The Metro feeling

Az előző blogpostban írtam, mennyire tetszik a játék, és hogy szvsz. a grafika szép. És hogy mi benne a jó?
Erre legyen válasz ez a videó: https://youtu.be/2QJWe1GMq9I

A grafikáról annyit, ez egy GTX 1050Ti-vel készült videó, minimumra állított élsimítással, effektekkel és hozza simán egy maximumra állított Fallout 4 szintjét.
Egy RTX2080-nal, maximum grafikai beállításokon gyönyörű.

Hozzászólások

Nem értem miért van mindenki hasraesve ettől a grafikától, szerintem egyáltalán nem nagy durranás. Gamer csatornán láttam a végigjátszás utolsó részét, mikor vége lett a játéknak ott is mondta a srác, hogy a grafika valami elképesztő (ő amúgy maxra húzva játszott), akkor se jött át hogy mi a francról beszél. Szerintem kifejezetten csúnya.

Nagyon durva 30+ eves MAV feeling! Haza a koleszbol... Beleborzongtam. :D

Azért maradjunk annyiban hogy a szép eléggé relativ fogalom. Ez a játék bűnronda, az NPC mozgások darabosak. Ilyet már a HL2 is tudott 15 éve.
-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

Amit a kiadó csinált a steam-en, azért én bojkottálom a megvételét. Az egy elég szemét húzás volt szerintem. Pedig simán megvettem volna.
---------------------------
Oszt jónapot!

Pontosan én sem tudom, de valami olyasmi volt, hogy kiadás előtt pár nappal váltott boltot. Ez nekik elvileg jobb, mert több marad a zsebükben. Viszont sokan megsértődtek rájuk, mert nem akarnak még egy game launchert a gépükre. De lehet volt más is. Nem játszom már vagy 10 éve, a fiam beszélt róla és ennyi maradt meg.

Pont nem érdekel, hogy ki tehet róla, főleg mert csak halvány elképzeléseim vannak arról, hogy mi is ez a Metro sorozat. De nem akarok kismillió klienst, és az sem érdekel, hogy ki mekkora sápot szed le, mert a végfelhasználói ár úgyis ugyanannyi akcióktól eltekintve. Engem most az érdekel, hogy bukjanak, de jó nagyot, és mások ne kövessék a példájukat, épp elég a szaros Originnel bajlódni pluszban a Fifa miatt, illetve ritka szemét húzás volt úgy elvinni a Steamről, hogy az előrendelés már futott.

Szerintem a fejlesztő csapat ebből egy fillérrel sem kap többet, hanem lenyeli mind a kiadó. De nekünk sem kell mindent lenyelni. Ha reklámozom egy felületen, majd kiadás előtt átnyergelek máshova, szerintem elég undorító. Akkor már kiadtam volna csak azért is, és a következő játékot meg már csak az új helyen.
---------------------------
Oszt jónapot!

Mi annyira nagy szám a Steamben, ami miatt csak ott vagy hajlandó megvenni?
(Egyébként csak egy évig exkluzív - de torrentezd le, abból aztán a fejlesztők tényleg nem látnak egy fillért sem)
--
"Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." John F. Woods

Szarul fog esni, de: igen.

Nem fogok felrakni egy 5. game library-t (game store). Ami nincs fenn a steamen azzla nem játszom. Legalábbis eredetiben nem (lást EA játékok, mivel az Origin egy rakás fosh)
-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

+1
Nem szeretnék minden játék miatt egy-egy ilyen alkalmazást felrakni. Van steam-em, van Originem, de harmadik, negyedik, ötödik, hatodik programot ez miatt nem szeretnék felrakni. Én nem fogom letölteni torrenten, csak nem fogon megvenni és játszani vele.
---------------------------
Oszt jónapot!

Én sem tartom ezt a grafikát manapság kiemelkedően jónak, de a játék hangulata nagyon jó volt az előző részekben is, és ez is tetszik.