Osváth Zsolti és Lakatos Márk viselt dolgai

Fórumok

Odakint most szörnyek járnak: 1. rész, 2.rész .

Láthatjuk többek között Ábrahám Róbert által az ügyészségnek átadott dokumentumokat. Továbbá egy jó kis jellemrajz MZP-ről, Partizán Marciról és elvtársairól.

Kíváncsi vagyok hová fut ki a dolog, egyelőre nagyon nagy a csend.

Hozzászólások

Ez ilyen. Pedofilok a legnagyobb gyerekvédők, bűnőzök lesznek az őrző-védők. Drogosok a drog prevenciós előadók.

Szerkesztve: 2024. 10. 26., szo – 01:17

Úgy néz ki azért a nagy csend mindkét oldal sajtójában, mert ez nem csak két pedofil probléma, hanem globális elit probléma. Ez lesz a magyar P. Diddy ügy?

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

A Partizán egy önkéntesének a barátja…

Miért kéne Gulyásnak tudnia minden önkéntesének minden szar ügyeiről tudnia? Ugyan így Magyarnak miért kéne minden önkéntesért felelősséget vállalnia? Orbánon sem kéru senki számon, hogy a vak komodor fellöki a polgija élettársát.

Ez az önmagát oknyomozó riporternek beállító cigány, valójában egy mocskos bulvár lejáratókampányt művel. Miköze Jámbornak az egészhez? Mert azt elismeri, hogy Gulyásbak, Jámbornak, Jámbornénak, D. Krisztinának lehet hogy nincs sara, de azért az nem járja hogy a jogerősen elítélt Kaletát, vagy Szájert ne vegyék már a szájukra se, az pol.  korrektség nevében! És egyébként is mindenkit össze kell Osváthozni, egy Dorina Diamond elmondása alapján! Meghát Besét azt azért ne!

Várjuk a pillanatot, amikor bese megjelenik mp-vel egy színpadon, amiről azonnal felszopkodos bejegyzést fogsz firkantani. Amúgy a ciganyozas mennyire elfogadott a koreitekben? Van ilyen jogállami cigányozás, hmm?

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Amúgy a ciganyozas mennyire elfogadott a koreitekben?

Annyira, amennyire a ti köreitekben elfogadott, hogy elmegy Puzsért orrbaverni az ok! Mégegyszer nem azért cigány, mert annak született, hanem azért mert úgy viselkedik ahogy. Azaz erőszakosan cigánykodik, mint a parkolóban a bevásárlókocsimra rástartoló csótány, aki zokon veszi ha pofánverem, és a tessókkal visszatér revansot venni. Valamint a cigány kártyát is ők maguk húzzák elő, aktuális érdekük szerint.

20-50Ft-ért képes vagy konfrontálódni?

Egyrészt egymást vadásszák le 50ft-ért, másrészt meg nem akarom a koldusmaffiát pénzelni. Kanadában volt egy hosszú cikk arról pár éve, hogy a "kertesházas" negyedből elindult dolgozni fancy pickup truckjával a nő a belvárosba. Leparkolt az üzleti negyedtől 2 utcával lejebb lévő mélygarázsban, átöltözött csöves ruhába, és pár óra alatt összesezdett annyit amit egy középvezető napi bére. A jó helyekért magasabb helypénzt fizetnek a maffiának. Arrafelé főleg orosz és kelet-európai bűnözői csoportok ellen küzd az RCMP több-kevesebb sikerrel.

Jákub, kérlek mesélj még!

Amikor anyudat éppen a családi kutya delejezte, és hazaért apud a melóból, hangosan felhördült hogy "Ki zabálta meg a csülköt a bablevesből!?" Anyud kajánúl a lihegő ebre pillantott. Aztán párhónap múlva eljött a gólya és hozott egy kis neutrinot a házba. És boldogan éltek mert soha nem derült ki, hogy apud steril mint az o.b. tampon. 😂😂😂

A Partizán egy önkéntesének a barátja…

 

Mások is tisztán lássák, hogy mit akarsz védeni:

Van egy Antifa terrorkisérlet (bővebb infot, tud valaki?), ahol a kamerafelvételen ennek az önkéntes D. Krisztinát látták a rendőrök a ruhája alapján.

A párja alibit biztosított neki, hogy vele volt.

A rendőrök a cellainformációk alapján ezt megcáfolták.

