[Megoldva] Jitsi kilépés egyszerűsítése.

A beszélgetést be lehet fejezni jelenleg úgy, hogy ráklikkelünk a kék telefon ikonra és a képen látható feliratok jelennek meg.

https://kepkuldes.com/images/8bf1de8cf6eddee6974042276cacbe02.jpg

Próbáltam rákeresni a feliratok szövege alapján, hogy hogyan lehet ezeket eltüntetni úgy, hogy klikk a kilépés ikonra és zárja be egyből az iframe ablakot, minden egyéb kérdezősködések nélkül. A nyelvi fájlban nem találtam erre magyarítást, ez is megzavart kicsit.

A config.js és az interface_config.js sem adott erre lehetőséget számomra, hogy beállítsam arra, hogy az ikonra klikkelve bezáródjon az iframe ablak.

Mi a kulcsszó a megoldáshoz?

Köszönöm szépen a privátban kapott megoldást, megértem, ha itt kerülted a nyilvánosságot.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2023. 02. 08., sze – 14:15

Átírtam false-ra az itteni true-t, egyelőre nincs változás. {{ $ENABLE_END_CONFERENCE := .Env.ENABLE_END_CONFERENCE | default "true" | toBool }}

ezt miert nem inkabb egy blogba irod?

Legyenek kedvesek a gyökér urak máshol verni egymás nemi szervét, ide segítő hozzászólásokat várok. Köszönöm szíves megértésüket.

Ami itt te elvársz az fizetős support, nem pedig community kategória.

 

Elég lett volna ennyit leírnod, a többi aljas rosszindulat. Nincs azzal semmi baj, ha valaki jelzi felém, hogy fizetős a kérdésemre a válasz. Gondolom akkor azt is meg tudod mondani, hogy mennyibe kerül ennek a kérdésemnek a megválaszolása?

Egy kis csemege a sakáloknak :) 

Akik akár itt jelentkeztek privátban, akár más fórumon, hogy segítenek a kezdeti nehézségek leküzdésében annak érdekében, hogy a hunvagyok.hu jól működhessen, azokkal együttműködök a mai napig. Mivel tisztelem mind a tudásukat, mind a munkájukat, így a megbeszélt összegeket minden esetben pontosan fizettem és ezután is így lesz. Amikor eljön az az idő, hogy már nagyon sikeres lesz a projekt, akkor sem fogom elfelejteni, hogy kiknek tartozok a pénz mellett hálával, hogy mellettem álltak és állnak ma is. Nem fogom tőlük sajnálni a honoráriumot. Nem, nekik nincs itt nagy pofájuk, hanem csendben, önzetlenül segítenek. Mégcsak itt soha sem okoskodtak, nem úgy mint az önjelölt megmondóemberek. A mai utolsó simítás után, még pár napig tesztelem a tesztszerveremen, hogy minden olyan jó-e mint aminek most látszik, utána mennek a fejlesztések élesben a hunvagyok.hu felületére is. Igen, egyedi fejlesztések, amik máshol ebben a formában nem léteznek.

Nyugodtan folytathatják a bejegyzésem után azok, akik beteges hajlamaikat ebben az ártani akaró ellenkommentjeikben szokták kifejteni, ugyanakkor el kell áruljam, csak kinevetni tudom mindannyiukat, mert nem csak az számít nekem, hogy mennyi a szaktudása valakinek, hanem az is, hogy mennyire igaz ember. Nem, nem elég annak láttatni valakinek önmagát.

Kellemes borzongást kívánok az arra érdemeseknek :)

azt azert ttudod ugye  trotenelembol, hogy mituan Istvan kiirtotta a fel magyarsagot szlavokat es nemeteket telepitett be? Utana meg jottek a tatarok, torokok, stb. Ujabb es ujabb betelepitesek. Aki azt allitja hogy egyenesen Arpadtol szarmazik az tojik a magyar tortenelemre magasrol es alomvilagban el. Mondjuk neked ugyis hiaba magyarazom. :D

Amugy azis megerne egy miset hogy honnan van meg egyeseknek Arpad dns-e es hogy abban milyen keverek van, miutan atlovagolt fel azsian az egesz osmagyar brancs. :D

Akkor az igazszivu melymagyar azt jelenti hogy teljesen a valosagtol elrugaszkodott? :D

Azt meg végképp ne is hozzuk fel, hogy az Árpád-ház ki tudja, honnan származik, mert jó esély van rá, hogy nem a hét (nyolc) törzs egyikéből, hanem kívülről importálták esetleg. Könnyen lehet, hogy az akkoriban felbomló Ujgur Birodalom vezetőrétegének tagjai voltak, továbbiakért lásd, illetve hallgasd Sudár Balázst.

Odase neki... aki igazolja genetikailag, hogy közénk tartozik, az tagunk lehet. Mondjuk legutóbb majdnem átbasztak bennünket, mert bár a vizsgálatokkal kimutatták, hogy Árpádtól származik a jelentkező, csak azt felejtették elmondani, hogy a Kovács Árpádtól. Ilyenek ezek a műmagyarok.