mms fogadása Interneten

 ( tr1719 | 2008. október 3., péntek - 18:13 )

Hi!

Van egy tmobilos előfizetésem egy elég régi telefonnal (Nokia 3310), ami nem tud mms- t fogadni, viszont egyik nap kaptam egyet, és gondoltam utánajárok, hogy mi a helyzet. Kaptam tegnap egy mms- t, és mivel nem tudta a készülékem fogadni, kaptam egy sms- t, hogy a http://212.51.125.1:8080/............. címen megtekinthetem egyszer az adott jelszóval. Na most ez a szerver nekem 8080- on telnettel connectre sem válaszol. 80- ason mondjuk igen, de ott meg error- t kapok. Waphoz nagyon nem értek. Az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy ez a cím csak wapról tekinthető meg, szóval csak mobiltelefonról, számítógépről nem. Ez igaz lehet? Nekem az a fura, hogy connecttel sem válaszol telnetre, vagy bármi. A kérdésem az, hogy mit tudok tenni abban az esetben, ha nem tudok másik készüléket szerezni, szóval Internetről valahogy meg tudom nézni?

Van mondjuk egy pannonos telefonom, ami már tud wapolni, de még nem használtam, és nem találtam meg most, hogy hova tudnám beírni az adott címet :- ). Ez egy Nokia Classic(s).

Köszi a válaszokat.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Gondolom a T-Mobile sajat halozatabol enged connectelni a 8080-as portra, kivulrol nem.

No igen. Ezzel annyi gondom van, hogy most 2 telefont is tudtam szerezni, viszont egyik telefonon sem találtam ``&'' jelet, viszont ez szerepel az URL- ben. A vége így néz ki: ?url=mmc1&p=valami .

Most így mit tudok tenni?

Átküldöd az sms-t a másik telefonra. :D

:)

:- )))))))). Kár, hogy onnan nem tudja "beszippantani" az URL- t, bár azért megnéztem, hogy működne- e, hátha :- ). De nem.

Látogass meg olyan wapos oldalt, aminek a címében lesz "&" karakter (pl. Google?). Könyvjelzőzd az oldalt, aztán az oldal címénél írd be az "&" jel elé és mögé, ami neked kell. Aztán írj egy kedves levelet a T-Mobile-nak, hogy 2008 van. :)

:)