Telekom leállás

Címkék

"Kedves ügyfeleink! Honlapunkon, alkalmazásainkon (Telekom alkalmazás, TVGO, Mobilvásárlás), webmail szolgáltatásunkon, valamint ügyfélszolgálati csatornáinkon (1414, 1400, 1777) átmeneti technikai hiba lépett fel, melyek javítását illetékes munkatársaink már megkezdték. A technikai hiba Telekom TV ügyfeleink szolgáltatását is érinti.

Köszönjük a megértést, a hiba javításáig türelmetek kérjük! Amint a hiba elhárult, ezen a csatornán tájékoztatni fogunk benneteket!"

Hozzászólások

Ez bármikor előfordulhat. Természetesen majd kedvezményt kapnak az előfizetők a kiesett időszakra.... Ja nem biztos, várjunk csak!

21.000Ft-ot fizettem nekik havonta, míg nem volt Digi nálunk (Bp.).

Amint lett felhívtak és ~8.000Ft-ra csökkentették a havidíjat. Elmennek ezek a fenébe, de még mindig náluk vagyok, mert a többi szolgáltató meg inkompetens (nincs ip tv, nincs tv felvételi opció, több kiesés van, stb.)

Trógerek, fillérekért megvették az első pesti telefontársaság maradványait és ugyan azokon a rézdrótokon szolgáltatnak. Digi viszi elmű oszlopon az optikát, ezek a parasztok kertvárosban utca túloldalán 100 éves ept faoszlopokkal basszák szét az utcaképet. Perelni kellene az oszlopok miatt, nevetséges, felháborító.

Ugyan ezt játszották, horror áron tv, internet, majd jött a digi féláron optikával :) Bekaphatják, a rézkábelüket levágtam és feltekertem az oszlopukra, hogy meglegyen a leltár.

Ezek a németek beszopták magukat a mindenkori kormányhoz, eltartanak egy csomó irodistát és innováció nélkül fejik a lakosságot. Nem véletlen kapott a digi horror bírságokat, ez a tetű banda nyakig benne volt.

sudo mount -o ro /hup.hu

Ugyanez a faoszlopos baszakodás ment nálunk is anno.

Évekig működtették az önkormányzattól megvett koaxos kábeltévét, ami még 90-ben épült ki. A képminőségen is rontottak, meg a csatornaszámot is csökkentették. Ha reklamáltam, ajánlgatták, hogy ADSL-en nyomnak nekem IPTV-t. Három készülékre, csirkebélen, dupla pénzért. Kiröhögtem őket.

Aztán jött az UPC, letarolta a piacot a környéken. Utána persze a tékom is szórólapozott, hogy jön a csodálatos új hálózatával, de addigra aki tehette, már átállt. Callcenteres mancika hívott engem is, hogy ne mondjam fel a szerződésüket, mert hihetetlen kedvezményeket tudnak ajánlani. Mondtam neki, már benn van a házban a konkurencia, és a tékomos koax ingyen se kéne. Zokogva letette.

Nálunk végigásták az optikát a földben az egész környéken, és olcsó is. Igy amit irsz, lehet hogy xy város z kerületében igaz, máshol meg nem. Megjegyzem mindenhol helységfüggő, hogy melyik milyet ad és mennyibe kerül.

A digit annó 2 éve megrendeltem, 10+ napig leszarták, hivtak hogy akkor jönnének. Mondom rég van másik, ilyen reakcióidő mellett nem is kellene.

A telekom webes ügyfélszolgálata, webshopja egyébként nagyon szépen össze van rakva, öröm rajta a szolgáltatásokat kezelni, módositani, rendelni. Pont olyan, mint ahogy azt a modern korban elképzeled.

Digi ügyfélszolgálattal még nem volt dolgom, nem volt hiba. Vodafone ügyfélszolgálat hányinger undorító ha eljön az ideje egy hírnél beszámolok, de most sok lenne. Lehet jó a telekom szolgáltatása és az ügyfélszolgálata felétek, de amit leírtam azok tények.

sudo mount -o ro /hup.hu

A ház tulajának mondtam, hogy mondja le a telekom előfizetést ami van és kössön ugyanott egy digitális jólét alapcsomagot bruttó 3390 Ft-ért.

Namost, mivel nem volt elég határozott, a telekom ezt nem engedte neki, hazugságokkal (!!!) [például a honlapon rosszul van írva a havidíj, az nem bruttó, hanem nettó, valójában nem is lehet olyan szerződést kötni] egy drágább díjcsomagra beszélték rá. 5500 Ft-ot fizetek ugyanazért így. 

Persze, fillérb*szás, meg nem is rokkanunk bele, csak mocskos az eljárás. Ha 20,000 Ft lenne azt is kifizetném, mert nincsen alternatíva.

