Új hozzászólások bug - tesztelők kerestetnek

Címkék

Az új HUP oldalon tapasztalható volt új hozzászólások kijelzése bug nem reprodukálható a fejlesztői oldalon. Ennek több oka is lehet, többek közt az, hogy csak bizonyos terhelés alatt jön elő. Hogy a hiba mielőbb javítható legyen, meg kéne bizonyosodni arról, hogy a tesztoldalon is jelentkezik-e. Az lenne az üdvözítő, ha minél többen tudnák egyszerre tesztelni a hozzászólásokat. Tesztelni ITT lehet.

  • htaccess user: Teszt
  • htaccess pass: Teszt

Az oldalra mindenki a saját adataival tud belépni.

Visszajelzéseket ide, a hozzászólásokba várjuk!

Hozzászólások

Nekem jelenleg jónak tűnik.

Talán érdemes lenne megbeszélni egy időpontot, amikor többen "ráugranak" a teszt felületre és nem feltétlenül értelmes hozzászólásokat, de írnak rá néhány topicban, hogy valós működéshez közeli állapotot lehessen tesztelni - mármint azt, hogy vannak új hozzászólások, vannak másik topicban, de közben jönnek újak az előzőben is...

Egy gyors próba után a számlálók jónak tűnnek. A jobbra-balra nyilak továbbra sem jelennek meg, a workaround működik (szülő hozzászólás ikonra kattintás után megjelennek). Az oldalbetöltés nagyon lassú.

Win10, Chrome.

Most per pillanat nekem működik rendesen. Direkt figyeltem az oldalt, hogy jön-e hozzászólás és a Követett tartalomnál és a fórum blokkban is működött.

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"

Fun fact: most látom, a HWSW-en is rossz a hozzászólások száma (a nagy zöld dobozban).

Szerkesztve: 2019. 11. 07., cs – 14:00

https://imgur.com/U85BVTF
Elsőre. Nekem random változik, van ami nem "jön" vissza, de van ami igen.
Szerintem ennek nem lesz köze a terheléshez. Igazából be is baszna, ha lenne.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Hosszú ideig konzisztensen viselkedik, majd ismét elkezd baszakodni és odakerül az "Új" flag ahhoz is (vagy rajta marad azon), ami nekem már nem új. Workaround: a betűk és a háttér is legyen azon a pár pixelen olyan mint a szabad terület mögötte :D

Könnyen beszélek, nekem nem kell flag. A saját nevemre kattintok, majd tevékenységre, onnan nézem a felső pár témát. Régen is így tettem, csak a követés gombbal.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Szerkesztve: 2019. 11. 07., cs – 14:04

Jól csináljátok, máris közelebb járunk a megoldáshoz, mint bármikor eddig! :)

Ui.: Újraindítottam a kiszolgálót, ezért volt egy kis kiesés a tesztoldalon.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

http://82.150.62.50:8888/node/166441  pörög ezerrel ( szó szerint ) , de nekem még mindig nem jött elő egyszer se . mondhatni egy ideje 2-3 percenként nézem . 

“Luck Is What Happens When Preparation Meets Opportunity" - Seneca

Nekem a kiinduló állapotról rejtélyesen hiányzott egy flag (Control Panel topik), utána random módba váltott és feladtam: javarészt eltűnt arról amibe beleolvastam (de egyszer nem). Néha főoldali frissítésre (F5) visszakerült az olvasott szálra az új jelzés (ez háromszor). Ezek után adtam fel, nemigen kattintottam 60-70-nél többször, közben mással is foglalkoztam.

Talán az a lényeges, hogy nehezen tudom értelmezni a terhelés változására visszaadott fals adatokat. Kikapcsoltam minden böngészős fiszfasz kiegészítőt, bár szerintem ezek sem felelősek.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Szerintem ez rosszabb annál, mint hogy oda lehessen adni tesztelőknek. Valamennyire működik, ez tény, de elég nagy az összevisszaság.

Lógok a szeren (K. Frigyes)

Lógok az ereszen (Sz. József)

"Az oldalra mindenki a saját adataival tud belépni." Vagy nem
Ide - mint lát6ó - igen, a mellette nyitott fülön 3-adszor is:
"UnauthorizedThis server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at 82.150.62.50 Port 8888": :(

Nem kell hosts fajlt szerkeszteni?!

Mostmar *barki* jo lesz tesztelni? Mi van az eloszuressel, amolyan intelligenciateszttel amit a hosts fajl szerkesztese biztositott?

