( Aadaam | 2010. 08. 28., szo – 22:20 )

Trey, egy picit ezt tenyleg gondoljuk at.

Azt gondolom, a kozosse reszerol ez eleg osztatlan nemtetszest aratott.

mielott egy szot szolna barki, ez egy kozossegi oldal, ez attol mukodik, hogy itt van egy csomo mas ember, ellentetben a hwsw-vel, vagy indexszel, origoval, ahol nincsenek.

Az is nyilvanvalo, hogy ez most egy uzleti vallalkozas, trey masodallasa, amiben nem egyedul reszesedik.

Teli vagyunk HR hirdetesekkel, spillerek (kelly's), pannonjob, oke, ertem.

De az ilyeneket egyszeru megkulonboztetni: ok csak oda postolnak!

Szurni egyszeru, csak karmarendszert kell bevezetni: ha valaki mar evek ota hup tag es van tobbszaz nem allashirdetos kommentje, valoszinutlen, hogy fejvadasz lenne. Ez egy egyszeru select, naponta, hetente futtathato. Megirom, vagy vmelyik drupalos megirja, ha ez kell.

Ha a profession kulcsszot akar kivezetni ide, ezt most felejtsuk el, eleg egyertelmu, hogy nem fogunk ranezni. Az adsense-t is tiszteletbol kattintgatjuk - en legalabbis neha - nem azert, mert erdekel, mi van a reklam tuloldalan, betolt, bezarom, 20 ft a hupnak.

Ha page valtas van, az eletbe nem hozza be a presztizsveszteseg arat! Nem resze az oldalnak, egy furan elhelyezett ad, nem fogunk ra kattintani.

Ha a profession itt announce-ol, a kommenteles ettol meg szinten nem fog mukodni, meg annyira se, amikor a spillerek kuzdenek itt.

En siman befizetnek paypalon mondjuk 250-et (ez egy szep ar) egy allashirdetesert, ha tudnam, hogy ez exkluziv allashirdetes, nem keveredik azzal a szemettel, ami a profession.hu-ra felkerul, es nem jelentkezik ra minden idiota, aki az informatika kulcsszot kepes begepelni a keresobe.

De az eredeti formajaban akik ezt kitalaltak, max "magyar szinten profik" - ez nem fog mukodni:

Azoktol az emberektol, akik itt kommentelnek, hogy nem kene, komolyan azt varjuk, hogy majd ha lesz, atkattintanak?

Tanultam szociologiat, tdk-ra keszultem belole, dolgoztam szociologia tanszeken egy evet, csinaltam kozossegi szolgaltatast (ami, amennyire akartuk, bejott, tobbre nem volt eronk sajnos), ismerem a nema tomegek elmeletet, de ez nem az a hely! Itt nem ervenyesek az altalanos szabalyok, nem azonos a konverzios fuggveny!

Ez a hirdetonek se jo, hiszen az osszes idiota hr-essel, aki azt se tudja, mi az a unix, csak van egy keretszerzodese a professionnel, versenyzik, ahelyett, hogy csak azokkal tenne, akik szakmabeliek.

Szar hogy bejon a pannonjob, de a pannonjobnak nem fog megerni egy relativ magas osszeget hogy itt hirdethessen, mig szakmabelinek igen. Ha meg megeri, egeszsegere.

Viszont ha minden hirdeto aki fizet, bejohet, a rovat szinvonala esik, es ez most is latszik, mar en is ritkabban kattintok az allast kinal forumtopicokra.

Lehet duhvel reagalni, sokan a penyuket kovetelik vissza, masok forkolnanak, ertem, ha ez bant valakit, de inkabb inni kene egy vorosbort, lefekudni aludni, es ujragondolni.

Ha ez a szerzodes meg nem rogzitett, ennek a felteteleit meg kene valtoztatni, mert ez a meccs igy hosszutavon veszteseges, ebbol ezzel a megoldassal nem lehet jol kijonni, es nem csak a negativ kommentelok miatt - ha ezt a cikket nem kommentalna senki, akkor is meghalna az allast kinal rovat ettol, nem lenne uzletileg ertelme.

Persze lehet azt mondani, ez bulk szerzodes, kifizetnek x evet, hatha bejon, es bar tudjuk hogy nem fog, de adnak lovet, igy hol szarom le, de nem igy kene hozzaallni, ha nem muszaj. Talan meg szeretjuk ennyire ezt az oldalt.