Béres csepp

Elhatároztam, hogy holnap beszerzek egy fiola béres cseppet és kipróbálom. Remélem előjön majd a jótékony hatása. Valakinek van vele tapasztalata? Minden évben 1x-2x megfázok. Ezt szeretném elkerülni többek között.

Hozzászólások

Solution: testmozgas! Meg akkor is, ha picit meg vagy fazva (es nyilvan nem vagy lazas, ha igen akkor mar tilos) Semmi mas nem segitett hosszutavon nekem, mindennel probaltam varazsolni (akkor lettem beteges, amikor elkezdtem ulomunka keretei kozt dolgozni). Jobbulast!

Szemely szerint itthon kondi (felcsavarhato sulytarcsas rendszer) es 3-5 km futas amikor nincs ilyen hideg (osszel minimum midnen masodik nap voltam)

én most egész évben vigyaztam magamra, főleg vizsgaidőszak előtt, melegen öltöztem stb, még is elkaptam valamit, szerencsére megéreztem hamar, egy kis coldrex segített. :)

Alapvetoen nem vagyok beteges tipus, de amikor szedem minden reggel 20 cseppet, akkor meg sosem voltam beteg. Nincs feltetlen osszefugges, lehet placebo hatas, vagy tulzott illesztes is. Altalaban ugy vagyok minden ilyesmivel, hogy egy darabig szedem (1-2-3 honap, random), de utana abbahagyom, aztan idovel megint. El nem hiztam tole, egyeb bajom sem volt, amit hozza tarsitanek.

Én sima 500mg-os C vitamint kezdtem el szedni, mert bárki beteg lett a környezetemben, 100% hogy elkaptam. Szedem kb 1,5 éve, mostanra már 2-3 betegségnek át kellett volna gázolni rajtam a menetrend szerint, de egyelőre semmi.. Gondoltam a béres cseppre is, de a C vitamin a maga egyszerűségével jobban tetszett és egyelőre be is jött a számítás.

"Minden évben 1x-2x megfázok." - Ezzel én is így vagyok, már szinte megszoktam. Viszont idén 3x is megfáztam, jelenleg ennek a végén vagyok. Általában 4-5 napig alatt lejátszódik a dolog. Pedig eszek rendesen gyümölcsöt, zöldséget, és C vitamint is szedek. Bár a testmozgás az mindig elmarad. Nem szoktam.
Viszont csak ez miatt nem fogok Béres cseppet illetve különböző ilyen-olyan szereket venni. Eeddig is megvoltam Bérescsepp nélkül. Különösebb egészségügyi problémám meg nincs, szerencsére. Ha megfázok, akkor általában Citromos/mézes teát szoktam inni, főleg lefekvés előtt. De szerintem ez se kéne.

Ennek ellenére érdekelnek engem is a tapasztalatok, csak én azt mondom, hogy ha a megfázáson kívül nincs más problémánk akkor szükségtelen ilyesmiket fogyasztani.

Én szedem, reggel kávéba 20 csepp, este a fröccsömbe 20 csepp + sok gyümölcs (salátaként 2ek virágmézzel) és 1-2 50mg-s C-vitamin. Most volt egy pár napos náthám, de nem olyan "agresszív" és gyorsabb lefolyású, mintha nem szedném a Bérest.

--
A gyors gondolat többet ér, mint a gyors mozdulat.

na, megvettem, hát nem lesz a kedvencem az íze :) rohadt fémes :) Ami nem is csoda, hisz javarészt fémvegyületeket tartalmaz. majd csak megszokom :)

Attól függ hány éves a béres.... :D
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Fejlődőképes hiperláma, és okleveles érdekfeszítő

A Béres-csepp elsődlegesen nyomelemeket tartalmazó készítmény, amit idült betegeknek ajánlottak immunerősítésre.
Hosszútávon jobb hatást érhetsz el multivitaminok szedésével, folyamatos testedzéssel és megelőzéssel (taknyos emberek kerülése, megfelelő öltözködés).
Téli időszakban a C, B3, D vitamin szedése ajánlott, de csak kis dózisban. A C és B3 vitaminok vízben oldódóak, ezért a szervezetből elég gyorsan kiürülnek. C vitamin igényt növelheti a dohányzás, fennálló gyulladásos betegségek. Az extra C vitamin igényt elég könnyű meghatározni, mert a szervezet telítődésekor jellegzetes szagúvá válik a vizelet.
B3 nagy dózisban való szedése májkárosodáshoz vezethet. Szóval, csak ésszel.

--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Sok benne a nehez fem. Kicsapja a feherjet, nem hinnem hogy jo dolog ...

Amit nem lehet megirni assemblyben, azt nem lehet megirni.