( hans1985 | 2014. 06. 19., cs – 14:57 )

Ez nem übermagyar hozzáállás, nem értem, hogy miért az "utálok itt élni", "jaj de szar itt", "külföldön sokkal jobb, sokkal szebb", "hülye magyarok, hülye nemzet, hülye hagyományok, hülye matyóhímzés" a normális gondolkodásmód, és miért kell szégyellni azt, ha valaki büszke a magyarságára? Miért lesz valaki übermagyar csak mert szereti a hazáját, és ragaszkodik az értékekhez, ragaszkodik mindenhez ami számára a nemzetet jelenti? Nem inkább ez a normális hozzáállás?
Ha visszanézed a történelmet folyamatosan az volt a célja a minket támadóknak, hogy lerombolják az összetartozást, elhalványítsák a régi értékeket, beolvasszanak, megosszanak és irányítsanak minket.
Mivel segítem a nemzetet? Mondjuk minden állampolgárnak aki szereti a hazáját első dolga az lenne, hogy nem szidja és nem csak a hibáit emlegeti, idegenek felé pláne nem, de egymás között sem. + Kiállok azokért az elvekért amik ennek a nemzetnek az alapjait képezik és nem megyek még direkt szembe is velük. Nem járok ki külföldre dolgozni, nem feketézek, nem lopom meg a saját országomat, és nem szidom ott ahol csak lehetőség van rá, és nem morgok a kocsmában támaszkodva, hogy jajj de szar itt élni, hanem teszem a dolgom és optimistán nézek előre, nem úgy, hogy itt szar és sosem lesz jobb, mert lehetőség van, csak nem kéne nyavalyogni meg pesszimistán látni mindent és lelépni... + ami a legfontosabb, az optimista jövőképemet más embereknek is sugárzom, ami szerintem nagyon is a nemzet segítése.

________________________________
blog: http://horvathjanos.wordpress.com