Gyereknek olcsó iPad, de melyik

Fórumok

Kéne a suliba a gyereknek tablet. Órán használják...

Mit gondoltok, melyik az a legrégebbi tablet ami a következő két évben még kiszolgálja a gyereket?

Itthon iPad van, az a preferencia, de más is szóba jöhet.

iPad 4 még oké netezésre, flashjátékokra, classroomra? Vagy az 5. gen az alja?

Hozzászólások

"Órán" pontosan mire is használják?

Nem hasznalok AAPL termeket, de afaik a flash soha nem is ment iOS-en.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

ha meg ket evet akarsz akkor olyan regiig nem mennek, ipad 2017 inkabb
(ipad 4 az meg az elso air elott jott ki)

A 4th gen ipadben 1gb ram és 32 bites soc van. A ram kapacitása miatt a sok layeres, css animációs, végtelenített weboldalakkal nehezen bírkózik meg, gyakran le is veri ezt a lécet. A mostanában népszerű appok nem nagyon vannak meg rá, a mai alkalmazások zöme legalább ios11-t elvár az viszont már csak 64 bites soc-okra volt kiadva. @Nyosigomboc jól írja flash soha nem ment rajta. Levelezni, normálisan megírt weboldalakat böngészni, pdf-et és ebookot olvasni, imessage/facetime, zenét hallgatni, képeket, 720p-ig mp4 videokat nézni rajta tökéletes. A mérete ergonomikus, a fogása jó mert ennek még van kerete nem a peremig ér a kijelző. A kijelzője egyébként  fantasztikus, a hálózati stack stabil.  

Én évekkel ezelőtt adtam el az ipad4-emet. Nagyon tisztességes termék volt de egyre inkább érződött ahogy frissülnek az alkalmazások, hogy gyenge a hardver.

Azt ne vedd meg.

https://en.wikipedia.org/wiki/IPad#History

Ebből a táblázatból szemezz. Én pl az air2 -t venném, azon még latest ipad os van, és a procija ugyanaz mint az iphone 6/6pluson, és talán az a legolcsóbb emellett amit megkapsz használtan.

En valami olcsobb Androidosat vennek valami nagyobb gyartotol, Samsung, Huawei, Lenovo. Tipp, hogy nem birja ki a 2 evet :)

Hányadikos? Biztos, hogy kell ez nektek? Számoltál a kütyük veszélyeivel? Pl itt: https://hup.hu/node/172636

Tényleg Üsd a vakondot játszanak rajta, és tényleg ezért "kell", vagy az csak vicc volt?

Lehet, hogy kötekedésnek tűnik, de a hányadikos és a mire kell kérdések tényleg érdekelnek. A kütyü-téma foglalkoztat, mert szerintem veszélyes, és szeretem tudni mi folyik a világban éppen.

Nálunk a legnagyobb elsős és PC-n rajzolnak TuxPainttel a suliban. Telepítettem itthonra is TuxPaintet, hogy ha akar gyakorolhasson, de egyáltalán nem érdekli.

Szerkesztve: 2021. 02. 26., p – 12:14

Lehet, hogy te almát szeretnél, de ez nem az USA, ahol az oktatásban az a mainstream, itt lehet csak problémák lesznek belőle, szerintem járd körbe a tanárral, hogy pontosan mik a követelmények, biztos, hogy alma jó-e, nehogy hátrány legyen az előnyből. Ha ez ilyen classroom igény, akkor biztos van valami ajánlott gép/specifikáció, milyen app kell, az melyik appstoreban/playstoreban van /nincs meg. Én tartok tőle, hogy itthon az android a nyerő oktatásban, abból meg a régebbinek lehet hiányozni fog valami a régebbi androidból. Akármit én egy olcsó új gépet néznék, amin még van OS maintenancve egy időre, de ne legyen drága.