A jelenlegi hatalom vajon támogatja a korrupciót?

Fórumok

"a közcélra létrehozott ingatlan egy részére be sem engedték a hatóság embereit, mire azok bemondásra elhitték, hogy ott minden rendben van. Olyan tanút is találtunk, aki várta az idézést, de végül meg sem hallgatták"
https://hvg.hu/itthon/20200117_Loszolarium_felmillioert_siman_lezartak_…

 

"A végrehajtó nem tudja megnyitni a pendrive-ot, így továbbra sem tudni, mire költötték a tao-támogatást a felcsúti fociakadémián, pedig a DK jogerősen pert nyert, így át kell adni az adatokat. A bíróság végrehajtót is küldött a felcsúti alapítványhoz, de a végrehajtó 1,5 év után összeférhetetlenséget jelentett, és átadta az ügyet."
https://444.hu/2020/01/22/ilyen-nincs-a-vegrehajto-sajnos-nem-tudta-meg…

 

 

"Már eddig is voltak egyértelmű jelei annak, hogy Orbán Viktor egyik testvére, ifjabb Orbán Győző szoros kapcsolatban áll egy vállalkozóval, akinek informatikai cégcsoportja sorban nyeri az állami megbízásokat. (...) a miniszterelnök öccsét és a Szentgyörgyi Gábor nevű vállalkozót összekötötte a birkózás, és arra is volt példa, hogy közösen néztek focimeccset Felcsúton, néhány lépésre Orbán Viktortól. (...) Szentgyörgyi cégcsoportja az elmúlt néhány évben látványosan fellendült. Cégei közül kiemelkedik az IMG Solution Kft., amelynek bevétele 2012-ben még csak 46 millió forint volt, de tavaly már 9,5 milliárdos forgalmat ért el, miközben egészen a közelmúltig még működő honlapja sem volt. A cégnek ezt az után sikerült elérnie, hogy elkezdett sikerrel szerepelni nagyértékű állami közbeszerzéseken. "
https://www.direkt36.hu/egyre-szorosabb-a-kapocs-orban-testvere-es-az-a…

 

 

A kedvencem ez: :-)
"Orbán Viktor testvérének birkózó ismerőse vezetett egy NAV-os főosztályt. Három nappal azután megszüntették, hogy cikket írtunk róla"
https://www.direkt36.hu/ki-akarjak-szoritani-magyarorszagrol-az-orosz-b…

 

 

ez csak az elmúlt pár nap termése.

Hozzászólások

Most miért kell értetlenkedni a fidesz liberális, polgári, illiberális, szabad keresztényi hozzáállásán. Amit szabad egy fideszesnek azt nem szabad a többi hazaáruló magyarnak!

Ebben tíz milliós országban csak 2-2,5 millió ember venne használtautót a mini szterelnöktől, a többi 7,5-8 millió hazaáruló sejthalmaz kivenné a csomagtartójából a gyalásót azt adna neki rendesen.

Sic itur ad astra!