( khiraly | 2020. 12. 31., cs – 14:36 )

a facebook nem weboldal:

- whatsapp, messenger, instagram, stb.

- a facebookot regen nem desktop geprol nezik a felhasznalok.

- a facebookot regen nem webbongeszobol nezik a felhasznalok.

A facebook elsosorban mobilalkalmazas mar regen.

 

Vagy azt a reszet kellene kifejteni, hogy miert fogja a Telegram lenyomni?

Ossze kene szedni pontokban, hogy miket tudsz csinalni facebookon-messengeren-instagramon. Es ezekre milyen alternativa van Telegram alatt.

Pl. facebook csoport letrehozasa ahol valamilyen "privat" dolgot tudsz megbeszelni. Erre a telegram csoportjai jobban hasznalhatoak.

Van webes linkje? A telegramnak is van mar (ha akarsz).

Tudsz reklamozni facebookon a felhasznaloknak (ceges oldal), ez jon most telegramon, hogy csinalnak egy ad  platformot, ha te mint admin szeretnel reklamozni (vagy reklamot engedelyezni).

Van egy facebook szeru profil oldal? Hat ezt is meg lehet csinalni, az egesz ://t.me ez lenne (erre jobban ra lehetne fekudniuk de van mas feladat meg). Van egy tervuk amit eleg jol megtartva menetelnek. Es tudjak hogy mi fan terem a kozossegi cucc, a vk megalkotojakent lehet fogalma errol Pavelnek.

 

Ha kommunikacios feluletkent tekintesz ezekre megoldasokra (facebook, messenger, whatsup, zoom, microsoft teams, discord, viber, twitter), akkor rogton a helyere kerul, hogy ki melyik reszet mennyire tudja lefedni. Viszont a telegram menetel szepen es fedi le az osszes teruletet lassacskan (fizetes appon belul botokon keresztul, ad platform, lesz itt revenue is).

 

A kerdesre valaszoljak: Nem feltetlenul a facebookot nyomja le es a helyet veszi at, hanem a facebook fogja elveszteni a mostani jelentoseget, mert inkabb mas platformokon toltik az emberek az idejuket (ami lehet fokent a telegram lesz)