A rendőrök házkutatást tartottak nála (még mindig az alibi miatt), ahol a

helyszínen találtak egy oltárt csecsemő hamvaival Biatorbágyon a lakásukban. És további 70 ezer pedofil videót és képet a számítógépükön.

A párja öngyilkos lett.

Mivel a gyanúsított elhunyt, így megszüntették a nyomozást.

 

D. Krisztina erről semmit se tudott. Egyébként meg egy 300 milliós éves árbevételű alapítvány társelnöke. Ennyire önkéntes.

 

 

Azért ezt védeni gyomor kell. A legnagyobb elvakultságban is max. szó nélkül hallgatnék.

Legalja.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

az önkéntes D. Krisztinát látták a rendőrök a ruhája alapján.

Aha. Én meg téged láttalak ott ugyan olyan ruhában!

A rendőrök a cellainformációk alapján ezt megcáfolták.

A jogászok (ügyészek) ezt nem így látták. Más esetben ülne!

helyszínen találtak egy oltárt csecsemő hamvaival Biatorbágyon a lakásukban.

Mit szedsz?

A párja öngyilkos lett.

Ki tehet róla?

Egyébként meg egy 300 milliós éves árbevételű alapítvány társelnöke. 

300 millió ma már nem nagy pénz! 

Ennyire önkéntes.

Hol az összefüggés?

Orbánon sem kéru senki számon, hogy a vak komodor fellöki a polgija élettársát.

De.

Akik 1998 ota sosem szavaztak Fideszre (vagy akkor sem), azok szerint egyertelmuen es tagadhatatlanul szemelyesen Orban bune Bese, a vak komondoros polgarmester, Borkai az Adrian, Szajer illegalis orgiaja, de meg a bicskei gyermekotthon igazgatoja is. Mindert kivetel nelkul Orban felelos szerintuk.

Aztan nem ertik, hogy a szavazok nagy resze szerint neki ezek legalabb egy reszehez semmi koze.

Szerkesztve: 2024. 10. 26., szo – 09:05

Besértődött a cigó aztán most borítani akar? Kirúgták a PS-ből, feljelentés van ellene mert rátámadt Puzsérra aki lebuktatta, hogy egy buzi…

Ez a Norina Dimond rettentően undorító alak.

Most az egyszer igaza van a "cigó"-nak, Pucér ritka gusztustalan fíreg!

Úgy csinál, mintha érvekkel kritizálna, aztán sunyiban személyeskedik. Konkrétan érvek helyett folyamatosan provokál és nácizik. Itt van egy video a Betyársereg főnökével, aki meglepő módon leiskolázta a láthatóan ideggyenge Pucért.

Az is érdekes, hogy Tyirityánnak igaza volt, mikor azt mondta, fontos a felkészülés testben és lélekben, mert konfliktusok jönnek. 

2016-os felvétel. Komment: "Ő nem tény- hanem egy vélemény-újságíró (megmondóember)"

https://www.youtube.com/watch?v=JC7TyMO6-z4

Egy másik, Pucér itt még kreténebb, prejudikál, címkéz. Ez lenne a nagy gondolkodó?

https://www.youtube.com/watch?v=JXZxhaGCg8c

Persze, jogy az. Védi a társait körömszakadtáig. A szuperchargeren ingyen töltött, szervizelni sosem kell Teslával hetente kétszer Kárpátalját bejáró, a világtól elzártan, birtokán élő Jaku? Hazugsággyár.

hup.hu##article[data-comment-user-id="16401"]

hup.hu##article[data-comment-user-id="4199"]

Remek, hogy ezeket felhozod, én pl. erről nem tudtam.
Tudod, nincs jobbos/balos pedofil. Tedd meg a megfelelő lépéseket, úgy, ahogy Ábrahám is tette. Persze, ha csak a fotelből tudsz pattogni, úgy más a szitu. Csak tudod a "Ne féljetek" nem arra kell, hogy vonatkozzon, hogy Magyar Péter alá add a pénzt/paripát, hanem arra, hogy kiállj a 18 éven aluliak jogaiért. Már ha komolyan gondolod...

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

A sztori: Egy javítóintézetben azt mondta egy elítélt 17 éves "kiskorú", hogy őt molesztálták, és a nevelő nem a hivatali úton jár el, hanem elmegy Ábrahám Robihoz panaszkodni.

