A jelenlegi hatalom vajon támogatja a korrupciót?

Fórumok

"a közcélra létrehozott ingatlan egy részére be sem engedték a hatóság embereit, mire azok bemondásra elhitték, hogy ott minden rendben van. Olyan tanút is találtunk, aki várta az idézést, de végül meg sem hallgatták"
https://hvg.hu/itthon/20200117_Loszolarium_felmillioert_siman_lezartak_…

 

"A végrehajtó nem tudja megnyitni a pendrive-ot, így továbbra sem tudni, mire költötték a tao-támogatást a felcsúti fociakadémián, pedig a DK jogerősen pert nyert, így át kell adni az adatokat. A bíróság végrehajtót is küldött a felcsúti alapítványhoz, de a végrehajtó 1,5 év után összeférhetetlenséget jelentett, és átadta az ügyet."
https://444.hu/2020/01/22/ilyen-nincs-a-vegrehajto-sajnos-nem-tudta-meg…

 

 

"Már eddig is voltak egyértelmű jelei annak, hogy Orbán Viktor egyik testvére, ifjabb Orbán Győző szoros kapcsolatban áll egy vállalkozóval, akinek informatikai cégcsoportja sorban nyeri az állami megbízásokat. (...) a miniszterelnök öccsét és a Szentgyörgyi Gábor nevű vállalkozót összekötötte a birkózás, és arra is volt példa, hogy közösen néztek focimeccset Felcsúton, néhány lépésre Orbán Viktortól. (...) Szentgyörgyi cégcsoportja az elmúlt néhány évben látványosan fellendült. Cégei közül kiemelkedik az IMG Solution Kft., amelynek bevétele 2012-ben még csak 46 millió forint volt, de tavaly már 9,5 milliárdos forgalmat ért el, miközben egészen a közelmúltig még működő honlapja sem volt. A cégnek ezt az után sikerült elérnie, hogy elkezdett sikerrel szerepelni nagyértékű állami közbeszerzéseken. "
https://www.direkt36.hu/egyre-szorosabb-a-kapocs-orban-testvere-es-az-a…

 

 

A kedvencem ez: :-)
"Orbán Viktor testvérének birkózó ismerőse vezetett egy NAV-os főosztályt. Három nappal azután megszüntették, hogy cikket írtunk róla"
https://www.direkt36.hu/ki-akarjak-szoritani-magyarorszagrol-az-orosz-b…

 

 

ez csak az elmúlt pár nap termése.

Hozzászólások

Most miért kell értetlenkedni a fidesz liberális, polgári, illiberális, szabad keresztényi hozzáállásán. Amit szabad egy fideszesnek azt nem szabad a többi hazaáruló magyarnak!

Ebben tíz milliós országban csak 2-2,5 millió ember venne használtautót a mini szterelnöktől, a többi 7,5-8 millió hazaáruló sejthalmaz kivenné a csomagtartójából a gyalásót azt adna neki rendesen.

Sic itur ad astra!

https://24.hu/fn/gazdasag/2020/05/21/simonka-gyorgy-torvenymodosiitas-f…

 

szintlépés:

 

"Immár hivatalos, hogy egészen a törvényalkotásig nyúlnak a fideszes Simonka György büntetőügyének szálai – derült ki Polt Péter legfőbb ügyész Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőnek adott válaszából. Ebben a legfőbb ügyész elismerte: a vád alá helyezett Békés megyei országgyűlési képviselő elérte, hogy számára kedvező törvénymódosítást hajtsanak végre a parlamentben. "

Értem én. Ha van is igazság a cikkekben, az idézett médiumok oly szinten lejáratták magukat, hogy hiteltelenné teszi az egészet.

Új, értelmes és hiteles ellenzéket akarok. A tököm tele van a mostani kormánypártokkal, de az ellenzékkel még jobban.

Egyébként nem támogatja, de nagyon durván megtűri. 

hú bakker, nem lehetne már abba hagyni ezeket a politikai témákat/fikázásokat? Értem én hogy nem kell elolvasni, megnézni stb.. de már hányok ezektől. Ez azt hittem egy informatikai portál, de lassan egy fostenger lesz ezektől. Tudom saját blog meg flame kategória meg minden, de azért na... tudom köcsög vagyok stb... 

