Hallgat a baloldal Bangóné kamu-diploma-ügyéről

Fórumok

Hallgat a baloldal Bangóné diploma-ügyéről

Bangóné csütörtök óta néma, a baloldali pártok pedig szombat óta nem mondják meg, mit gondolnak az ügyről, rajta lehet-e Bangóné a baloldali közös listán.

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, parlamenti önéletrajzával szemben a jelek szerint nincs közgazdász diplomája az MSZP-s Bangónénak. Bár az MSZP-s képviselő egy BGF-es közgazdász végzettséget szerepeltet a parlamenti önéletrajzában, de az egyetem szerint nincs erre vonatkozó adat az archívumukban. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Bangóné Borbély Ildikót, valamint az ellenzéki pártokat is megkerestük az ügyben

Bangóné Borbély Ildikót, valamint az ellenzéki pártokat is megkerestük az MSZP-s képviselő állítólagos közgazdász diplomája kapcsán, azonban

a szocialista politikus csütörtök óta nem válaszol arra a kérdésre, szerzett-e diplomát a BGF-en, a baloldali pártok pedig szombat óta nem mondják meg, mit gondolnak az ügyről, rajta lehet-e Bangóné a baloldali közös listán.

Hozzászólások

Akinek nincs meg:

Egy emlékezetes botrány is kapcsolódik a személyéhez, a szocialista képviselő ugyanis 2019-ben tavaszán lepatkányozta a Fidesz szavazóit.

„Ha már szókimondó vagyok: sok a patkány Magyarországon, ha már a patkánytéma felhozódott Budapesten”

– mondta az ATV-műsorában Bangóné, miután arról kérdezték a 2019-es európai parlamenti választások kampányában, mégis miért ilyen nagy a Fidesz támogatottsága.

trey @ gépház

Hallgat a jobboldal a Völner-ügyről

Csinalsz valami szart, akkor hangosan kezd el ordibalni, hogy a masik is csinalta.

Rogton azt nezi az osszes hulye. Igaz, nem igaz az lenyegtelen korulmeny.

Jol csinaljak. Nagykonyvi pontossaggal.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Csinalsz valami szart, akkor hangosan kezd el ordibalni, hogy a masik is csinalta.

Rogton azt nezi az osszes hulye. Igaz, nem igaz az lenyegtelen korulmeny.

Jol csinaljak. Nagykonyvi pontossaggal.

 

Erre. Univerzalis. Mukodik.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Hajnal Miklós azt állította, hogy közgazdász, miközben nincs is diplomája. Karácsony Gergely pedig azzal tévesztette meg az embereket, hogy van angol nyelvvizsgája” – írták, rámutatva arra, „most Bangóné Borbély Ildikó bukott le, kitudódott, ő is hazudott a diplomájáról”.

trey @ gépház

Mert a "másik" oldal szent és makulátlan, sosem hazudtak, sose buktak le sehol semmivel.

Nem létezik "másik oldal". Egy szedett-vedett egymással is marakodó banda van, jobbik náciktól a hibbant bolsi milliárdos gyurcsány pártig. Csak a zsákmány megszerzése tartja egyben őket, amit megszerezve azonnal egymásnak esnének. Szerencsére erre egyre kisebb az esélyük. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Szerkesztve: 2022. 01. 23., v – 18:58

Egy nagy gondolkodót, a párt teljes intellektuális hátterét veszítette el ma a maszop.

Szerk: Ujhelyi jó arc

Farkas Flórián diplomája előkerült már?

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Gratulálok a kiválóan szerkesztett nyitóhoz.

:)

Szerkesztve: 2022. 01. 24., h – 12:40

de többen is úgy gondolják, Bangóné Borbély Ildikó belső leszámolás áldozata lett

Márki-Zay Péter: Nincs kettős mérce

[...]

„Amint kiderült, hogy az MSZP egyik képviselője sáros, pártja azonnal kizárta, a választáson nem indítja, mandátumát visszaköveteli. Csak így, csak egyenesen, csak következetesen vezet az út felfelé. Eközben a fideszes csalók ma is a helyükön ülnek, egymást mosdatva, érinthetetlenül” – zárta bejegyzését Márki-Zay Péter.

Visszaadta már? Mert ha nem, .... akkor az a mérce bizony kettős, Petike!

trey @ gépház

Én a "nincs kettős mérce" állítását kérem számon rajta. Meg az itteni szimpatizánsaink, akik néhány napja még azon voltak felháborodva, hogy Völner nem adta vissza.

Ha Bangóné nem adta vissza, akkor bizony Petike nem mondott igazat. Meg az itteniek felháborodása is kettős mécve.

trey @ gépház

Kocsis Máté: Nagy kópék ezek a szocik

Nagy kópék ezek a szocik, az már eccer biztos. Bangóné (is) kamuzott a végzettségéről, ezért most gyorsan kizárták a pártból, miközben nyilvánvalóan eddig is tudták ezt. Most viszont kapóra jött az ügy, mert Feriék elvittek egy csomó listás helyet, így az MSZP-nek jobb, ha a maradékra kevesebb emberük tart igényt. Még azt is kinézem belőlük, hogy ők maguk szivárogtatták ki az ügyet.

trey @ gépház

Szerkesztve: 2022. 01. 24., h – 13:56

A Fidesz Bangóné Borbély Ildikó esete kapcsán hangsúlyozta, hogy nem ez az első eset, amikor egy baloldali politikusról kiderül, hogy hazudott a képzettségét illetően, korábban ugyanis Hajnal Miklós például azt állította, hogy közgazdász, miközben nincs diplomája.

A történetnek ezzel még nincs vége, Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter ugyanis a Facebook-oldalán vonta kérdőre hétfőn a Momentumot, mondván,

Szabad-e a Momentumnak, amit tilos az MSZP-nek? Maradhat-e képviselőjelölt Hajnal Miklós?

– írja Gulyás Gergely, hozzátéve, a Budapest 3-as számú egyéni választókerület, Hegyvidék és a II. kerület egy részének országgyűlési képviselőjeként érdeklődve olvasta, hogy a Magyar Szocialista Párt kizárta, képviselőjelölti megbízatását visszavonta és a képviselőségről való azonnali lemondásra szólította fel egy politikusát, Bangóné Borbély Ildikót.

Link: https://index.hu/belfold/2022/01/24/gulyas-gergely-a-momentum-megteheti…

trey @ gépház