Javítóintézetbe erősakos bűncselekményekért elítélt fiatalok kerülnek. A fiatalkorú bűnelkövetők a legritkább esetben "ártatlan zöldfülűek". Nem ismeretlen számukra a prostitució, a markecolás, drogozás. Kimész a Népligetbe a nap bármely szakában megy a drogozás, a prostitució. 14-18 éves kölykök strihelnek mindenfelé, kutyasétáltató már be sem megy a parkba. Nem védem a buzikat, de ez mióta világ a világ egyetlen kormány sem tudott mit kezdeni ezekkel. Ők a családból hozzák az életformát, nem pedig úgy kezdődik, hogy jött egy celeb buzi és jól megrontotta, aztán azért kezdett drogozni...

Nem hiszem el, hogy bármelyik rendszerben (Fidesz, MSZP) ne foglalkoztak volna a nevelő jelentésével, és a "sokat látott" szakemberek lesöpörtzék volna az ügyet az asztalról. Szerintem nézzél meg néhány a témában született filmet, mert a fotelból

Fekete vonat 1970

Pártfogolt 1982

Bebukottak 1984

Gyermekfogda

Bebukottak kultikus részlet

Ábrahám verziójánál sokkal árnyaltabb a kép, mégha hajt is a buzik elleni harag is. Ábrahám Robi keresi a helyét, a PS-ből kiesett, valamiből meg kellene élnie. Dolgozni nem akar, szeretne celebkedni.

En ezt mind ertem, csak tudod, nem biztos, hogy az a 17 eves fiatal azt akarta, hogy valaki megdugja egy cipőért. Ez az egész egy velejéig romlott dolog, és mindegy, melyik olddalt tartjuk szimpatikusnak, ennek kell, hogy legyen kovetkezmenye. Legyen barki az erintett. Az, hogy a mindenkori kormany nem tud, s talan nem is akar tenni semmit ezek ellen, pont ugyanannyira felhaborito, mint az, ha valaki ebbe a helyzetbe kenyszerul.
Nyilvan erintettek ebben nagyon sokan magasabb pozicioban is. Uljenek/logjanak! Mind!

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

jaku olyan vagy, mint egy gyerek:

- Anyúú Pisti is azt csinálta !!

Hagyd már a f@szba ezeket és a topic címében lévő két gennygócról írj valamit !

olya gyerekes, hogy bármi nem tetsző dolog esetén szaladsz és hozol a kormány oldalról valami negatívumot.

Légy már férfi és mond el a saját véleményed, ha egyáltalán van!

A Fidesz a gyermekvédelmi szakma legnagyobb tiltakozása mellett a beleegyezési korhatárt 2012-ben 14 évre szállította le nagykorú partner és 12 évre fiatalkorú partner esetén.

Egy 17 éves kamasz nem „kisfiú", róla a szó szoros értelmében p€d0fil tartalmat nem lehet készíteni, csak gyermekp0rn0gráf tartalmat. Viszont sajnos egy huszonéves (vagy hetvenes) felnőtt (nemre való tekintet nélkül) bármikor lefekhet vele, ha abba a kamasz beleegyezik, kivéve, ha a felek között függelmi viszony áll fenn. Tehát: bárki szexelhet (vele nem függelmi viszonyban álló) kamasszal, de le nem fotózhatja.

A véleményem minderről ismert, a Fidesz beleegyezési korhatár módosításáról szintúgy.

Amúgy, ha a 17 éves által magáról küldött kép kérése (megszerzése), majd birtoklása bűncselekmény (az), akkor azt Ábrahám is elkövette, hiszen a képeket lobogtatva gyártja a - nagyrészt - konteóit. Például az, hogy valaki hány évesnek néz ki, egyelőre nem jogi érvelés.

És akkor most L. Márkról. Az egykori 15 éves állami gondozott fiúval készült megrázó interjút nagyon komolyan kell venni. Remélem, a hatóság is így gondolja. Aki (különösen kiszolgáltatott) gyereket (prostitúcióra) használ, annak nincs bocsánat. Vizsgálni kell a felelősségét annak is, akinek jelzőrendszeri tagként - például a megszólaltatott otthonbéli nevelőnek - tudomása van ilyen bűncselekményről, és nem tesz semmit.

Derüljön ki az igazság, aki bűnös, kapjon büntetést. És miután ez megtörtént, ne kapjon fű alatt kegyelmet.

Nincs bal- és jobboldali elkövető, és nincs bal- és jobboldali áldozat sem. Elkövetők vannak, meg áldozatok.

