TV Go - Csak a szokásos

 ( Adamyno | 2018. március 8., csütörtök - 15:32 )

Régebben volt rá lehetőség, hogy valahogyan kiküszöböljük a TV Go windows/mac only mivoltát. Sajnos ez manapság nem működik nálam, de amúgy sem akarok mélyen a gép lelkébe avatkozni. Írtam egy üzenetet nekik, hogy ha már androidtól a mac-ig mindenen megy, vajon lesz-e valaha linuxra is. (Tekintve, hogy a népszerűbb böngészők szintén elérhetők Linuxra) Vajon -ha lesz- mi lesz a válasz? :)

A fő kérdés: ismertek olyan megoldást, amivel működik a TV Go egy napjainkban használatos rendszer alatt? Én most Lubuntu 16.10-et használok az összes gépemen. Lehetőleg VirtualBox nélkül :D

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nem ismerem a cuccot. WINE?

A legegyszerűbb és talán legkönnyebb:
linuxra felteszed az android studio aktuális verzióját. Ami egyúttal hozza magával a google hivatalos android szimulátorát. (Biztos megoldható csak külön azt letölteni, de ez volt kéznél)
Abban pedig nexus 5x telefonos android 7 rendszer van hivatalos play store-ral.
Majd feltlepíted az apk-t.
Kb 5 percet szántam rá, szóval nem néztem meg, a teljes képernyőre kitehető-e valahogyan. Simán megy a gépemen.

Az ARC Welder bővítménnyel próbáltam, de azzal nem ment. Kipróbálom majd ezt is. Időközben jött válasz:

"Köszönjük ügyfélszolgálatunkhoz küldött levelét. Tájékoztatjuk, hogy a jelenlegi rövid távú tervekben nem szerepel a TVGO bővítmény Linux támogatása. Azonban a lehetőség, nincs teljesen kizárva."

Az nagyobb probléma, hogy a chromecast tiltva van benne. Mégis hogy gondolták, hogy valaki kizárólag egy telefon kijelzőn akarja "élvezni" a "nagyszerű" minőségű műsorképet?!...

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

Elindult az adás? Úgy tudtam, hogy a TV Go whitelist-tel dolgozik, és csak azokon a telefonokon fut, amiken a T jóváhagyta. Lehet ez már nem így van.

Egyszerűen csak root-olt telón nem indul el.

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

Hali!

Simán böngészőből nem megy mint a horizon go?

Ez alapján mennie kellene:

https://www.tvgo.hu/cikk/3192173_uj_lejatszo_a_tv_go_n_

Üdv:
Feri

Ez alapján? Min? Internet Explorerben?
Már a warez oldalak is kb 10 éve túl vannak azon a szinten, hogy egy telepített alkalmazásban nyissák meg a tartalmat. Gondolom csatornaváltáshoz is vissza kell lépni a böngészőre...

Lehet hogy ezt is a t-systemsnél rakták össze...

így van, egy nodejs-es csoda lejátszót használnak franciaországból. 0 munka lenne linuxra tenni de csicska franciák nem adnak linux támogatást.
Nem tudom 2018-ban miért nem lehet html5-ös lejáccót használni mint a netflix. Egyszerűen ebben a kiba országban minden hátrafelé van.

--
GPLv3-as hozzászólás.

mert mondjuk a fejlesztőgárda nem áll a helyzet magaslatán.

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

"egy nodejs-es csoda lejátszót"

Ehhez valami forrást tudsz adni? Kicsit furcsán hangzik, hogy egy lejátszó (ami vélhetőleg a kliensoldal) nodejs-es volna (ami a szerveroldal).