Börtönéből szabadult sas lelkem...

and nothing of value was lost

innentől kezdve csak értelmes dolgokkal töltöm az időmet: instagram, tévé, xbox, stb.

Hozzászólások

Meg fog próbálni mindent, hogy ne tűnj el onnan.

> a mailboxomba pedig valami O365 hiba folytán sajnos nem érkeznek meg a levelek a @facebook.com domainből. ;)

Minden honapra jut valami o365 hiba. Megnyugtato, hogy nagyok is szivnak ilyesmivel.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

És tényleg!

Ez a pár óra elég volt nekik, hogy "biztonsági" okokból zárolják a másik accountomat, amit természetesen visszaadnak, amint feltöltöm az igazolványaim másolatát, illetve megadom a telefonszámomat. Nice try.

off: jól rémlik, hogy nem lehet "csak úgy" elkérni valakinek az igazolvány-másolatát?

Annyi okom azért mégiscsak volt rá, hogy nincs truncate profile opció a facebookon, ha törölni akarod az adataidat, akkor törölnöd kell a fiókot. Ha viszont a page-et meg akarod hagyni, akkor mindenképpen lesz olyan pillanat az időben, amikor két accountod van. :)

Na majd a GDPR megoldja. :)

A fiók törlése a legegyszerbb mód arra, hogy se mások ne lássanak engem, se én másokat. A végtelen hülyeség is zavart FB-n, nemcsak az, hogy mások látnak engem.

Amúgy teljesen irreleváns, mivelhogy a FB Európában is szolgáltat, így vonatkoznak rájuk bizonyos adatvédelmi szabályok. Abba sem nagyon köthetnének bele, ha minden héten töröltetném az accountomat. :)

Elkérhetik, és te nem vagy köteles megadni, ők meg nem kötelesek neked szolgáltatni. Mivel nem egy olyan csalás volt/van a FB-on, hogy az illető eredeti accountját "kiütik", és helyette csinálnak egy másikat, most te is beleszaladtál ebbe - meg abba, hogy egy személy két profil nem biztos, hogy mindenben megfelel a felhasználási feltételeknek. És igen, egészen valószinű, hogy tudják, hogy a két acc összetartozik, de minimum ugyanonnan (ugyanarról a gépről és felhasználói accountról használják...

Ez akkor lenne igaz, hogyha mar a regisztraciot is ehhez kotnek.
De persze akkor johet boldog-boldogtalan, majd amikor van tartalom, akkor kell a szemelyi:)

Egyebkent a paypal is ezt csinalja. Regisztralhatsz, johet is ra penz, majd amikor random ido, es random penzmennyiseg erkezett, akkor zaroljak, es kerik az irataidat.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

A FB is használható értelmes dolgokra is, igaz, ahhoz rögös nehéz út vezet, meg sok, a való életben ismerős követésének leállítása/tiltása, illetve a nem tetsző forgalmak szorgos "nem kérek ilyet"-ezése, értesítések kikapcsolása...

Nekem erről a "Sivatagi Show" című film jut eszembe, annak is a "kismajommal" történő vízkeresési módszere. Az FB pont ezen az elven működik, - (kivéve, hogy a források felfedése után sem engedik többé a "kismajmot" szabadon...)

:)

(Bocs a hasonlatért, nem személyeskedés akart lenni,)