Megérkezett a Hitman - The Complete First Season Linuxra!

 ( trey | 2017. február 17., péntek - 10:02 )

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ismeri valaki? Az első részeknek nekem bejött a hangulata, de rettentő hosszadalmas volt, és idegesítő, hogy egy kis hiba miatt előről kellett kezdeni.

Van auto-save, es manual save slotok.


Amit nem lehet megirni assemblyben, azt nem lehet megirni.

Ismerem, a Blood Money ezerszer jobb volt. Tipikusan a Call of Duty 2 vs modern CoD-ok esete. Vagy Dragon Age 1 vs 2, kinek mi.

Szerinted. A kritikákból és értékelésekből nem ez látszik. És egy évtizednyivel modernebb és szebb grafikája van ennek.

Csak az a rohadt nagy baj, hogy a fentiek (ti. azonos metacritic score, de jobb grafika) igazak a Mass Effect 1-3 párhuzamra is, de ettől még a ME 1 fényévekkel jobb, mint a 3. Ugye nem csak arról van szó, hogy mivel ezt kiadják Linuxra, ezért azonnal kötelező szeretni?

Vagy hát nekem mindegy, akkor vedd meg, csak utána ne gyere panaszkodni. :)

Légy erős. Megvan.

Az értékelések némiképp alátámasztják az általam írottakat

> Az értékelések némiképp alátámasztják az általam írottakat

Ja, hogy a szakértő újságírók valamivel kevesebb mint 4 százalékponttal jobbra értékelték az új Hitmant, hát akkor mindjárt visszaszívtam minden kritikát!!4! Ugyanezen site szerint jobb volt a Mass Effect 3, mint a ME1. Hadd ne vegyem komolyan ezt a százalékosdit.

Te túl komolyan veszed az áthúzott szöveget :p Hitmannél a grafika sokat számít, abban pedig 10 év nagy előny. Ha a történetes rész fontos, akkor más Square Enix játék után kell nézned. Mondjuk Deus Ex. Abból is kijött a legújabb Linuxra. Csak zabosak a népek az egyszer használatos fizetős addon miatt.