:)

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Na... most a főoldalon erre a témára most ismét azt jelezte nekem, hogy az összes hozzászólás új. Pedig kb 10 perce voltam itt és kommenteltem is.

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"

Neked a jelenlegi oldal jelzi az új hozzászólások számát?
...csak mert nálam egy ideje eltűnt és azóta is ki van kapcsolva, én meg szenvedek vele, mert nem látom, hová érkezett egyáltalán valami.

Ki lennék békülve a félig rossz működésű változattal, mert legalább általában látom, hol vannak olvasatlan hozzászólások, nem csak szimplán a témákat és utolsó beküldés időpontját.
Jelen állapotában leginkább nem olvasom a témákat és várok, hogy visszakerüljön a funkció valamilyen formában...

Szerk.: Azt hiszem, a hozzászólás, amire válaszoltam eltűnt és más szálra ment a válasz utána.

Lehet, hogy a kis hibak bejelentoit torlik, mert az en hozzaszolasom is eltunt, amiben 2 hibat irtam le.

 

Noh mindegy szerintem megint kihagyok 1 het hupozast, aztan visszanezek valtozott-e valami.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Melyik tartalmaknál?

Én a "Friss tartalom" és "Követett tartalom" linkeket szoktam nyomkodni - ott időrendben látszanak a témák, amik új hozzászólásokat tartalmaznak.
Itt nem jelenik meg semmi.

A  "Fórumok" linken valóban látok új hozzászólás-számlálót, de azt kb. sohasem használtam.
Nem lehetne a "Friss tartalom" részen is visszakapcsolni?

...vagy az lenne a teszt része, hogy a két helyen lévő számlálók "ütik-e egymást"?

Sziasztok!

Ha akad itt pár ráérő ember, megnyomkodná a tesztoldalt úgy, hogy kikapcsolja a Javascriptet a böngészőjében? Csak az új hozzászólások száma érdekel, hogy akkor is hibásan viselkedik-e.

Köszönöm!

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Megpróbáltam, de elég furcsán viselkedik: vannak topikok, ahol olvasatlan hozzászólást jelez, de ha rákattintok, egynél sincs új jelzés, így nem is tudom, hogy tényleg volt-e és annyi. A főoldalt újra betöltve megint ugyanannyi olvasatlant jelez, mintha nem is nyitottam volna meg.

Megnéztem, és közben észrevettem egy érdekes dolgot. Ha az url végére /node-ot írok, akkor látszólag jól mutat mindent, ha viszont csak simán /-t írok, akkor változó (időnként jól mutatja, időnként rosszul):

js bekapcsolva, url vége: ...:8888/ (most épp bugos)

js kikapcsolva, url vége: ...:8888/ (most épp bugos)

js bekapcsolva, url vége: ...:8888/node (jó)

js kikapcsolva, url vége: ...:8888/node (jó)

Aztán nem tudom, lehet, hogy placebo... Valakinek hozzá kéne szólnia egy témához, kíváncsi vagyok, hogy úgy is fent maradna-e ez az állapot.

Köszi, csak a kép elkészítése után kb. 5 perccel visszaállt a jó állapot, úgyhogy egyelőre nem tudok hasznos infóval szolgálni, ameddig vissza nem romlik. :\ Tehát perpillanat "/" és "/node" alatt is jó az összes jelzés nálam. - Arra lettem volna kíváncsi, hogy hozzászólás után a "/node" alatt a jó állapotot fogom-e látni, miközben a "/" alatt el van b.-va. :)

Sziasztok!

Kérhetnék valamikor egy erősebb tesztelést? Én is becsatlakozok, ha tudok, mehet Javascripttel. Az oldal valószínűleg lassabb lesz valamennyivel.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

A nyilakon változtattál valamit? Most Vivaldi alatt megjelentek, korábban itt csak akkor, ha előtte pl. szülő hozzászólást nyitottam vagy szavaztam.

Lehet, érdemes volna időpontot megbeszélni - pl. 17h kezdettel minél többen jöjjenek tesztelni (aki gépnél van), mert most úgy tűnik, csak eseti jelleggel néz be egy-két ember kommentet írni.
...ebből így nem lesz túl nagy "csoport" egy időben, anélkül meg "unalmas", mert nem jön új hozzászólás, amit nézni lehetne, hogy jól számol.

Szerkesztve: 2019. 11. 10., v – 12:27

Sziasztok!

