jó még egy ilyen?

Mi az amiért - a fentieken kívül - feltétlenül szüksége van valakinek egy ilyen cuccra?

[Falu.Me]==>[-][][X]

igen. így szoktam meg. Lem azt írta, "nem a számítógépektől félek, hanem a hiányuktól", én a karórával is így vagyok. eseményfüggő, mi van a karomon: sportolás, munka és alvás közben mostanában apple watch. egyébként meg valamelyik régebbi darabom (dédapám órás volt, van válogatásom)

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.

én az esetek 90%-ában az órámmal fizetek. kényelmesebb, mert a kezem mindig kéznél van, nem kell zsebben keresgélnem a telefonomat

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.

Hát... fogalmam sincs, hogyan jutottál erre a következtetésre, de mindegy is.

A kedvedért megpróbálom még egyszer, hátha így átmegy a kérdés: az általam ismert funkciókon kívül, tudnak-e ezek a kütyük valami olyat, ami miatt érdemes lenne még megvennem?

[Falu.Me]==>[-][][X]

Nekem pl. jól jönne egy ilyen óra e-sim/LTE funkcióval. Ha BT hatótávolságon kívül vagyok, akkor is tudjak hívást fogadni/indítani. Van Samu telóm, amit nem annyira csípek és tudok a Samu órákról is. Csak hát nem szívesen ruháznék be egy nem csípett telóhoz való cuccra.
Viszont az 1+7T-et meg imádom, ha kipurcan a következő is 1+ teló lesz. Na ilyenre már szívesebben adnék ki pénzt. És tényleg elég lenne a fent említett funkció. Meló közben amikor valahová le van téve a teló, meg messze van. Na akkor jó lenne. 

A saját tapasztalatom két Samu LTE-s óra után az, hogy ami a Telekom eSIM-mel rendesen működik, és nem akar minden délután töltőre kerülni, az az Apple Watch Ultra. Volt előtte sima AW is, az is csak merült, mint balta nyél nélkül. Mondom ezt úgy, hogy egyébként ahol tudom, ott fikázom az Apple termékeit :-)

Egyébként ez nem azt jelenti, hogy az OnePlus órája ne lehetne szuperjó - sőt, én lennék a legboldogabb, ha valamelyik gyártó végre kijönne egy tisztességes Google Wear órával.

Én is sokáig így voltam vele, de egy ideje sajnos folyamatosan elérhetőnek kell lennem, családi okokból. Ide értve azt is, amikor épp az uszodában szelem a habokat. Néhány tönkrement, magát vízálló strapatelefonnak tituláló készülék után elkezdtem LTE-s okosórákkal próbálkozni. Menet közben rájöttem, hogy jónéhány app okosórás változata jól jön. Ilyen például, hogy látom rajta a naptáramat, emlékeztetőket, e-mail-eket, stb. A fitnesz appok annyira nem izgatnak, de néha tanulságos eredményt mutatnak. De néha még az is praktikus, hogy az okosóráról tudok a mobillal fotót exponálni.

ha tudod a valaszt akkor miert kerdezel?

pontosan tudni hogy mire jo az ora, es azt is tudod hogy ebbol neked 0-ra van szukseged. logikusan kovetkezik hogy megkell-e venned vagy sem. ha megse megy akkor segitek: neked nemkell okosora!

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Két chip van benne. 

Az egyiket a WOS használja a másikat egy saját. 

Watch 2 runs on a combination of Wear OS, which runs on the Snapdragon W5 chipset, and an RTOS, which runs on the BES 2700. The combination of RTOS and 2700 is running most of the show in the background, including low-level activities and things like connectivity, sleep and heart rate tracking, and fitness tracking. Then, when the user interacts with Wear OS-specific features and applications, the OS fires up the W5 chipset.

The Watch 2 features a sizable 500mAh battery, which OnePlus claims provides up to 100 hours in Smart mode and 12 days in Power Saving mode

 

https://www.gsmarena.com/oneplus_watch_2_hands_on_review-news-61763.php

 

Ami furán van megoldva, hogy a kisebb teljesítményre csak át kell kapcsolni, viszont wear os-re visszakapcsolni, egy ujraindítás kell.