( golgota | 2017. 10. 15., v – 17:24 )

Meg csak szo sem volt az OS-rol. A bP vezetoirol, a honlaprol, a hozzaallasrol volt szo. Akar jo OS is lehet. F@sz se tudja.

A baratait mindenki maga valasztja meg. En Vectort nem valasztanam. Ennyi. Ettol Te meg tisztelheted, sot kedvelheted is a sracot.

Mit erdemelhetne tolem a bP. Nem ad nekem semmit sem. Semmit sem jelent szamomra. Magyarazd meg, hogy mi az ok amiert tobbet erdemelne?
- Mert Te kedveled aki kesziti? Ezert kellene nekem is???
- Mert magyar? He? En nem cimkek alapjan dontok, hanem teljesitmeny vagy ertek alapjan.
- Aktiv disztro? Khhhmmm. Ne rohogtess. A fenti szalak es szavazasok pont errol a hatalmas aktivitasrol szolnak.

Fontos megerteni. A kovetkezo szavaknak semmi ertelme a mondatodban: "szeretni" meg "nem szeretni"

- A sajat disztromat kb. harom nap alatt raktam ossze (igaz debian based, systemd neluk, de pkgsrc-vel). Igaz nem is verem ra a nyalam, hogy az egyetlen fazsa disztro. En hasznalom es kesz. Sok mas disztro mellett, amihez hozza kell nyulnom. Egyiket se szeretem vagy nem szeretem. Dolgozom veluk.

Na most amit Vector csinal az hidd el az iskolapeldaja annak, hogy hogyan ne vezessunk projektet. De ugyis hiba mondom. :D
Nem szidjuk. Csak a kritikakat annak veszik. Aztan budos tudatlan gyokerek vagyunk. Engedtessek meg nekunk hogy ekkor barmely modon valaszolhassunk hasonlo szinvonalon (gunnyal, viccel, tenyekkel amiket figyelmen kivul hagynak) :D.

De van egy olyan erzesem, hogy ezt hiaba is mondom. :D