"Június közepén cikket írtunk „Itt a Mészáros-korszak öt évének mérlege: ma négy Simicskát tart el az ország” címmel. Dokumentáltuk, hogy az úgynevezett G-nap utáni öt évben mire jutottak a Simicska Lajost pótolni hivatott „nemzeti nagytőkések”, azaz Mészáros Lőrinc, Szíjj László, Garancsi István, illetve azok a mogulok, akiket Tiborcz Istvánhoz szokás kapcsolni. Az összeállítás megjelenése után élénk vita indult a Válasz Online Facebook-oldalán. A legkarakteresebb hozzászóló ezt írta: „Miközben itthon arról szövegelnek, hogy dél-koreai mintára nemzeti nagyvállalatokat építenek, ez itt sima járadékvadászat (állami pénzek felzabálása), a koreaiaknál pedig szinte az első pillanattól exportorientált termelésben vettek részt ezek a cégek. Azaz nem a hazai költségvetést csapolták meg kétes minőségű teljesítés mellett, hanem a világpiacon versenyeztek, és rá voltak kényszerítve a fejlődésre (árban és minőségben).” Megkerestük a komment szerzőjét, Pallos Leventét, aki 2015-ig a szöuli magyar nagykövetségen dolgozott külgazdasági szakdiplomataként, és azóta is a két ország közötti kereskedelmet segíti üzleti tanácsadóként."

 

https://www.valaszonline.hu/2020/08/04/del-korea-pallos-levente-interju/

Milyen korrupció :D Megmondta Hofi is, hogy mi a korrupció. Így a kérdés felvetése is értelmetlen :P

Fedora 32, Thinkpad x220

Guy Verhofstadt
The European Anti-Fraud Agency OLAF has its new annual report out. Guess what...

How long will the European Council and Commission continue to tolerate this?

Itt van hozzá az ábra: https://m.facebook.com/GuyVerhofstadt/photos/a.100029970015/10159047576…

Ez meg a forrás OLAF jelentés: https://ec.europa.eu/anti-fraud/sites/antifraud/files/olaf_report_2019_…

 

Szégyent hoz az országunkra a sok lopás...

Nincs rendben a lopas. Szerintem legjobb lenne megszuntetni a tamogatasok rendszeret (mezogazdasagit is), a kis allami beavatkozas hive vagyok.

Az elozo garnitura is ugyanugy lopott, csak annak az EU falazott (az Oszodi beszedben erre utal a "trukkok szazai" resz, gondolom ismeros). Nehany akciojuk annyira jol sikerult, hogy meg a John Oliver-fele Last Week Tonight-ban is megjelent, amit Orbanrol allitott ossze bar o nem tudta, hogy azt meg Fleto csinalta (a 7cm-es "kilato").

Nekik sem lett volna szabad lopni, es a mostaniaknak sem. Valahogy mindketto elszamoltatasa elmaradt, pedig a nep koreben lett volna ra igeny (mindkettore). A gombocot is megzabalta..

When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

na, szerencsére Polt Péter is aláírta ezt a nyilatkozatot, így minden rendben van!!!!44!!!444!!! Az, hogy elmozdítják egy fidesz ogy képviselő elleni nyomozást irányító ügyészeket az bizonyára csak valami más, jelentéktelen dolog miatt volt.

 

Kijelentjük, hogy Magyarországon a jogállami elvek a korrupció elleni küzdelemben is megfelelően érvényesülnek és az általunk vezetett szervezetek elkötelezettek a korrupció elleni együttműködésben. Ennek érdekében a 2020-2022. közötti időszakra szóló középtávú Nemzeti Korrupcióellenes Stratégia célkitűzéseinek figyelembevételével járnak el.

 

https://444.hu/2020/09/23/allami-szervek-adtak-ki-kozos-nyilatkozatot-a…

Szerkesztve: 2020. 09. 23., sze - 09:59

A Pesti TV megtalálta az alkalmazottainak nem fizető, antiszemita jobbikos jelölt strómanjait

A Pesti TV A Riporter című műsora megtalálta a strómanokat, akik bedöntötték a cégét, amely annak ellenére sem fizetett a Hegyalja-Mix Szociális Szövetkezet alkalmazottainak, hogy 50 milliós állami támogatást vett fel. A Hegyalja-Mix új - stróman - ügyvezetőjének feladata az volt, hogy eltüntesse a céget. A Riporter megtalálta a cég felügyelő bizottságának tagjainak lakhelyeit is, amelyek egyike egy elhagyatott romhalmaz.

