Ideális korkülönbség fogalma még létezik?

Szerintetek létezik olyan hogy ideális korkülönbség párkapcsolat területén?
Egyre inkább azt látom hogy 28-32 év körüli nők 21-23 éves fiúkkal vannak. Ez most trendi? Nekem kicsit furcsa ... bár igyekszem semmin sem csodálkozni.
Ugyanakkor a nők próbálkoznának férjhez menni. De számukra ők lennének az ideális férj korosztály?

Hozzászólások

Létezik, és pont annyi, amennyi. :)

Nem jó csodálkozni?

:)

Az en allaspontom hogy egy ferfinak (x >= 13 && x <= 99) mindig 20 eves no kell.

Ennek egyertelmu oka a szexualitas. :) Ezen mi csodalkozni valo van?
---
"A legjobb dolgok az életben nem dolgok."

Egy kozkedvelt keplet szerint x eveseknel x/2 + 7 a minimum kor a masik fel szamara. :)

Volt valaha ideális korkülönbség?
Komolyan kérdezem!
---
Powered by Áram

Nem tudom, de eddig én csak idősebb barátnővel rendelkeztem (+8 legdurvább) és tapasztalataim szerint ez a korkülönbség dolog teljesen hülyeség. Akár honnan is nézem, a kor nem mondd meg semmit az emberről és az, hogy mi a divat az megint más kérdés.

Idealis korkulonbseg nincs (ezt megerositette a 9 evvel fiatalabb baratnom is, aki pszichologiat tanul, es az iskolaban foglalkoztak eroteljesen a temaval, es az eziranyu statisztikakkal/kutatasokkal/megfigyelesekkel)... az egyetlen dolog, amire jo volna odafigyelni, hogy a no az elso gyereket harminceves kora elott szulje (allitolag ha ez kesobb tortenik, joval konnyebben lephetnek fol komplikaciok)

Nem hinnem, hogy letezik idealis... volt nallam 6 evvel fiatalabb baratnom is es volt idosebb is.
Az aktualis kapcsolatomban 2 evvel idoseb a baratnom de ez engem sosem zavart.

"28-32 év körüli nők 21-23 éves fiúkkal vannak. Ez most trendi?"
Trendi vagy nem, de ez tukroz valamit a jelenleg 18-23 eves lanyokrol...
Tisztelet a kivetelnek (tisztelet van, de kivetel nincs, volt fizikatanarom szerint), termeszetesen ha te egy 18-23 eves lany vagy mielott leharapnad a fejem az elobbi miatt, vedd ugy, hogy te a kivetelek koze tartozol:)
_______________________________________________________
UBUNTU 8.10 Rock's!
Type cat /vmlinuz > /dev/audio to hear the Voice of God.

A nejem 8 évvel idősebb nálam, 20 évesen egy 28 éves nővel lenni menő dolognak tűnt :) aztán úgy maradtunk...
Ami szar és folyamatosan benne van, hogy "de majd biztos le akarom cserélni egy fiatalabbra, korban hozzám illőbbre"... úgyhogy nem javaslom.

--
"Dude, you can't take something off the Internet.. that's like trying to take pee out of a swimming pool."

Szerintem az olyan, hogy idealis korkulonbseg nincsen. Hiszen mindenki kulonbozokeppen gondolkodik. Van, aki evekkel erettebbnek mondhato a koranal, mas meg 30 evesen is gyerekkent viselkedik. Attol fugg szerintem, hogy ket ember mennyire illik ossze, hogy milyen a felgogasuk, s hogy valakinek mennyire erett/vagy kevesbe erett partnerre van szuksege, tudja elviselni meg ilyenek. Van, akinel nem szamit, ha a no idosebb par evvel, vagy eppen 10 ev fele van a korkulonbseg.
Azzal azonban nem ertek egyet, amikor extrem 15 folotti a korkulonbseg, akarmelyik javara is legyen az. Szerintem annyira nagy mar ilyen esetekben a generacios kulonbseg, hogy ezeknek a kapcsolatoknak elobb-utobb vege lesz. Amugy en nem tudnam elkepzelni azt, hogy egy szuleim korabeli illeto legyen a parom. Ha valaki megis ilyen parkapcsolatokat keres tartosan, ott valoszinu, hogy valamiert apjaval/anyjaval nem volt megfelelo kapcsolata, ezert probalja keresni kesobb a parkapcsolataban is az ilyen koru szemelyeket.

Na most akkor ez így egyszer csak fölmerült benned elméleti szinten, vagy a lányod hazaállított egy volt osztálytársaddal? :))
Asszony nálunk is idősebb, nincs belőle semmi gond, jól megvagyunk. Persze én se örülnék felhőtlenül annak, hogy a lányom (ha majd lesz) diákjegye mellé a pasija nyugdíjasjegye milyen gazdaságos. :))

--
Debian - The "What?!" starts not!
http://nyizsa.uni.cc