Kamuwebshop feketelista

Karácsonyi vásárlás során bukkantam erre a webshopra: https://www.columbiahungary.com/

Nyilvánvalóan hamisítványokkal kereskednek. Gondoltam írok a témáról egy blogbejegyzésnyit, de már megírták előttem.

Ezért csak belinkelem, hasznos lehet karácsony előtti hetekben: https://www.sneakerbox.hu/2020/03/19/sneaker-cipo-kamushop-feketelista/

Hozzászólások

https://azsiacenter.com/

Korabban sikerult belesetalni a csapdaba, es igen, lattam akkor is a jeleket, de hat a kapzsisag ;-) - igy rendeltem toluk valami elektronikai boardot talan ~500Ft ertekben (talan ultrahangos szenzort), kb. ugyanannyiba kerult az Aliexpressen is, csak jol hangzott, hogy par nap volt a szallitas.

Most raneztem az oldalra, irrealis arak vannak (nehol 25Ft...)

/sza2

Digital? Every idiot can count to one - Bob Widlar

Sok márkánál előfordul. Legutóbb Solovair bakancsot kerestem volna itthon, a google feladja másodiknak a <márkanév>budapest.com-ot. Már az urlből tudni hogy fake az egész, az oldalra rámenve laikusnak akár fel sem tűnik hogy átverés lesz. Ha bizonytalan az ember meg kell nézni kapcsolat/impresszum/ászf-et, ott már kibújik a szög a zsákból.

kerdes, hogy ez gond-e.

ugye azt tudjuk, hogy egy 30-50 ezres cipo arabol talan 3-5e a gyartas koltsege. a tobbi profit, amin a tranzakcioban reszt vevok osztoznak (tervezo, gyarto, szallito, nagyker, kisker).

teljesen elkepzelhetonek tartom, hogy jo minosegben tudnak cipot gyartani, a gyarto extraprofitja nelkul.

 

...

hozzatennem, hogy nem egy brand -el szivtam mar meg minoseg-ugyileg (persze nyilvan jobban rogzul, mikor egy nike szakad szejjel), szoval egyaltalan nem irnam le az ilyen "kamu" webshop-okat.

szinten hozzatennem, hogy most hallok eloszor errol a 'merrel' -rol. :/