egyszerű a kérdés: mp3pro xmms alá. valaki tud segíteni

Fórumok

egyszerű a kérdés: mp3pro xmms alá. valaki tud segíteni

Hozzászólások

Eltelt majdnem 2 év a topic nyitása óta, és még mindig nem találok megoldást a problémára. Van már MP3PRO Linuxon?

Hi!

Marketing: Fele annyi helyet foglal, mint az mp3, es ugyanolyan minosegu.

De amugy nem az a lenyeg, hogy mi az elonye, hanem hogy ha kapsz egy mp3prot, akkor le tudd normalis minosegben jatszani.

Amugy megy valakinek a codec? Mert nekem nem.

By(t)e
TBS::Antiemes

Fele annyi helyet foglal, mint az mp3, es ugyanolyan minosegu.

NA!

Ezt nem gondoltad komolyan!!? Az Mp3PRO egy cincogó-dübörgő kódolás. Nem néztem utána a fizikai kimenetnek, de hogy a zeneszámok középvrekvenciás részeit úgy dobja ki, mint a macskát szarni, az tuti.
Ha jó minőségű tömörítést akarsz kisebb helyen, akkor inkább oggot használj 128-as bitrátával. No, az van olyan, mint a 224-es mp3.

Középfrekvencia? Minek az? Akkor meg hol spóroljon szegény codec a fájlméret nagyságán??? "Az Mp3PRO egy cincogó-dübörgő kódolás" - és pont ez kell a mezei usernek, hogy cincogjon és dübörögjön Dimatson 2x400W-os asztali PC-s műanyag hangszóróján! :))

De azért ne szóljuk le ennyire az MP3PRO-t. Egy 128-as MP3PRO már nagyon szépen szól, és az is biztos hogy van olyan jó mint egy 224-es MP3. Csak azért nem tud elterjedni mert biztos a Thomson még mindig üldögél a licencjogán, ahelyett hogy felszabadítaná már...

Működik egyáltalán valakinek az mp3pro plugin XMMS-el? Nekem ha bekapcsolom az mp3pro modult, onnantól kezdve az XMMS nem játszik le semmit, de ez van mindenkinél. Nincs másik plugin vagy az amarokhoz valamilyen mp3pro kiegészítés? Esetleg különálló program ami már tudja? Na ne kelljen már winéből futtani winampot, szomorű vagyok hogy egy ilyen alapdolog nincs megoldva linuxon. :(

Üdv!

Ha esetleg alsa-ra van állítva a kimenet, állítsátok oss-re és próbáljátok ki úgy.

TBS::Blueghost

asszem a téma egyértelmű, ha valaki tud linket, vagy valamilyen segítséget nagyon hálás lennék. előre is kösz várom a gyors válaszokat! Debian-POWER :wink:

asszem húzós a kérdés mert a neten se nagyon van róla szó, egy-két fórumban irogatnak, de semmi konkrét... :roll:

[quote:ce57e458d6="rave_ace"]asszem a téma egyértelmű, ha valaki tud linket, vagy valamilyen segítséget nagyon hálás lennék. előre is kösz várom a gyors válaszokat! Debian-POWER :wink:

Linuxra meg nincs; allitolag licenszdijasak (lennenek) a kliensek. Megoldas lehet wine+winamp...

hát ez nagyszerű...licenszdíjas. hova tart ez a világ...na mindegy, azért még ha valaki tud valamit ami nem wine+winamp, akkor írhat thx a postot! :cry: az ALSA legyen veletek!