Egyes nagy panelházakban ott van mindhárom: a tré, a vodkafon, meg a digi. Ha valamelyiket le akarod mondani, akkor kijön a lilazakós salesman, és olyan árat mond, aminél a tej is többe kerül a sarki boltban. Plusz csilliárd tévécsatorna, meg még kövérebb internet. Persze, hogy ott maradsz. Ahol meg nincs konkurencia, ott lelóg a csekkről a havidíj.

De ezt természetesen nem tudhatom, hogy így van, meg te se, aki olvasod. Mert nem publikus.

Most lehet hogy egyedül leszek ezzel a véleményemmel, de én pozitívan csalódtam bennük. Tény hogy nem a legolcsóbbak, de kábelneten kaptam 1000/200-at, publikus ipv4-et és még működő ipv6-ot is. Ha kimaradás van, akkor pedig adnak korlátlan mobilnetet arra az időre, bár ezzel még soha nem éltem.

A honlapjuk, alkalmazásuk, ügyfélszolgálatuk valóban sokszor nincs a helyzet magaslatán, de ami a dróton jön, arra nincs panaszom, és nekem ez a fő szempont.

Régen Telekom ADSL-em volt: hiba nélkül. Most Telekom olptikám van: szintén hiba nélkül, és jól jön a publikus IPv4 cím is. Itt az új helyen beköltözéskor Digit akartam, akkor még nem volt, most meg már nem váltok, csak ha elromlik a Telekom. A számlázási rendszerükkel van gond, és persze én is tapasztaltam ezt a faoszlopos bohóckodást, kicsit gáz ;)

Szerkesztve: 2022. 09. 21., sze – 21:05

A telekom ott ahol van DIGI, flip néven tolja a szemetét, hogy ne tűnjön fel mindekinek, hogy ugyanazt ott ahol nincs DIGI többszörös áron adja. Elég csak leszedni a flip ÁSZF-et, ott van az elején:

Cégnév: Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Rövid cégnév: Magyar Telekom Nyrt.
Székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.
Internetes honlap: www.flip.hu

Gusztustalan férgek.

A tudomány és a hit vitája akkor eldőlt, amikor villámhárítót szereltek a templomokra.

erdekes, hogy a swisscom kb pepitaban ugyanilyen taktikakat alkalmaz, most pereli oket az egyik kis ISP hasonlo dolgok miatt.

Kedvenc telekomos történetem, mikor meg akartam rendelni a Vodafone-tól a netet a Telekom hálózatán. Kijött a telekomos emberke behúzni a kábelt. Ez pár évvel ezelőtt 40.000 forint volt. Másnap hívnak a Vodafone-tól, hogy szerződést bontanak, mert nem tudják a szolgáltatást nyújtani. Az indoklás az volt, hogy a Telekom megtagadta, hogy a Vodafone az ő hálózatán keresztül szolgáltasson netet nekem, holott a bekötési díjat kifizettették a Vodafone-nal. Ennyit a magentásokról.

Szipolynet-re emlékeztek?

https://homar.blog.hu/2011/07/27/a_t_mobile_regi_ugyfeleinel_maradt_a_szipolynet

A T(olvaj)kom a legalja. Ha nem tiltanák, csecsemővesével is kereskednének.

A tudomány és a hit vitája akkor eldőlt, amikor villámhárítót szereltek a templomokra.

Mondjuk én a voda/upc-től jöttem át telekomhoz 2022 elején. Digi nincs, 10 éve várom már, eddig azért nem váltottam, meg végülis elfogadható volt az UPC.
Amióta a Voda megvette, totál krimininális lett és akkor buktam ki, mikor kiderült, hoyg levelet nem lehet nekik írni, cserébe 40 percig hallgattam a zenét, mikor megpróbáltam felhívni az ügyfélszolgát.

Akkor (amint volt net), megkerestem a t-akármit (sose tudom, hogy hívják), kötöttem szerződést, kb. ugyanolyan árban. Beszerelték, pár nap múlva lekaptam az UPC modemet és bevittem  valamelyik kirendeltségre. 
Mondták, hogy nem lehet, mondjam let az Ügyfélszolgálaton - közöltem, hoyg 40 percet hallgattam a zenét, beleuntam, leszarom az egészet, egyszerűen nem fogom fizetni a csekket. Akkor elvette a modemet és ennyi, onnan t-home van (vagy t-kom vagy t-online, nem tudom). Árban kb. ugyanannyii, megbízhatóság sokkal jobb, sebesség passz, az az upc/vode esetén is ok volt. (naja, 14.4-es modemmel kezdtem, ahhoz képest még a legelső ADSL is egy csoda volt)

http://www.micros~1
Rekurzió: lásd rekurzió.

a t-akármit (sose tudom, hogy hívják)

  • Matávnet, Axelero, T-online, Telekom
  • Pannon GSM, Telenor Yettel
  • {rahedli kis szolgáltató} Digi
  • Káblenet, Upc, Vodafone

fejből, nagyjából: biztos van visszafelé is, meg közben is kimaradhatott még pár darab :)

**

Amúgy: Telenyom, Yeti, Dagi, Vodka