( Beka | 2021. 01. 12., k – 23:10 )

Persze, ez megvolt, megvan nekem is, még a maszatolás is rémlett, még talán cikk is volt az index utólagos múltértelmezéséről. Azért szeretném látni, hogy a Reuters ugyanígy tálalta-e, mint az index, meg ahogy answ interpretálta, mert a Benford-törvény alkalmazhatósága kapcsán felmerülő nézetkülönbségünk kapcsán én a Reuters cáfolatát linkeltem, és erre jött válaszul a Reuters megbízhatatlanságát illusztrálandó az utalás az esetre -- amivel kapcsolatban én nem találtam angolul ilyen durva csúsztatást.

 

Szerk: A reuters.com-on (https://www.reuters.com/article/idUSL5N1192DZ20150903) megtalálható híradás (van még egy pár arról a napról) nem állít semmi olyat, hogy a rendőrök lökték volna a sínek közé a családot -- ugyanakkor a későbbiek ismeretében tévesen közli, hogy egy család került a sínek közé. A képek között az eredeti feliratú szerepel (Hungarian policemen stand by the family of migrants as they wanted to run away at the railway station in the town of Bicske, Hungary), szerintem ez se jelenti azt, hogy a rendőrök lökték volna a sínek közé őket.

Természetesen azt is be tudom látni, hogy ez nem változtat azon, hogy a Reuters a háttérhatalom szócsöve és Trump az igazi elnök.