Xfce óra/naptár widget

Fórumok

Alapból ugye nincs widget az xfce DM-hez. Kerestem conky widgetet de biztosan én vagyok nagyon pancser, de csak egy nagyon régit találtam, meg egy másikat, ami viszont csúnya is volt.

Tehát kérdésem, hol találhatnék egyszerű analóg óra és egyszerű naptár widgetet xfce felületre?

Köszönöm!

Hozzászólások

A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!! Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
"Az udvariasság olyan, mint a nulla a számtanban. Egymagában mit sem jelent, de sokat változtat azon, amihez hozzátesszük." - Freya Stark 1893 - 1993

Jópofa gyerek vagy. Ezek nagy része 10-12 éves elavult szkript. Ezeket én is meg tudom találni. A többségüknél írják is hogy a 9 es verziójú conky-val működik a 10-essel már nem. Most 12 a verziószám. És akkor a lua scriptekről még nem beszéltem amik hanyatt vágják magukat.

Szóval te milyen megoldást használsz 2022-ben? Ja nem conky témát hanem csak widgetet keresek.

Ugyanitt jöhetne XFCE-hez cpu/ram widget is.. ha létezik.

Ezt a naptár conkyt átírtam az aktuális conkyra.: https://www.gnome-look.org/p/1115067/ Ha valakinek kell, jelentkezzen privátban. Írtam egy conky időjárás (openweather), illetve egy rendszer figyelőt is. Az openweatherről annyit tudni kell, hogy regisztrálni kell egy Api key-ért. S onnantól kezdve működik a dolog. Ide sajnos nem tudok képet beilleszteni, de... https://i.imgur.com/p5eIyBV.pnghttps://i.imgur.com/Mq3QM7p.png