Unicredit bank tranzakciók

A céges számla a CIB-nél volt évekig. A bejövő utalások automata könyvelését úgy oldottam meg, hogy a telefonomon be volt kapcsolva az értesítés minden jóváírásról. A CIB app notification-jeit egy Automate script kiszedte, és http-n postolta egy szervernek, ami meg csinálta amit kell (beírta saját nyilvántartásba, kiegyenlítette a számlát a számlázó adatbázisában, illetve küldött emailt az ügyfélnek a lekönyvelt összegekről és kiegyenlített számlákról). Fine.

Váltottunk Unicredit-re. A probléma, hogy itt a jóváírás push notification-ben nincs semmi infó, csak annyi hogy incoming transaction, se összeg, se komment, így ezzel nem tudok mit kezdeni. Néztem az Unicredit API-ját (https://developer.unicredit.eu/apis-catalog), ehhez egyrészt kevésnek érzem magam, másrészt azt sem tudom, hogy ez működik-e az én esetemben (nem kell-e hozzá valami spéci szerződés, vagy csak nagyoknak jár, stb).... Valaki esetleg csinált már ehhez bármilyen interfész? Valami egyszerű példát tudtok adni?

Vagy más egyéb kerülő (az eredetihez hasonló), de működő megoldás? :)

Hozzászólások

A PSD2 apit csak engedellyel rendelkezo cegek hasznalhatjak.

Vannak olyan szolgáltatók akik adnak apit és ők vannak bekötve a bankokhoz (psd2). Hirtelen nem tudok egyet sem, de keress rá.

Egy időben játszottam a Nordigennel (akiket azóta felvásárolt a gocardless https://gocardless.com/g/gc-nordigen/), de elég tré volt - vagy a Rafi, vagy ők, de kb ott meghalt az egész, amikor a Rafis folyószámlám mellé engedélyeztem a Rafis hitelkártyámhoz való hozzáférést is.

Ha valaki tud működő, értelmes alternatívát, ne tartsa magában pls. 

Szia!

A munkahelyem is az Unicreditnél van, ezzel a problémával mi is megküzdöttünk.

Mi a Multicash programot használjuk erre a célra. Ha érdekel és írsz pm-et, megadok hozzájuk egy kontaktot.

Azt nem tudom, ez mibe kerül a cégnek, de esetleg tudok segíteni a megvalósítás oldalán némi technikai tippadással is.

Gábor