szerverpark.eu vélemények?

Sziasztok,

a fenti szolgáltatóról mi a véleményetek? Mennyire megbízható, jó a supportja?

Előre is köszi.

Hozzászólások

Volt cégemen keresztül raktam be hozzájuk egy szervert, több mint egy éve. Bevallom, nem sok jóra számítottam, de az ár számított. De kellemes csalódás lett. Pár fiatal srác csinálja, szakértelmükben se bíztam meg abban se, hogy a cégük túléli a következő hónapot. Az épület lepukkant, a huszonharmadik folyosó egyik eldugott szobájában van a cég, a folyosó másik végén egy ugyanilyen másik... Ehhez képest minden szép és jó. Egyszer szakadt csak meg a net, amikor elment az épületből az áram és természetesen a generátorok se indultak. Ügyfélszolgálat persze egyből elérhetetlenné vált...
--
#conf t
#int world
#no shut

Hát nemtudom, én nagyon megbántam.. rengeteg áram és internet kimaradás volt.. Sokszor már a hajamat téptem ki mire megtudtam valami értelmeset... Ja és a gépből hiányzott elhozatalkor egy előlap és pár csavar amik az oldallapot tartották.. Legelején amikor bekerült a gép és kértünk újraindítást, több mint 4 napba telt nekik... (szerverpark_eu = serverworld_hu)

én ilyenkor alapvetően azt nézem meg, hány szerverük van, hány domaint menedzselnek, ez megmutatja, milyen tapasztalattal rendelkeznek.
Van valami igényed ami alapján keresel?

kaptam emailben szerodest, korrektnek tunik. főleg az ilyenek miatt is

"Az Előfizető által átlagosan kitölthető sávszélesség az előfizetett sávszélesség 100%-a."

ez viszont nem tetszik, máshol is ígyvan ez

"Szolgáltató a szolgáltatás kiesés, üzemzavar és más esetekben maximálisan a neki fizetendő díj mértékéig vállal anyagi felelősséget. , (eddig ok)

ez nemannyira Nem vállal felelősséget az épületet érintő tűz, vízkár, erőszakos behatolásból eredő kár, valamint szokásos vis maior okok bekövetkezése esetén (innentől megint ok) , valamint az elektromos tápellátásért, BIX hibákért vagy üzemzavarért.
"

Szerintetek?

ennyi erővel akár ingyenest is választhatnál.
Ha fizetsz érte, akkor a minőségért, szaktudásért, technikai rendelkezésre állásért érdemes sztem, ha meg nem fontosak ezek, akkor pedig ingyenes is megteszi

a rendelkezésre állásnál nem úgy értettem hogy nem fontos, de az évi 99,9% elég, nem kell 3vagy 4 kilences