WP / Youtube

http://blogs.technet.com/b/microsoft_blog/archive/2013/08/15/the-limits…

remelem jo a link, mobilrol szurtam be. dont be evil. aha, ertjuk Google "ertjuk".

Hozzászólások

"The Official Microsoft Blog"
Bocs, de ettől kezdve a hitelessége finoman szólva kétségesnek tűnik. :)

Hát attól kezdve, hogy a M$ hivatalos blogján jelenik meg valami a Google-ről...
Kb. annyira tartom hitelesnek, mint a prog.hu-t linuxos témákban. ;)
(magát az irományt nem olvastam el, de ismerve napjaink irányzatát, ha a másik köpködéséről van szó... Nincsenek illúzióim)

Na még1x: nem olvastam el, miről van szó a linkelt írásban, csak megláttam, hogy Gúgli vs MS, majd azt, hogy mindez a hivatalos MS blogban jelent meg. Erre írtam, hogy képtelen vagyok komolyan venni.

Hogy véletlenül olyan témáról volt szó, ami igaz? Hm. Kivétel erősíti a szabályt. ;)

latod az ilyen gyoker szemelyeskedest en kerultem, pedig azt, hogy vicces vagy szellemi nyomorult vagy igazabol mar ket korrel ezelott leleplezted - megsem csaptam le a magas labdat.

szerk: rotfl most latom a mein kampfnal is veletlenul te es ugyanigy jatszottad magad szoval nem ket korrel ezelott kellett volna kapcsoljak. ambar lehet hogy egy redvas bottal beszelgetek basszameg es kar a szoert.

--
Vége a dalnak, háború lesz...

Oszinten, ez most mi a fenere volt jo? Ertem, baromi jo bantani a masikat, de nem ballagnatok ki offline, es rendeznetek ezt le, muszaj mindig mindenkibe belekotni? Nem zavar, elfer boven, csak rohadt unalmas mindig ugyanazt a semat latni toled. Legalabb ujitanal neha.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. 

Még szokni kell, hogy a WP nem minden esetben WordPress.

BTW. a legujabb Android-ban kinyirtak az OpenCL-t, es a sajat, zart szarjuk erheto mar csak el. Don't be evil, eljenek a nyilt szabvanyok, az MS visszael az erofolenyevel, stb :))))

Android és OpenCL: nem lesznek barátok?

Erdekes modon ilyenekrol nem kerul ki hir ide :) Alig varom erre is az aktualis fanmagyarazatot, hogy ez miert is nezheto el a Google-tol, es miert erdemel az ilyesmikert maglyat az MS.

Azert ez durva. Miert nem lehet odaballagni, es azt mondani, hogy Dear Microsoft, we do not want you to build an app for YouTube, because we will build it on ourselves, es akkor nincs gond. Ehelyett megy a vona-huza.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant.