( FeriX | 2023. 06. 06., k – 13:40 )

Nem értem a szűklátókört, ami itt zajlik. 

Nyilván nem a 80x25-ös konzolhuszárokra gondolok, akiket még egy meteorit se pusztítana ki olyan mélyen beásva böngésznek a lynx-el, hanem a többiekre.

Ez nem kiterjesztett vagy virtuális valóság szemüveg, meg mit tudom én milyen egyéb ócska szar, amit az emberek a fejükre vesznek, hogy idiótábbnál idiótább dolgokat csináljanak. 

Ez a személyi számítógépek egy új korszaka. Az Apple-től megszokott kényelmes módon lehet a fejhez és szemhez igazítani. Olyan technológiát épített bele az Apple, amit a számítógépében és a tabletében használ. Meg belerakott egy R szériás valamit, amiről még nem is tudunk semmit. Olyan vezérlése van, amiről idáig csak álmodni lehetett, szemmel, hanggal, gesztusokkal és virtuális vagy fizikai billentyűzettel. Az őskövület munkakörnyezettől kezdve a legkényelmesebb masszázsfotelig, vagy bárhol használható. Csak úgy belerittyentett 23.000.000 pixelt, ami akárhonnan is nézem 11 FULL HD monitor meg még pár pixel. Az a hang, amit nyújt pedig igazán kecsegtető. Ez a fejen hordható szuper számítógép, amit Vision Pro néven hoz forgalomba más, mint a többi AR VR ócskaság. Persze ezt a funkciót is tudja, gondolom ez egy fricska a többieknek. Önállóan használható számítógép, amin fut az összes iPad és iPhone app. Na meg persze a meglévő Mac képernyője is átvehető, a legnagyobb mozivászon méretben is, ha kell, és gyanítom, hogy a Windows vagy valamelyik Linux a 42 milliárdól képernyő is átvehető lesz. Furcsa lenne ha nem, hiszen iPad-en is lehet.

De nyilván az itteni társaság csak pár százaléka tekint úgy rá mint én. Különben nem írnák azt amit.