UI: Rájöttem, hogy talán nincs mindenki képben, tegnap estig én sem voltam. Szóval. Háttér: O.Zsoltot gyermekp0rn0gráfia megszerzésével, L. Márkot gyermekprostitúcióban való részvétellel vádolja Á. Róbert. Ha L. áldozatát 15 évesen szexre használták, akkor most politikai célokra. Mindkettő aljasság.

Innen: https://www.facebook.com/merovera.szerzoi/posts/pfbid02Vd7djqpet6tXqE8c…
Mérő Vera

Az internet egyik pöcegödrében napvilágot látott egy interjú, amit egy közismert propagandista készített. Az interjúban egy kitakart arcú szereplő azzal vádolja meg Lakatos Márkot, hogy prostitúcióra vette rá, amikor még csak 15 éves volt. A kamaszfiú állítólag árvaházban élt a történtek idején. A megrendítő beszámoló után, akármennyi fenntartásom van az interjút készítő személye és szándékai kapcsán, az egyetlen helyes döntés az alapos nyomozás, a megfelelő jogi eljárás.

Magyar állampolgárként elvárom, sőt követelem, hogy a hatóságok lépjenek, és a lehető leggyorsabban tájékoztassák a közvéleményt a nyomozás állásáról. Ahogy elvárom, hogy a sajtó fokozott figyelemmel és érzékenységgel kövesse az eljárást. Valamint Lakatos Márktól is elvárom, hogy nyilatkozzon az ügyben. Közéleti szereplő, akit súlyos vád ért. Ennyivel tartozik a nyilvánosságnak.

Ami a személyes rész. Ennek az ügynek az apropóján a propagandista és követői számos helyen és alkalommal szálltak belém, mert szerintük a hallgatásom ez esetben cinkosság. Voltak, akik egyenesen a megverésemmel fenyegettek. #kereszténykonzervatívértékrend

Érdekes módon nem vádolják sem a HírTV-t, sem a Magyar Nerzetet, sem az Indexet, ahol ez idáig nem számoltak be a vádakról, és nem követelik a miniszterelnök vagy Kocsis Máté vagy a "családvédő kormány" bármely tagjának az állásfoglalását.

Épp ahogy nem követelték a p3d0fil katolikus papok kapcsán, vagy ahogy nem követelik ma sem, hogy hozzon minden kegyelmi döntést nyilvánosságra a kormányzat, és legyen nyilvános vizsgálat K. Endre szabadon engedéséről. Ahogy továbbra sem követelik, hogy normális étkezés, normális zsebpénz és transzparens állapotok legyenek a gyermekvédelmi intézményekben.

Ez mind nem fontos, de a Pottyondy nyilvánuljon meg!

Ok. Semmi nehézséget nem okoz. Tessék: Aki gyereket bánt, az égjen pokolban! Rohadjon rá a lakat! Ha bal-, ha jobboldali. P3d0filnak nincs kegyelem. Ha celeb, ha nem celeb. Ha pap, ha nem pap.

És az a kormány távozzon, ahol még a kormányzat legelkötelezettebb támogatói sincsenek meggyőződve arról, hogy a gyermekvédelemmel érdemben foglalkoznak. Ahol tőlem várják ezek a jobbos arcok, hogy mozgósítsam a rendőrséget, a hatóságokat. Hahó! Nem nekem van kétharmadom! Szomorúan teszem hozzá, hogy amikor 150 ezren mentünk ki a Hősök terére, akkor sem történt semmi. Akkor sem mozdult meg a rendőrség, nem indult nyomozás, hogy kik és miért éltek vissza a hatalmukkal. Nem volt nyilvános vizsgálat, hogy meddig és hova ér a kegyelmi botrány. Máig nem tudjuk, hogy történhetett meg, hogy a magyar bíróság döntését egy fideszes érdekcsoport felülírhatta.

De most az van, hogy tényleg mindenki hallgat. Aminek két oka lehet. Az első az, hogy senki nem hisz a hivatásos hazudozónak. Még a sajátjai se. Bár a kormánypropagandát mikor zavarta az igazság és a hazugság közötti különbség?

A másik lehetőség, hogy a kormányzat tudatosan nem akarja tematizálni a témát, mert a szekrényük tömve van bántalmazással, p3d0fíliával, árva gyerekek vagy ministránsok megrontásával.

Sajnos nem tudom kizárni az utóbbi lehetőséget, ezért azt javaslom, hogy indítsanak nyilvános vizsgálatokat a gyermekvédelmi intézményekről, a katolikus egyház belső viszonyairól, a kegyelmi döntésekről, az ügyészség működéséről.