A moslékkoalíció cigányozó, zsidózó jelöltje ^^^

Egyetértés alakult ki: Bíró Lászlónak nincsen helye a törvényhozásban

Gábor György filozófust is kerestük Bíró László kijelentései kapcsán, mivel az Országos Rabbiképző Zsidó Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára az ATV-ben arról beszélt, hogy Gyurcsány Ferenccel együttműködve egy olyan szellemi műhelyt hoznának létre, amelynek célja „a teljes ellenzéki összefogás elősegítése, elméleti alapjainak megteremtése” a 2022-es választásra. Ám a filozófus nem kívánta kommentálni a DK által is támogatott rasszista jelölt kijelentéseit, ehelyett levélben bocsánatkérést követelt a Magyar Nemzettől, amiért szerinte lapunk korábban lezsidózta őt és kollégáit. Miközben a Gyurcsánnyal fenntartott együttműködése részleteit firtató kérdést tettük fel, szó nélkül letette a telefont.

Maradj otthon!

A baloldali értelmiség körében is egyfajta konszenzus alakult ki arról, hogy Bíró nem vállalható jelölt, és semmiképpen nem méltó arra, hogy ország­gyűlési képviselő legyen. A jobbikos politikus egyebek mellett tetűcsúszdásként beszélt a zsidókról, a magyar fővárost pedig Judapestnek nevezte. Bíró László kijelentéseit elfogadhatatlannak nevezte mások mellett Heisler András, a Mazsihisz elnöke, Somogyi Zoltán, a Political Capital alapítója, valamint Szél Bernadett, az LMP egykori társelnöke is.

Lapunknak nyilatkozva korábban Tamás Gáspár Miklós filozófus is bírálta a zsidózó, cigányozó jelöltet: „Érthetetlen, hogy miért nem léptették vissza. Tűrhetetlen, hogy olyan ember, aki a Bíró által mondottakhoz hasonló cigányellenes és zsidóellenes ocsmányságokat beszél, olyan pártok színeiben indulhasson parlamenti választáson, amelyek magukat antirasszistának, demokratának és toleránsnak tekintik.” Amennyiben Bíró valóban indul október 11-én, Tamás Gáspár Miklós otthonmaradásra szólította fel a baloldali szavazókat.

Mit várhatunk ezektől 2022-ben ^^^

trey @ gépház

természetesen, ha jobb, bal, közép, antiszemita, szemita párti, buzi, nem buzi lop az elítélendő.

 

Csak azt hadd kérdezzem már meg, hogy miért van az, hogy neked ezek a "Mit várhatunk ezektől 2022-ben" meg több itt a hup-on megtalálható hasonló gondolataid(?) annyira egybeesnek a fidesz által kijelölt kommunikációs irányával, annyira egyeznek a szavak, kifejezésmódok, hogy mindig azt a benyomást kelted, hogy a te célod nem az igazság feltárása, hanem szimplán szolgalelkűen a fidesz propaganda gondolkozás nélküli tolása?

 

És nem kisebbíteni szeretném egy nem fideszes lopás bűnét, de vajon miért van ez a jelenség?

Szerkesztve: 2020. 09. 23., sze - 13:52

Dokumentumok bizonyítják, hogy a miniszterelnök apja, Orbán Győző többségi tulajdonában álló gánti bányacégtől vásároltak építőanyagot az egyik legdrágább állami útépítéshez, az M4-es megépítéséhez – írja a Direkt36.

 

https://24.hu/fn/gazdasag/2020/09/23/orban-viktor-orban-gyozo-gant-dolo…

 

A Fidesz-médiavezér sógora is benne van a nagy lélegeztetőgép-bizniszben

 

https://24.hu/belfold/2020/09/23/szabo-laszlo-fidesz-lelegeztetogep-biz…

Szerkesztve: 2020. 10. 21., sze - 19:04

 

 

A volt kancelláriaminiszter egyértelművé tette: a hatóságok anélkül sikálták el a Feneketlen-tavi ingatlanmutyit, hogy őt – a bizonyítékok gazdáját ­– tanúként kihallgatták volna, noha „az nyilvánvaló bűncselekmény volt”. A Válasz Online ügyészségi és rendőrségi forrásai szerint egy ilyen nyilatkozat után hivatalból újra lehet indítani a nyomozást, ám ez a döntés még nem született meg, „csak érik”.

https://www.valaszonline.hu/2020/10/21/buda-gardens-henn-peter-lazar-ja…

 

 

egyébként szerintem hosszútávon Lázár az Orbán korszak utánra készül, mint következő fideszes miniszterelnök.