[SOLVED] Szivargyújtós töltő megölte a telefont?

Sziasztok. Vettem egy szivargyújtós töltőt meg egy microusb kábelt. Pár furaságot produkált nem sokkal a használatának megkezdése után (az autó mintha elektromosan megzavarodott volna, pl. gyújtás kapcsoláskor nem történt semmi, kihúztam az egészet, aztán később magától meggyógyult, azóta többször mentem vele hosszabb-rövidebb utakra, úgy tűnik rendben van).
Viszont a telefon is furcsa lett, tulajdonképpen nem működik az érintőképernyő érintés-érzékelése (a kijelzés igen). Akkor vettem észre, amikor új custom romot raktam fel, az első indításkor a PIN bekérésnél meg van fagyva a cucc (a hard keyek működnek, a touch nem), megpróbáltam SIM nélkül indítani, a first start wizard sem veszi be az érintést (a custom romok cserélgetésében elég tapasztalt vagyok, nem rontottam el semmit, többször mindent ellenőriztem).
Szóval: elképzelhető hogy a hibás szivargyújtós töltő vágta gajjra? Ha igen, hogy lehetne javítani? (az akksit már többször kivettem, beraktam, romból 4-5 félét is próbáltam, mindegyikkel szar). Az outputnál 1000 mA van, lehet hogy az volt a sok?
Telefon: LG P500 (Optimus One).

Találtam egy XDA szálat, ahol javasolták http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574523 flashelését, tényleg működik, tehát nem hardveres probléma.

Hozzászólások

Akkor vettem észre, amikor új custom romot raktam fel

Az eredeti ROM már nincs meg, de nem baj, mert bottal sem piszkálnám meg. Olyan ROM -okat raktam fel, amik már működtek. Kérem mégegyszer, hogy a kérdésre válaszoljunk, direkt mondtam, hogy tapasztalt vagyok ennek a modellnek a szoftveres hackelésében.

--
http://neurogadget.com/

E-cigi usb töltőjéről töltöttem egyszer a spicam.
Azóta meghülyül az érintőkijelző ha a saját töltőjével tölteném.
Romfüggetlenül. CM, Samdroid, gyári... Mindegy.
Elvben samsungék helyre tudnák állítani szoftveresen, (hallomás) de annyira nem fontos hiba, hogy ne lehessen vele együtt élni.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - -> Kérjük a humoros aláírást itt elhelyezni. <- - -

Meghekkelték az ótódat. Vegyé' Trabit!