Független, civil szervezeteket, gyermekvédelmi szakértőket vonjanak be az intézményhálózat átvilágítására. Kapjon a társadalom még több jogi garanciát arra, hogy a hatósáok a tudomásukra jutott bántalmazásokkal szemben kíméletlenül fellépnek. Védjük meg a gyerekeket, a nőket, az elesetteket, a gyengéket!

„Odakint most is szörnyek járnak. Szörnyek, akik gyerekeket bántottak. És szörnyek, akik a gyerekek helyett a bántalmazókat segítették.”

Innen: https://www.facebook.com/pottyondyedina/posts/pfbid02PqQLzqmT5CcjWgFgDj…
Pottyondy Edina

ÁBRAHÁM RÓBERT HAZUGSÁGAIRÓL

Ha van a Megafonnál is aljasabb rágalmazó, illegálisan felvett és megvágott felvételekkel manipuláló gerinctelen propagandistája a Fidesznek, Ábrahám és társai jó eséllyel indulnak erre a kitüntető címre. A közösségi felületeimen hirtelen nagy számban megjelenő trollok már a lemondásomat követelik a botrányairól ismert Ábrahám Róbert napokban közzétett videója miatt. Állításaival ellentétben a valóság:

1. Minden aberrált cselekedetet elítélek és elvárom a fideszes igazságszolgáltatástól, hogy a legszigorúbban fellépjen ellene, akár Orbán Viktor, akár az ellenzéki influenszerek munkatársairól van szó

2. Ábrahám Róbert sem akkor és ott, sem máshol nem mutatott be nekem semmilyen bizonyítékot, ami szerint Gulyás Márton és Jámbor András bármilyen módon jóváhagytak és támogattak volna pedofil bűncselekményeket.

3. Osváth Zsolt esetében megvágott felvételekkel és illegálisan készített telefonbeszélgetésekkel bizonygatott nekem egy általam nem ismert történetet, ami kapcsán még a fideszes hatóságok sem emeltek vádat a mai napig, ezért valószínűnek tűnik, hogy csúsztatásról és rágalmazásról van szó (egy akkoriban általa még nem ismerten a 18 évet be nem töltött személlyel flörtölt)

4. Politikai oldaltól függetlenül aberrált dolognak tartom, hogy valaki magáról meztelen képeket küldözget ismeretleneknek, Gréczy Zsolt esetében is felháborít, hogy sajtóbeszámolók szerint Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor 2022. februári alkuja nyomán visszatérhetett a politikába, és azóta is úgy lehet a DK országgyűlési képviselője, hogy a Gyurcsány-Orbán paktum miatt aberrált múltját a teljes fideszes média agyonhallgatja...

5. Akárhogy is igyekszik erről Ábrahám Róbert elterelni a figyelmet, a Fideszt körüllengik a pedofil bűncselekmények (ld. "Pedofidesz"), az általuk tudottan már nyomozás alatt álló pedofil gyanúsítottak magasrangú kitüntetésekben részesítése, Orbán Viktor pedig több szálon is kötődik a pedofiltámogató Kónya Endre szabadon bocsátásához (az eddig ismert kormányzati kegyelmi döntésekben tudottan kellett a személyes jóváhagyása, felesége révén Kónya Endre erdélyi kastélytulajdonos családjához és a bűnöző ottani üdültetéséhez is kapcsolható, valamint az öccse révén is igazolt a családi barátság, olyannyira, hogy az ügyben érintettek védője is az Orbán-család ügyvédje volt). Csak erről valamiért nem szólhat Ábrahám Róbert...

Ábrahám Róbert kivívta magának, hogy a magyar közéleti szereplők egyszerűen nem állnak szóba vele (már a Pesti Srácokba sem fér bele...). A Hit Rádió mindeddig korrekt műsorvezetője, Király Tamás miatt vállaltam csak a beszélgetést a tavaszi kampányidőszakban, nem számítva Ábrahám Róbertre és aljas lépéseire. A bő egyórás minősíthetetlen színvonalú vita után közösen döntöttünk úgy, hogy ez a színvonal sem a rádiónak, sem nekem nem elfogadható, ezért azt sem a rádió nem adja le, sem mi nem kapunk belőle másolatot - kérésem ellenére ezt tőlem is megtagadták, pedig előre féltem attól, hogy lesz olyan gerinctelen szereplője a történetnek, aki ebből a beszélgetésből kivágott részeket majd lejárató szándékkal publikál. Akkor ezt arra hivatkozva nem kaptam meg, hogy Ábrahám Róbert és a Hit Rádió egybehangzóan állították, hogy az anyagot a helyszínen máris törölték, fennmaradó másolat nincs. Hazudtak.

