OnePlus One - YNG1TAS17L OTA

 ( trey | 2015. április 25., szombat - 7:56 )

Cyanogen OS 12 OTA

Alig jelent meg a OnePlus One-ra a Cyanogen Inc. által szállított, Lollipop-alapú Cyanogen OS 12, máris itt van hozzá a legújabb frissítés. A frissítés OTA, azaz "Over The Air" érkezik, így a telepítéséhez nincs szükség számítógépre. Benne akkuidővel kapcsolatos javítások, illetve biztonsági frissítések találhatók.

A frissítés mérete karbantartási csomaghoz képest nagy, gyakorlatilag ugyanakkora, mint a KitKat-ről Lollipop-ra frissítő YNGTAS0YL volt.

Hivatalos bejelentés még nincs.

Érdemes még megjegyezni, hogy egy éves lett a OnePlus Inc.:

Ebből az alkalomból a $1 szimbolikus árengedményt ad a cég minden eladott készülékéből. Emellett 50%-kal leárazta az összes pólóját és egyes telefontartozékait.

További részletek itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nálad nem jelentkezett a töltési bug? Nálam 12 óra alatt se töltött fel, csak ha kikapcsolva töltöm.
--
Coding for fun. ;)

Nálam rendesen tölt, nem jelentkezett semmilyen bug ami ezzel kapcsolatos lenne.

Még nem töltöttem, de amúgy sem tudom mennyi idő alatt tölt fel, mert én éjjel szoktam, egy nem hozzá való, hanem sokkal kisebb áramerősséget toló töltővel (a gyári 2A-s helyett egy 0,55A-s). Reggelre mindig kész szokott lenni.

--
trey @ gépház

Nálam előjött a töltés bug, de egyszer csak megjavult magától. Eleinte azt hittem, hogy a töltővel lehet valami. Van itthon sok-sok töltő, eleinte azt hittem az Asus Transformer töltő + Oneplus kábel kombóban van a kulcs :)
A Google Play Services akkuzabálása is jelen volt, ott már magam sem tudom miket nyomkodtam össze és cserélgettem, most épp jónak tűnik. Viszont a WiFi DHCP kliens bugja nagyon bosszantó (Windows DHCP szerveren nem lehet fix IP-t állítani neki, mert a MAC address helyett egy UniqueID-t generál minden kapcsolódáskor)

Érdekes, nekem még a COS 12-re frissitést sem találja meg.

---...---
TLoF

Nem vagy egyedül. Én is csak pislogok, hogy van akinél a frissítést is frissítette már. Bár nekem nem sürgős a dolog, de ha a munka ünnepéig nem kapom meg, akkor saját maga rakom fel.

-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

Ígéretemnek megfelelően most akartam nekiállni a manuális frissítésnek. Erre szólt a készülék, hogy van egy frissítés. Így most már nem kell valóra váltanom a „fenyegetésemet”.

-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

Mert az eredeti update terjesztését leállították. Aki az eredetit megkapta (vagy kézzel feltette mint én), az most kapja már az újabbat.

Aki még 4.4.4-en van, az pedig már élből az újabbat kapja, amint rákerül a sor.

Steve Kondik erről itt ír.

--
trey @ gépház