Július 19-én SYSADMINDAY!

 ( hup | 2019. június 19., szerda - 8:47 )

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe. További részletek »

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

2018:

https://youtu.be/NZr8ExpEA7s

--
trey @ gépház

"... minden év júliusának utolsó péntekén ..."

Az nem július 26. ?

Fedora 29, Thinkpad x220

Az "ünnepnap" valóban oda esik, de a tapasztalat az, hogy addigra mindenki (szervezők, vendégek, előadók) nyaralnak, így előbbre lett hozva.

--
trey @ gépház

már 3 éve elszakadtunk a hivatalos dátumtól:

"A rendszergazdák világnapját hagyományosan július utolsó péntekjén rendezik. Ez a „mozgó” dátum hazai viszonylatban nem túl szerencsés, mert a hazai szabadságolások többsége a július utolsó hete és augusztus 20. közé esik. Ennek kivédésére a hazai SYSADMINDAY-en elszakadtunk a hivatalos időponttól, és a rendezvényt a fenti időszak előtt tartjuk meg. Így lett az idei dátum a hivatalos július 26. helyett július 19. "

arról nem is beszélve, h július végén instabil az időjárás, olyankor vannak a nagy nyári viharok. korábban csak a csoda mentette meg a rendezvényt az esőtől, volt olyan, h még aznap délelőtt is esett. a meteorológus azt mondta, h nem szerencsés az időszak, mert még 24 órára előre sem lehet jósolni, egyszer így is úgy is elveri a vihar az egészet. anno ezért vittük át a millire, mert ott volt fedett rendezésre is opciónk, de ez meg nagyon drága volt. így mindenkinek jobb.