Alvotech -> dogado

Nem hiszem, hogy sokakat érint, ezért csak egy gyors széljegyzet:

Most jött az email, hogy az Alvotechet átvette a dogado. Ahogy nézem nem sz@roznak, a weboldalon is kint van már a hír és 11-13 között költöztetik is át a szervereket a saját központjukba. Az ígéretek szerint, mint ügyfél számomra semmi nem fog változni. Na majd hosszú távon kiderül!

Hozzászólások

Nekem a végén már annyi problémám volt az Alvotech-el (lehet, hogy ezt ők is így gondolják rólam), hogy inkább scaleway-ra váltottam.

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…

Nekem nem volt velük problémám az elmúlt 4 évben és ha továbbra is így lesz, akkor maradok. Mondjuk azért egy angol felületet elvárnék a csak német helyett. :(

A scaleway-nél egyébként van valami turpisság, hogy ilyen olcsón ilyen sokat kínálnak? A konfigurációkat és az árakat elnézve a contabo jutott róla eszembe, amivel nagyon rossz tapasztalataim voltak.

Pár hónapja használom a scalewayt, eddig csak pozitív tapasztalataim vannak. Plusz kvm alapú, ezért megy vele a Docker stb.
Alvotechnél volt olyan, hogy Ubuntu 14.04-re váltottam (nem emlékszem, hogy frissítés volt vagy új telepítés) és újraindítás nem indult el a VPS. Többszöri ügyfélszolgálat piszkálás után kiderült, hogy valami saját tákolás van az init rendszerükben (gondolom a régi kernel + openvz miatt) és az kavar be. A megoldás pedig az lett, hogy még tovább tákolták, ami már erősen gányolásnak tűnt. Plusz néha a Percona eldobta magát, mert nem tudott elég fájlt megnyitni és én bármit csináltam, nem tudtam ezt a limitet megemelni.

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…