Matrox G450/Woody/Wolfenstein fagyi

Fórumok

Matrox G450/Woody/Wolfenstein fagyi

Hozzászólások

Tessen megpróbálni winex-el azt a másik wáltozatot. Nem egy nagy megoldás de ha nem akarsz másik kardot akkore´van. Jól megy winex alatt és megkerülöd a módosított q3 engine és a matrox natív hágásait.
ui:ne nvidiát vegyél hanem atit. Ott van real vivo ráadásul theatre chippel támogatva=hw digitalizásás stb. Csak nézz szét előre hogy hogyan lehet kivitelezni a vi.in/out használatát mert az nem egy kispiskóta.Ha absz nincs zseton akkor winex.
Ja feltételezem hogy a hiba natív lin bináris(ok) és a wirus wolf3cd házasságából született.

hi

Quote:

Ja feltételezem hogy a hiba natív lin bináris(ok) és a wirus wolf3cd házasságából született.Hat persze Enek ellenere en tokeletesen vegigjatszottam mindenfel gany wine/winex nelkul nativan, egy nVIDIA kartyaval.

Ez az!:de nem matrox-szal. Ez itt a problem.
Én is végigkentem de nem gány nvidia-val hanem ATI-val.
Gany winex:arról a progiról beszélsz ami az egyik legnagyobb pofon az ms-nek(home / fun users / gamers). Ezt ne tessen elfelejteni a gányolás előtt.

Tisztelt uraim!! Kérem hátrább az agarakkal! (És a megatexelekkel Sajnos nem áll módomban kártyát cserélni; ezért is mertem a fenti kérdéssel színük elé bocsájtkozni. Mindazonáltal nem szeretném Önöket ez apróság miatt vérnyomáscsökkentő gyógyszerek vásárlására és fogyasztására kényszeríteni. Ezért ha kaphatnék egy winex konfigurációs fájlt, vagy egy sorvadt elmém számára is használható magyar winex leírást én többé nem is zaklatnám Önöket e semmiséggel. Előre is fogadják köszönetemet! E-mail címem: szgabor998@freemail.hu

Minden szép és jó, de ha 5-10 lépésnyi távolságot megyek, a gép meghűl... ez általános?

Quote:

On 2003-01-09 11:18, Anonymous wrote:
Minden szép és jó, de ha 5-10 lépésnyi távolságot megyek, a gép meghűl... ez általános?Igen, use nVIDIA. Azzal tokeletes.

Bocs, de én a TV- is használom. Maradnom kell ennél a kártyánál, sajons a jó TV kimenetre még ennél jobb/olcsóbb alternatívám nincs.