Újabb hibák a windows 10-ben

Hozzászólások

Nekem csak a power management ment gajra laptopon is, asztali gépen is...

Ezek a hibák a legújabb, 2004-es verzióban vannak jelen?

A laptopfedeles móka az ms szerint minden windows 10-est érint.
A WDAG/WS hiba a 1903-ast és 1909-est érinti, a 2004-est nem emelték ki, de mivel a bug még nincs javítva, így valószínű, hogy az is érintett.
Az Edge bugja az Edge verziójától (86.x?) függ és nem a windows 10-étől, tehát minden windows 10 érintett. A korábbi windowsokról, amikre még felmegy ez az Edge verzió, az ms nem mondott semmit.
Az UAC sechole pedig minden windowst érint a vista óta, csak épp a win10-ben fedezték fel.

Az UAC-s DLL-es mese normális beállítások mellett nem lenne kihasználható ha jól értem.

De alapból a C-n Modify és Create joga van mindenkinek aminek sosem értettem nagyon az értelmét. Ki is veszem ezt rutinszerűen.

En ugy hallottam, hogy a Windows kurva jo, a fel vilag teszteli nap mint nap elesben, szoval a megbizhatosag mintakepe, es csak a sok fele hardver miatt lehetnek vele puttyputtyok, elvegre a vilag egyik leggazdagabb szoftverhazanak praktikusan vegtelen eroforrasa van arra, hogy megalkuvasmentes minoseget szallitson.

En ezt hallottam.

Most mar csak azt nem ertem, hogy a fenti hibak milyen hardvertol fuggenek? A laptop teto hiba ugye csak a mar nem tamogatott leveheto teteju NDK turmixgepen jon elo, igaz?

Épp ezt akartam írni én is, hogy trollkodnak csak a kollégák. Köztudott, hogy a MS-nál ilyen komoly szoftvermérnökök meg minősítéssel rendelkező programozók dolgoznak, és az egész világ tesztel nekik, komoly öltönyben, nyakkendőben feszítenek, komoly sportkocsikkal és rolexekkel felszerelve járnak, és már sok évtizedes tapasztalatuk van céges szinten is, nem ma kezdték az ipart. Ők nem ilyen kötött mellénykés, anyunál lakó hobbiprogramozók, mint azok, akik a Linuxon dolgoznak és nem ilyen Stallman-féle csövi hippik meg lázadó kommunista opensource mozgalmi, világ munkásai egyesüljetek jeligés ifjak. Azért ha ezt valaki világosan látja, akkor érteni fogja, hogy a Win10 miért jobb élből, minden hibája ellenére.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

Evtizedes bugok mindenutt vannak, emiatt en nem aggodom, mert relativ ritkak. Engem az zavar, hogy egy aktivan fejlesztett rendszerben fontodabbnak tartjak a feature -ok lapatolasat mint a maintenance -t.

En ugy latom, hogy a linuxok amiket hasznalok azok rendes Stable ag beliek, idonkent van csak egy-egy bug, mig a Windows az egyre inkabb lecsuszik a Testing agra, mert gyakorlatilag minden update soran eltornek valami kozepesen fontos dolgot.

A legtobb hiba a nemreg beleszuszmakolt featurekhez kototnek, tippem szerint azert, mert nem fejeztek be, csak a hatarido eleresekor abbahagytak a csinalasat, es miutan atment a smoke testen, ugy dontottek, hogy mehet.

En igy latom.