Ábrahám Róbert akkor is hazudozott, amikor néhány hete egy vasárnapi ételkiszállításom idején felhívott, majd ezt a beszélgetést szintén az engedélyem nélkül felvette, megvágta és közzétette - ekkor egy olyan mondatot akart kicsikarni belőlem, amivel alátámaszthatja azt a hazugságát, hogy a fenti ellenzéki szereplők bűntetőjogi felelősségét én tőle valaha is elfogadtam volna. Arról már nem is szólva, hogy miért lenne az én feladatom Gulyás Márton, Jámbor András, vagy Osváth Zsolt viselt dolgait ismerni, megítélni, abban feljelentéseket tenni...

Ábrahám Róbert és bűntársai legalább annyi bátorsággal rendelkezhetnének, hogy az általuk lehazudott, majd engedély nélkül közzétett felvételek mindegyikét tegyék közzé vágatlanul, teljes terjedelemben. Abból talán kiderül majd, miért akarta ő maga is törölni a stúdió beszélgetésünket, és mit takargat azzal, hogy a telefonhíváshoz hasonlóan csak megvagdosva, hazug magyarázkodása közé beszúrva hozzá nyilvánosságra...

Részemről az általam megélt fideszes hazug lejáratókampányok ezen legújabb műsorszámát ezzel lezártnak tekintem, a Megafonnál és a fideszes közmédiánál is aljasabban hamisító Ábrahám Róberttel a jövőben sem szeretnék szóba állni. A Fidesz aljas lejáratókampányainak még megmaradt, kétségkívül agymosott, sötétben tartott és hazugságokkal etetett, szerény értelmi képességű fogyasztóinak a figyelmébe ajánlom, hogy Ábrahám Róbert rágalmai annyira alaptalanok, hogy azokat még a rogáni propagandagépezet sem veszi át - a troll felhasználókat és imént körülírt tájékozatlan kommentelőket tiltani, bejegyzéseiket törölni fogom.

Szép napot mindenkinek, foglalkozzunk inkább értelmes és hasznos dolgokkal!

Innen: https://www.facebook.com/markizaypeter/posts/pfbid093ENPVxbNoiZnUTAoTZY…
Márki-Zay Péter

>Derüljön ki az igazság, aki bűnös, kapjon büntetést. 
>Magyar állampolgárként elvárom, sőt követelem, hogy a hatóságok lépjenek, és a lehető leggyorsabban tájékoztassák a közvéleményt a nyomozás állásáról.
>Minden aberrált cselekedetet elítélek és elvárom a fideszes igazságszolgáltatástól, hogy a legszigorúbban fellépjen ellene, akár Orbán Viktor, akár az ellenzéki influenszerek munkatársairól van szó.

Miközben arról győződnek, hogy ez karaktergyilkosság. Seems legit.

Tehát, mitől rettegnek ennyire? Egy Ábrahám Róberttől? Ugyanmar .... Vagy attól, hogy kiderül még valami, ami kellemetlen lehet nekik? Valószínűleg ez utóbbi lesz. Várjuk a továbbiakat....

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Szerintem senki nem retteg semmitől, mindenki teszi a dolgát. Ábrahám meg szeretne +100e feliratkozót a YT csatornájára. Annyira röhögtem amikor a keresztényhívő oldalát fényezte! Pont az egyházban kéne keresni az igazi szörnyeket, mert ott aztán tényleg ártatlan gyereket molesztálnak, nem pedig gyilkos "kiskorú" prostituáltak állnak elő dajkamesékkel. Mi bizonyítja, hogy nem egy éhes javitós fazont kapott mikrofonvégre, aki párezer forintért felmondott előre megkoreografált szöveget? K. Endre bácsi is megpróbálta, csak az nem jött össze. Ez meg most igen...

Pedig tényleg nem akarom védeni, sem a Pintér féle rendőrséget, sem az ügyészséget, sem pedig a buzikat Osváth+Lakatos, de furcsa hogy pont Ábrahám kezdte ezt a kampányt. Akit kiraktak a PS-ből!