Seattle, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco

Egy hete kérdezte a főnököm, hogy lenne-e kedvem helyette elutazni Seattle-be egy technikai training-re. Öt napos elfoglaltság, de csak egyik napon kellene két 1 órás előadást tartanom. Már előtte héten utazunk pénteken, hogy "aklimatizálódjunk" és a kollégákkal úgy döntöttünk, ha már ott vagyunk szétnézünk a környéken. A tanfolyam végén átrepülünk Las Vegas-ba, majd autóval LA és San Francisco.
To be continued...

Hozzászólások

kornyeken? :D
attol hogy egy parton vannak, meg nem kimondottan egy kornyek...
egyebkent akkor mar erdemes atnezni Canadaba is, vannak arra is nagyon szep helyek
-
Slackware current / OSX Snow Leopard

jo utat

Las Vegasban az indoor skydiving es a grand canyon kiraly, a tobbi ocska muanyag. Nem vagyok szerencsejatekos alkat, lehet nekem ezert nem tetszett. A slotmachinecsorgestol meg a vegere egyenesen herotom lett.

LA-ben a sixflags kotelezo. Haverral megfogadtuk, hogy rokazasig hullamvasutazzuk magunkat. 12orat voltunk a parkban, felidonel mar igencsak szedulos allapotban, de az X2, akkori slagerrride visszaforgatta a gyomrunkat a helyere - kotelezo kiprobalni.
Hint 1 - flashpass-t nem feltetlenul erdemes venni, mert a slagerrideokra nem jo, mashol meg nincs sor, meg kell nezni reggel hanyan vannak.
Hint 2 - csak penzt, igazolvanyt es hitelkartyat er vinni - csak zarhato zsebben!!, meg egy pulcsit, ha kell. (ja, hogy most tel van, ugy viccesebb lesz a tema) Mert minden locker 1$, 30 ridenal az mar 30 dollar, mert taskat, logo, lobogo cuccot nem vihetsz magaddal...
Hint 2a - egydollaros ermet elhozni er es vicces :)
Hint 3 - a kaja szar es draga, ~fel liter palackos viz 4$ Oo