Visszatér az Open Academy IT konferencia

Címkék

November 22-én a megszokott értékekkel és koncepcióval tér vissza az Open Academy. Új helyszínen, az ELTE Harmónia termében ismét naprakész és magas színvonalú előadásokkal várják a szoftverfejlesztő szakembereket.

Open Academy

 

A Google előadásának keretében szó lesz majd napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő területéről, a Machine Learningről, és arról, hogyan tudják az előnyeit kiaknázni azok a szakemberek is, akik egyelőre csak ismerkednek ezzel az új tudománnyal.

A Skyscanner software engineere, Czap Balázs a skálázható microszervizek működtetését fogja bemutatni, a helyszínt biztosító ELTE munkatársa, Révész Ádám pedig a Kubeless alapú elosztott rendszerekről beszél majd.

Takács András a Commsignia alapítója szintén aktuális és napjainkban megkerülhetetlen témával készül, előadásából kiderül, mi az a V2X (vehicle-to-everything) technológia és miért megkerülhetetlen a kooperatív közlekedés manapság.

A biztonságos API fejlesztés világába nyújt mélyebb betekintést a Balasys munkatársa, Bauer Péter, Lehóczky Zoltán a Lombiq Technologies alapítója pedig a nyílt forráskódú Orchard rendszert mutatja be a hallgatóságnak.

Friss ötletekkel és a legújabb technológiákkal foglalkozó előadásokkal várunk november 22-én, pénteken 17 órai kezdettel az ELTE Harmónia termében az Infoparkban.

További információ: talentera.hu/openacademy