Thunderbird 45

Címkék

A Mozilla elérhetővé tette népszerű levelező kliensprogramja, a Thunderbird 45-ös verzióját. A változásokról részletesen a kiadási megjegyzések weboldal számol be. A kiadásban javított bugok teljes listája itt. Elérhető Windows, Linux és OS X platformokra számtalan nyelven, köztük természetesen magyarul is.

Hozzászólások

Nem azt mondták még nem oly rég, hogy hanyagolni fogják és megy a kukába? Valami ilyen rémlik.

Nem lehet, hogy a Thunderbird "fejlesztés" főként csak a "Fox"-fejlesztés" html-kezelésének "mellékterméke", azaz magát a levelező részt évek óta nem érinti a változás, csak a "Thunderbird"-en belül a levelek "html" megjelenítését? (Akkor pedig már teljesen jogos lehet a Fox-szal azonos, verziós "átcímkézés"...)

Biztos, hogy "fejlesztik", mert az utolsó néhány verzióban már hibás a levélkezelés, ami pedig eddig jól működött. :)
Ha rákattintok egy e-mailre, gyakran nem annak tartalma jelenik meg, mint ahogy elvárható lenne, hanem vagy egy előző e-mail, vagy a TB kezdőoldala marad. Nem frissül a megjelenítés.
Ide-oda kattintgatok, mire meg tudok nézni egy új levelet. Lehet, hogy csak nálam nem frissül megfelelően a képernyőtartalom.
Bár ez akár összefüggésben lehet a 4.x-es kernelekkel és az Intel videókártya driver "fejlesztésével" is.

Nem csak a levelek betekintője tűnik el (üres fehét ablak, sokszor külön ablakban kell megnyitni a levelet hogy lássam a tartalmát).
A kereső is problémás, pl. találati listában a küldőnél egy véletlenszerűen kiválasztott név szerepel. Szerencsére az innen megnyitott levélben már helyes adatok jelennek meg.

Nekem nem frissít. Másnak se?

"38.7.2
A Thunderbird naprakész"

____________________________
www.szerverplex.hu - Szerver Hosting, VPS, Webtárhely, Domain ...