Claude.ai - Működjön együtt Claude-dal a Projekteken

Claude által fordítva:

A Claude-dal kapcsolatos víziónk mindig is az volt, hogy olyan MI-rendszereket hozzunk létre, amelyek az emberekkel együttműködve jelentősen javítják a munkafolyamatokat. Ennek jegyében a Claude.ai Pro és Team felhasználói mostantól Projektekbe rendezhetik beszélgetéseiket, egy helyen összegyűjtve a válogatott ismeretanyagokat és chataktivitást – azzal a lehetőséggel, hogy a Claude-dal folytatott legjobb beszélgetéseiket láthatóvá tehetik csapattársaik számára. Ez az új funkció lehetővé teszi az ötletgenerálást, a stratégiaibb döntéshozatalt és a kiemelkedő eredmények elérését.

A Projektek minden Pro és Team ügyfél számára elérhetők a Claude.ai-on, és a Claude 3.5 Sonnet, legújabb kiadásunk támogatja őket, amely számos mérőszám tekintetében felülmúlja versenytársait. Minden projekt 200 ezer tokenből álló kontextusablakkal rendelkezik, ami egy 500 oldalas könyvnek felel meg, így a felhasználók hozzáadhatnak minden releváns dokumentumot, kódot és meglátást a Claude hatékonyságának növelése érdekében.

https://www.anthropic.com/news/projects

https://www.youtube.com/watch?v=nbG2DO6Xsek

Hozzászólások

Ma fedeztem fel, baromi hasznosnak ígérkezik.

Az iPadOS-es appba még nem érkezett meg, remélem portolják majd.

Nem lenne rossz, ha el lehetne ágaztatni a beszélgetéseket.

Épp refaktorálok egy 10 file-os SwiftUI példaprojectet és ki akarnék próbálni valamit Claude-dal, de úgy, hogy nem szennyezi össze a kontextet, ha mégse vezet eredményre a beszélgetés.

Bármelyik válasz után el lehetne ágazni, ezzel egy gondolat-fa struktúrát kapnánk (nagyjából mint a HUP, csak kevesebb trollkodás és propaganda).