Újra Chris Lamb lett a Debian projekt vezetője

 ( trey | 2018. április 19., csütörtök - 8:49 )

2017 után ismét Chris Lamb-et választotta Debian Project Leader-nek (DPL) a Debian projekt. Ciklusa 2018. április 17-tel indul.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

ahogy a listát elnéztem, át kellett rendesen gondolni, nehéz választás lehetett...


"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Lényeg, hogy megvan a kétharmad.

és az ellenzék nem kér(t) újraszámolást? esetleg tüntetés a hétvégén? de lehet most ő volt a soros?


"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Bizony. Mark Shuttleworth emberei kirakatokat zúznak és kukákat borogatnak, mert Fekete-Afrikából akarnak migráns Ubuntu fejlesztőket beengedni a Debian projektbe.

Basszus vesztettem. Pedig azt gondoltam jo lesz "None Of The Above" neven indulni, na majd legkozelebb "Dire Wolf" leszek.

azt lehet tudni miért ilyen gyér az érdeklődés? korábban emlékszem több, talán négy-öt ember is volt a listán, most meg egy szerencsétlen kukszi. illetve kettő, mert a "none of the above" is indult. :)


"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Magam részéről pozitív képem van a srácról - lehet személyesen is találkoztam már Vele. Szakmai levelezésből korrekt hozzáállást tapasztaltam.
Aktív csomagok karbantartása, QA és biztonságtechnika területeken. Úgy tudom, 2008 szeptember 16-a óta teljes jogú Debian tag, de 2006 decemberétől vannak hozzájárulásai.

félreértesz, nekem vele, a személyével semmi problémám nincsen, nem is ismerem, csak érdekes számomra, a konkrét személytől elvonatkoztatva, hogy egyetlen jelentkező volt a pozícióra, pedig korábban, emlékeim szerint, többen is jelentkeztek. csak ennyi.


"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

"[...] most meg egy szerencsétlen kukszi" árnyaltabb véleményt sejtetett. Másrészt általánosságban is válasznak szántam. Aktív, megbecsülésnek örvendő srác, akivel meg vannak elégedve. Többen vélhetik azt hogy nem tudnák jobban csinálni, hagyják tovább dolgozni.