[POL] RU terror

https://x.com/igorsushko/status/1821975216547123405

Ez putin oroszorszaga és ez vár ránk is, ha ez a vadbarom orban marad hatalmon.

Hozzászólások

Meg a katonai konvojokban lebombázott 20 éves gyerekek tucatszámra, akikkel katonásdit játszik. És ez nem a világ túlsó végén van! Itt a szomszédban. 

[pol] megint lemaradt

Az Orbáni Magyarországban meg magyar elvtársaik által meghívott, külföldi, kalapácsos antifasiszták véletlenszerűen vernek össze nácinak látszó magyarokat, és utána hősként térnek vissza hazájukba. Az öreget azért verték meg, mert kinyitotta a száját. Nálunk beszélni sem kell elég csak valaminek látszani. Jobb szeretek olyan országban élni, ahol a pofázásom miatt csapkodnak meg, és nem a face kontroll miatt.

Amúgy meséljetek, miért nem posztoltok a kedvenc bohócotok legutóbbi két PR húzásáról? Elég hatékony felhasználása az emberi és technikai erőforrásoknak. Gondolom betépve még elég jó ötletnek tűnt...

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Nem ez vár ránk, hanem már most is üldözik az öregeket.  Azt hallottam, hogy a kórházakban az idős betegeknek elzárják az oxigént.  Meg a lakáshiány miatt a 60 év felettieket elaltatják örökre.  Szabályos hajtóvadászat van az öregekre.  Orbán, te tetted ezt!! 

Mindmeghalunk!

Olyan országban élünk, ahol egy Puzsér még pénzt is kap a véleményéért, és egy olyan EU-ban, ahol a soros elnöknek kuss a neve.

Én csak röhögök rajtatok, az elcseszett felfogásotokon, a kettős mércéteken. Szenvedjetek csak itthon! :) Ideje lenne rájönni, hogy az emberek többségének megfelel a jelenlegi rendszer!

20++ éve nem szállítok senkinek direktben. Állami megrendelőknek sem.

A röhögés jó dolog :)

Én nem szenvedek, csak szórakozni járok ide, és te eléggé magas labdákat adogatsz.

Amúgy részleteznéd, hogy a többes szám kire vonatkozik? Kérek még magas labdákat... Á, inkább hagyd a francba, mára már elég volt, megyek vissza az elcseszett kis életemhez szenvedni.

Vonjuk le a logikus következtetést! Ha ő ugyanannyit nyom, mint egy kacsa, akkor fából van. Következésképpen? Boszorkány!

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Szerkesztve: 2024. 08. 12., h – 09:04

Pontosan mi hangzik el a felvételen?

:)

Egyébként hogyan sikerült összefüggést találnod Orbán Viktor miniszterelnöki szerepe és egy háborúban lévő országban, egy buszon történt esemény között? Ennek kapcsán írtam a Gyaloggalopp klasszikusát...

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE