Börtönéből szabadult sas lelkem...

 ( gelei | 2017. augusztus 17., csütörtök - 15:20 )

and nothing of value was lost

innentől kezdve csak értelmes dolgokkal töltöm az időmet: instagram, tévé, xbox, stb.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Meg a HUP!

--
trey @ gépház

ja, az munka, nem szórakozás!
tudod, akit a trollkodásért fizetnek... :D

Még fenn vagy mint "közszereplő" ;)

[off]Szólnál a srácoknaknak, hogy fixálják már meg a szerencsétlen Generic / Text drivert az átirányított nyomtatóknál Windows 2012R2 szerver alatt (hogy ilyen komplex beállítás mint kódlap váltás ne legyen impossible mission :))? [/off]

A közszereplő account a legjobb, ha azt akarod hogy messengeren még éppen elérjenek az ismerősök, de ne kelljen szembesülni a hírfolyammal, reklámokkal, idegesítő távoli ismerősökkel, stb. :)

> Szólnál a srácoknaknak

Aha, bár kíváncsi vagyok, mennyire fognak kapkodni. :)

Azt elérheted a messenger.com használatával is.

Minden ismerősömről leiratkoztam. Így használhatóbb az oldal.

Meg fog próbálni mindent, hogy ne tűnj el onnan.

Sejtem. Szerencsére a telefonszámomat nem tudja (illetve biztosan tudja, de mivel nem tőlem tudják, ezért valószínűleg nem is próbálkoznak vele), a mailboxomba pedig valami O365 hiba folytán sajnos nem érkeznek meg a levelek a @facebook.com domainből. ;)

> a mailboxomba pedig valami O365 hiba folytán sajnos nem érkeznek meg a levelek a @facebook.com domainből. ;)

Minden honapra jut valami o365 hiba. Megnyugtato, hogy nagyok is szivnak ilyesmivel.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Elvileg megoldható lenne a "*@facebook.com"-ra vonatkozó mail rule módosításával, na de kinek van ideje ilyenekkel vesződni.

Nalunk 700 korul van jelenleg, a cel 1300 kb, minden heten haboru... :)

---------------------------------------------------
Hell is empty and all the devils are here.
-- Wm. Shakespeare, "The Tempest"

És tényleg!

Ez a pár óra elég volt nekik, hogy "biztonsági" okokból zárolják a másik accountomat, amit természetesen visszaadnak, amint feltöltöm az igazolványaim másolatát, illetve megadom a telefonszámomat. Nice try.

off: jól rémlik, hogy nem lehet "csak úgy" elkérni valakinek az igazolvány-másolatát?

jah, hogy ket accountod volt? Egy igazi meg egy troll?:)

A troll-t torolted, ok meg zaroltak az igazit is... >:-P

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Nem, volt egy személyes profil meg egy FB Page, ez utóbbi ugye nem tud account nélkül létezni, úgyhogy megpróbáltam egy teljesen üres accountnak átadni – ami szintén a saját nevemre szólt, csak nem voltak ismerősei.

és kb ezzel rontottad el :) Konkrétan ott a szabályzatban, hogy egy személy egy fiókot használjon, és konkrétan semmi okod nincs egy FB oldalhoz külön regisztrációt csinálni.

Annyi okom azért mégiscsak volt rá, hogy nincs truncate profile opció a facebookon, ha törölni akarod az adataidat, akkor törölnöd kell a fiókot. Ha viszont a page-et meg akarod hagyni, akkor mindenképpen lesz olyan pillanat az időben, amikor két accountod van. :)

Na majd a GDPR megoldja. :)

Kérdés, hogy miért akarod törölni? Hidd el, attól, hogy törlöd, FB-nek még megvan minden :) Ha meg mások elől el akarsz rejteni dolgokat, az megoldható másképp is, nem kell a fiókot magát törölni.

A fiók törlése a legegyszerbb mód arra, hogy se mások ne lássanak engem, se én másokat. A végtelen hülyeség is zavart FB-n, nemcsak az, hogy mások látnak engem.

Amúgy teljesen irreleváns, mivelhogy a FB Európában is szolgáltat, így vonatkoznak rájuk bizonyos adatvédelmi szabályok. Abba sem nagyon köthetnének bele, ha minden héten töröltetném az accountomat. :)

.

Elkérhetik, és te nem vagy köteles megadni, ők meg nem kötelesek neked szolgáltatni. Mivel nem egy olyan csalás volt/van a FB-on, hogy az illető eredeti accountját "kiütik", és helyette csinálnak egy másikat, most te is beleszaladtál ebbe - meg abba, hogy egy személy két profil nem biztos, hogy mindenben megfelel a felhasználási feltételeknek. És igen, egészen valószinű, hogy tudják, hogy a két acc összetartozik, de minimum ugyanonnan (ugyanarról a gépről és felhasználói accountról használják...

Ez akkor lenne igaz, hogyha mar a regisztraciot is ehhez kotnek.
De persze akkor johet boldog-boldogtalan, majd amikor van tartalom, akkor kell a szemelyi:)

Egyebkent a paypal is ezt csinalja. Regisztralhatsz, johet is ra penz, majd amikor random ido, es random penzmennyiseg erkezett, akkor zaroljak, es kerik az irataidat.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Nem is lenne ezzel baj, de a másik account sem mostanában lett regisztrálva.

Ez mi volt, Microsoft account?

:-)

Náluk emlékeim szerint kétszer ennyit kell várni. ;)

Facebook. Par eve is igy nezett ki, amikor toroltem rola magamat.
Egyebkent ha non-PC dolgokat irsz ki az oldaladra, elvileg lecsokkentheto ez az ido.

--
Worrying about killer AI and the superintelligent robots is like worrying about overcrowding on Mars. - Garry Kasparov

A FB is használható értelmes dolgokra is, igaz, ahhoz rögös nehéz út vezet, meg sok, a való életben ismerős követésének leállítása/tiltása, illetve a nem tetsző forgalmak szorgos "nem kérek ilyet"-ezése, értesítések kikapcsolása...

Eddigi tapasztalataim alapján igazi szélmalomharc...

Nekem erről a "Sivatagi Show" című film jut eszembe, annak is a "kismajommal" történő vízkeresési módszere. Az FB pont ezen az elven működik, - (kivéve, hogy a források felfedése után sem engedik többé a "kismajmot" szabadon...)

:)

(Bocs a hasonlatért, nem személyeskedés akart lenni,)

A Sivatagi show jó film :)