( pehsa | 2017. 10. 16., h – 13:14 )

"Úr Isten!
Támadás érte a mi, piedesztára emelt operációs rendszerünket és a készítőjét, az Atyaúristent!

Szerintem most azonnal menjünk és indítsunk keresztes hadjáratot a támadó fórumán, hogy ott is bebizonyítsuk, hogy mi vagyunk a legjobbak. Persze mindezt úgy, hogy minden alkalommal elmondjuk, hogy minket nem érdekel az, hogy miket mondanak ők rólunk, de napokon át visszajárunk és minden beérkezett hozzászólásra reagáljunk, hogy bebizonyítsuk, minket tényleg nem érdekelnek és mindezt addig folytatjuk, amíg mindenki leszarja már az egészet és a kutya sem kíváncsi ránk, s miénk lesz az utolsó szó. Mert akkor győztünk és elmondhatjuk, hogy megvédtük a rendszerünket. Mindegy, hogy nem is a rendszerről indult a vita, de megvédtük.

Mondom a stratégiát: Az első posztra az Atyaúristen válaszoljon és borzolja fel a kedélyeket. Aztán a jöjjön az akinek a legtöbb szabadideje, hogy 50 poszt/perc sebességgel válaszoljon mindenre. Mindeközben minden nap jöjjön egy újabb emberünk, aki elmondja, hogy milyen jó is a rendszerünk és nem kell érdemben hozzászólnia a tényleges témához.

Persze minden válasz legyen jól megfogalmazva, hogy még véletlenül se konkrét választ adjunk a felmerült kérdésekre.

Ki van velem?"

Komolyan mondom összeszedek mindent és az iskolában bemutatom, hogy hogyan ne vezessen senki projektet és hogyan ne építs magad köré közösséget. Úgy is az a megfelelő ha a jó mellett egy negatívot is tud mutatni az ember, ha meg az a legrosszabb, akkor nyert ügye van.

Kollektívan az egész HUP le lett szólva, hogy mindenki csak fröcsög itt meg támadják a bP OS-t, meg az Atyaúristent meg le van szidva minden bP OS felhasználó, de valamilyen oknál fogva csak a bP-sek hozzászólásai rágalmazók, meg szidják a HUP-ot, meg minden más Linux disztrót, plusz perrel fenyegetőznek.

Nem tudom melyik a rosszabb, az ha valakik megmondják mi a rossz az adott projekttel vagy azon fejlesztők/közösség, akik leszarják az építőjellegű kritikát és még ők vannak felháborodva. Kész vicc!