Steam - Age of Empires Online nem indul

 ( hrgy84 | 2012. május 24., csütörtök - 1:23 )

Regeltem eletemben eloszor a Steam-en, mert meglattam, hogy az egyik legkedvesebb jatekomnak, az Age of Empires-nek van online verzioja, raadasul free. Katt-katt, felraktam, viszont sehogy se indul, asszondja korruptak a fajljai. Megkertem a Steam keretprogramot, hogy ugyan nezne mar at azokat a fajlokat, tenyleg-valoban korruptak-e, de aszondta, hogy nem. Ilyenkor mit lehet tenni?
Annyi van meg, hogy amikor a game indul, mindig azt irja ki, hogy patchel. Ezt nem 1x kene letudnia oszt kesz? Tenyleg 5 percenkent kell patchelni? Valahogy nagyon nem gombolyded ez nekem.

Heccbol felraktam egy kis, 100M-s kazuar jatekot, hogy megnezzem, nem a Steam csinal valamit nagyon rosszul, de az kis gondolkodas utan kocc nelkul elindult (viszont az is igaz, hogy negyedora jatek utan ugy kihalt, mint a mammutok).

A supporttal probaltam felvenni a kapcsolatot, de a regeles utan nem kuldtek megerosito emailt, pedig kertem resend-et is. Email cimet nem talaltam, ahol kontaktalhattam volna veluk. Ha valaki tud ilyet, nekem mar az is nagy segitseg lenne...