Tapasztalatok olcsó ADSL-lel?

 ( belabacsi | 2005. április 8., péntek - 18:42 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

A fw.hu-st - más néven true vagy swi ugyan az - nem javaslom.
Elvileg Interware cuccos és fw.hu csak viszontelad, de ami a fő gond, hogy 1 db rohadt CD-t nem tudsz letölteni.
Nem warezra gondolok, most húzok pl. egy distrot itt 4 óra felett van az, ami KISSEBB Matávon gyorsabb. (2lak-2dsl távolság cca 2000m)

A legszebb az egészben, hogy most dühöngök, ugyanis folyton szakad. Ennek a dolognak már most futok neki vagy 5ötx és már rühellem, mert nem a letöltésnél van a gond, hanem magát a vonalat bontja. De a legszebb az egészben, hogy ha csak simán lóg a gép a dsl-en, akkor nem bont vonalat még sok-sok óra után sem, mikor viszont elindítasz valamit lefelé nincs folyamatos 60 perced. Hát dugja fel magának az adatforgalmát.

Ez interware vagy swi? Használ valaki interware-s cuccos?

(ja arról meg nem is beszélek én azért ezt választottam, mert van olyan, hogy egy dinamikusan kezelt dns-el domaint állit adslgépedre mindig mikor az feljön. Nem szervert akarok - az van Viktorba - de gondoltam hasznos lenne egyik lakbol a másikba könnyen belépni a pénz meg cca ugyis annyi mindenhol. Na ezen a dolgon meg mit ad isten sumákolgatnak csak. Akkor ne lenne igergetes csalogatás)

Pfujj én most ebben a percben nagyon haragszom rájuk.

Otthonra keresek olcso ADSL szolgaltatot.

Minimumfeltetelek: korlatlan forgalom, max. 1 eves huseg. Ebbol nem engedek.

Ami szoba johet: elore fizetes, akar csak 384/64-es kapcsolat.

Ami nem johet szoba: invitel, tvnetwork, kabelnet (ha nincs tevem, minek fizessek elo ra?).

Mit ajanlotok? Maskepp: milyen tapasztalatotok van a HWSW es a Prohardver oldalakon hirdetett ADSL-lel? (Lehet privatban is.)

Elore is koszi!

Ez nagyon reklám hangvételű topic lesz.
De a Tvnetet ajánlom, mint adsl szolgáltatót. Talán ők a piacon a legolcsóbbak, és nincs 24 órás bontás. Kapcsolat stabil, gyors, a max. sávszélességet hozza.
1 éves hűségszerződést lehet velük kötni, és olcsóbb náluk az 1 éves hűség mint máshol a 2 éves.
Minden csomagjuk forgalomdíjas, de ez ne rémítsen meg. Azért van így kialakítva, hogy a keveset netezőknek ne kelljen a teljes havidíjat kifizetni. A sokat forgalmazó userek számára maximalizálva van a havidíj. 1 éves hűséggel az 512es csomag maximális havidíja 6990+áfa.
[url]http://tvnet.hu/main.php?module=ContentExpress&file=index&func=display&ceid=41&meid=8[/url]
Szóval korrektebb szolgáltatót sajnos nem tudok.

A legtöbb forgalom díjas ADSL úgy van kialakítva, hogy csak addig számláznak, amig el nem érik a forgalommentes ADSL árukat. Tehát tök mindegy melyiket veszed, mert többet nem fizethetsz. Ha viszont nem használod (nyaralás) akkor meg kevesebbet fizetsz.
Az attól is függ, hogy kitől kérhetsz ADSL-t, hogy hol laksz.
Mi a gondod a "Ami nem johet szoba" ISP-kel?

Hali!

Akkor (a reklám helyett) álljon itt egy magyar netes gyűjtőoldal: [url]http://www.isite.hu/[/url]

xDSL, bérelt, kábel, wireless, GPRS ... válassz

[quote:6e6c1bfcc7]
kaltsi

Az attól is függ, hogy kitől kérhetsz ADSL-t, hogy hol laksz. [/quote:6e6c1bfcc7]

Ez tudtommal nem igaz, mert ha vonal már van Matáv/Invitel/Monortel/megamimégvan akkor ADSL csak egy plusz "szolgáltatás" ezen a vonalon. A telefonvonal meg a net független egymástól ilyen téren. Nálam pölö Matáv + Enternet van. Én pl, ha már elhangzott egy-két személyes tapasztalat/ajánlat, akkor az Enternet-et ajánlom mert nem volt még vele gondom 10 hónap alatt 1x sem.

De link ott van, dönts te.

Hm. Ez hasznos oldal.

Különben Enternettel sajnos rossz tapasztalatom volt még pár éve. Nextra kidobta a dialupos ügyfeleket(köztük engem is), és átrakta őket az Enternethez. Enternet nem volt felkészülve a hirtelen megnövő ügyfélszámra. Hónapokig nem ment a külföldi letöltés 2-300bájt/secnél gyorsabban. Ügyfélszolgálat hívás.. egymásra mutogatás matávval augusztustól novemberig. Novemberben lejárt a 3 hónap, amit nextrás áron adtak.. aztán csao.
A ludas az egész ügyben gondolom megint a fatáv volt, mint ez megszokott. Nextrának azért kellett beszüntetnie a dial-up szolgáltatást, mivel a matáv nem akart neki megfelelő számú vonalat adni. Picit erős konkurencia lehetett az axeleronak abban az időben a 2500hufos dialup.
Nah de túl sok lesz a cégnév.:)

Különben Vivanetnek vannak sokszor jó akciói. Most sajnos pont drágák, de nagyon sokszor a tvnet árai alá mennek, pedig az axelero hálózatán szolgáltatnak.

"Az attól is függ, hogy kitől kérhetsz ADSL-t, hogy hol laksz. [/quote]

Ez tudtommal nem igaz, mert ha vonal már van Matáv/Invitel/Monortel/megamimégvan akkor ADSL csak egy plusz "

Sajnos a Monortel területén csak tőlük lehet ADSL-t kapni, és jó drágán adják.

[quote:885e826bc2="tomio"]Én pl, ha már elhangzott egy-két személyes tapasztalat/ajánlat, akkor az Enternet-et ajánlom mert nem volt még vele gondom 10 hónap alatt 1x sem.

De link ott van, dönts te.[/quote:885e826bc2]
Csatlakozom - én is az enternetet javaslom. Olcsó és megbízható, nincs 24 óra után bontás.

Vah.. sok lesz ez a reklám, de most vettem észre egy "No software patents" logót az általam először említett szolgáltató lapjának alján. :D