BTC BTC-5339R billentyűzet eladó/cserélhető

Sziasztok!

Eladó, de inkább valamire cserélhető egy BTC BTC-5339R típusú, angol kiosztású, sárgás színezetű, működőképes billentyűzet.Íme: ő az. :)

Ha érdekel, ajánlj érte pénzt vagy valamit (egy zsák tőzeget, gyermekkorod LEGO kockáit, fél kilo* csavart, akármit)! Ha olyasmit ajánlasz amiért elcserélném, cserélhetünk. Legszívesebben jó állapotú xD kártyára cserélném. :D

Átvétel: Budapesten a Keleti pályaudvaron. Postázás lehetséges.

* Kilo vagy kiló? Szerintem kilo a helyes, de műszakiságot nem igénylő helyen a kiló is elfogadható. A Firefox helyesírás-ellenőrzője szerint kiló.

:)

Hozzászólások

A billentyűzet alja fémből van, így a legtöbb–, asztal alá rejthető WGA-val nem lehet a billentyűleütéseket megszerezni/manipulálni.

Up!

:)

Hát..., ebben az esetben paranoiások helyett azoknak ajánlom a billentyűzetet, akik bírják a metált. :)

Idegbetegeknek is jó szolgálatot tehet ez a billentyűzet: a fém aljnak köszönhetően a billentyűzettel akár egy monitor is szétverhető. Gyakran találkozom olyan emberekkel, akiket mély szomorúság gyötör egy-egy rosszul sikerült dühroham után. Mert mi történik: az ember üti a monitort a billentyűzettel, de a billentyűzet hamar széttörik, így a feszültség nem kerül levezetésre. Most itt ez a nagyszerű lehetőség, hogy minőségi változtatást vigyen egy idegbeteg ember az életébe. Talán pont te leszel az? Ne habozz, változtasd meg az életed!

:)

Előtagként kilo, önálló szóként kiló.
Mint az autó meg a videó.