Visszatettem az új hozzászólások kijelzését mindenhova az éles oldalon és állítottam pár dolgot. Kérlek ellenőrizzétek le, hogy most is elromlik-e az új hozzászólások kijelzése (főoldali fórum-blokk, tracker, könyvjelzők), illetve a tartalom megtekintésekor rendesen megjelennek-e a lapozók és annyi új hozzászólás van, amennyit kiírt előtte? (ebben segít a .new szelektorra való rákeresés a böngésző inspeckorában)

Köszi!

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Továbbra sem jó. Egy darabig működik rendesen. Majd főoldali cikkre kattintva és vissza a főoldalra, a fórum center blokk megint tele új üzenetekkel. Utána kettőt kattintva az oldalon megint jó. Egy darab OK, aztán kezdődik elölről.

trey @ gépház

Most jó, nem jó?

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Telepítettem egy Chrome-ot. Teljesen tiszta friss ropogós. Beléptem. Kb kattintottam kettőt és most azt jelzi, hogy 83 új hozzászólás van.

 

Egy újabb frissítés és már az összes újnak van jelezve... DE Párhuzamosan frissítettem mind a két böngészőben és ugyanazt az eredményt adják:

https://imgur.com/YZYrRnC

 

Nem csak adott témára, hanem az összes Új jelölés ugyanaz

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"

Sziasztok!

Akinél most is hibásan működik a számláló, attól egy kis segítséget kérnék.

Szükségem lenne egy jól látható képernyő-videóra a hibás működésről, amit valamilyen formában megoszt velem. Illetve amikor hibás értéket mutat a számláló, akkor ellenőrizni a böngésző Javascript konzolját, hogy került-e oda valamilyen üzenet és azt is megosztani velem.

Köszönöm!

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Videót most nem tudok készíteni, de most kellett egy 5 perc össze-vissza kattingatás mire sikerült produkálni. JS konzolban csak a következők vannak:

A <script> betöltése nem sikerült ezzel a forrással: „https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-74941-1”. hup.hu:5:1
A(z) „https://platform.twitter.com/widgets.js” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva. 17
A(z) „https://platform.twitter.com/widgets.js” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva.
12 hup.hu
A(z) „https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.2d991e3dfc9abb2549972ce8b64c5d85.html?origin=https%3A%2F%2Fhup.hu” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva.
2 hup.hu
A(z) „https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.2d991e3dfc9abb2549972ce8b64c5d85.html?origin=https%3A%2F%2Fhup.hu” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva.
hup.hu:5:4111
A(z) „https://syndication.twitter.com/settings” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva.
hup.hu
A(z) „https://platform.twitter.com/js/moment~timeline~tweet.f41b02dcb58512d8e9f6d4178eb28452.js” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva.
hup.hu
A(z) „https://platform.twitter.com/js/timeline.0a7b4db67eacd23e35c5ce02e6ea3470.js” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva.
hup.hu
A(z) „https://platform.twitter.com/js/tweet.25ae5aee3c2602da5d36fbf6c51215cf.js” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva.
hup.hu
A(z) „https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.2d991e3dfc9abb2549972ce8b64c5d85.html?origin=https%3A%2F%2Fhup.hu” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva.
2 hup.hu:5:4111
A(z) „https://syndication.twitter.com/i/jot/syndication?l=%7B%22_category_%22%3A%22syndicated_impression%22%2C%22triggered_on%22%3A1573566633942%2C%22dnt%22%3Afalse%2C%22event_namespace%22%3A%7B%22client%22%3A%22tfw%22%2C%22page%22%3A%22tweet%22%2C%22action%22%3A%22impression%22%7D%7D” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva.
hup.hu
A(z) „https://platform.twitter.com/css/tweet.a4ac5782325ad1b5e51c8b06daf47853.light.ltr.css” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva.
2 hup.hu
A(z) „https://syndication.twitter.com/i/jot” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva.
4 hup.hu
A(z) „https://syndication.twitter.com/i/jot?l=%7B%22widget_origin%22%3A%22https%3A%2F%2Fhup.hu%2F%22%2C%22widget_frame%22%3Afalse%2C%22item_ids%22%3A%5B%221193902961400922112%22%5D%2C%22item_details%22%3A%7B%221193902961400922112%22%3A%7B%22item_type%22%3A0%7D%7D%2C%22unbucketed%22%3Atrue%2C%22_category_%22%3A%22tfw_client_event%22%2C%22triggered_on%22%3A1573566660052%2C%22dnt%22%3Afalse%2C%22client_version%22%3A%223541749%3A1571780739496%22%2C%22format_version%22%3A%223541749%3A1571780739496%22%2C%22event_namespace%22%3A%7B%22client%22%3A%22tfw%22%2C%22page%22%3A%22tweet%22%2C%22element%22%3A%22notice%22%2C%22component%22%3A%22tweet%22%2C%22section%22%3A%22subject%22%2C%22action%22%3A%22seen%22%7D%7D&notice_seen=true” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva.
hup.hu
A(z) „https://syndication.twitter.com/i/jot?l=%7B%22widget_origin%22%3A%22https%3A%2F%2Fhup.hu%2F%22%2C%22widget_frame%22%3Afalse%2C%22item_ids%22%3A%5B%221193691066492506117%22%5D%2C%22item_details%22%3A%7B%221193691066492506117%22%3A%7B%22item_type%22%3A0%7D%7D%2C%22unbucketed%22%3Atrue%2C%22_category_%22%3A%22tfw_client_event%22%2C%22triggered_on%22%3A1573566660603%2C%22dnt%22%3Afalse%2C%22client_version%22%3A%223541749%3A1571780739496%22%2C%22format_version%22%3A%223541749%3A1571780739496%22%2C%22event_namespace%22%3A%7B%22client%22%3A%22tfw%22%2C%22page%22%3A%22tweet%22%2C%22element%22%3A%22notice%22%2C%22component%22%3A%22tweet%22%2C%22section%22%3A%22subject%22%2C%22action%22%3A%22seen%22%7D%7D&notice_seen=true” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva.
hup.hu
A(z) „https://syndication.twitter.com/i/jot” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva.
2 hup.hu
A(z) „https://syndication.twitter.com/i/jot?l=%7B%22widget_origin%22%3A%22https%3A%2F%2Fhup.hu%2F%22%2C%22widget_frame%22%3Afalse%2C%22item_ids%22%3A%5B%221193283625250414592%22%5D%2C%22item_details%22%3A%7B%221193283625250414592%22%3A%7B%22item_type%22%3A0%7D%7D%2C%22unbucketed%22%3Atrue%2C%22_category_%22%3A%22tfw_client_event%22%2C%22triggered_on%22%3A1573566662474%2C%22dnt%22%3Afalse%2C%22client_version%22%3A%223541749%3A1571780739496%22%2C%22format_version%22%3A%223541749%3A1571780739496%22%2C%22event_namespace%22%3A%7B%22client%22%3A%22tfw%22%2C%22page%22%3A%22tweet%22%2C%22element%22%3A%22notice%22%2C%22component%22%3A%22tweet%22%2C%22section%22%3A%22subject%22%2C%22action%22%3A%22seen%22%7D%7D&notice_seen=true” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva.
hup.hu
A(z) „https://syndication.twitter.com/i/jot” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva.
4 hup.hu
A(z) „https://syndication.twitter.com/i/jot?l=%7B%22widget_origin%22%3A%22https%3A%2F%2Fhup.hu%2F%22%2C%22widget_frame%22%3Afalse%2C%22item_ids%22%3A%5B%221193015362654212101%22%5D%2C%22item_details%22%3A%7B%221193015362654212101%22%3A%7B%22item_type%22%3A0%7D%7D%2C%22unbucketed%22%3Atrue%2C%22_category_%22%3A%22tfw_client_event%22%2C%22triggered_on%22%3A1573566663469%2C%22dnt%22%3Afalse%2C%22client_version%22%3A%223541749%3A1571780739496%22%2C%22format_version%22%3A%223541749%3A1571780739496%22%2C%22event_namespace%22%3A%7B%22client%22%3A%22tfw%22%2C%22page%22%3A%22tweet%22%2C%22element%22%3A%22notice%22%2C%22component%22%3A%22tweet%22%2C%22section%22%3A%22subject%22%2C%22action%22%3A%22seen%22%7D%7D&notice_seen=true” helyen lévő süti- vagy tárolóelérési kérés blokkolva lett, mert egy követőtől érkezett, és a tartalomblokkolás be van kapcsolva.
hup.hu
A <script> betöltése nem sikerült ezzel a forrással: „https://platform.twitter.com/js/timeline.0a7b4db67eacd23e35c5ce02e6ea3470.js”. hup.hu:1:1

Twitter meg Google JS betöltési hibák. Semmi ide köthető.

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"

Amúgy most közben állítgattok valamit? Csak mert az elmúlt fél-egy órában többször előfordult, hogy olyan kommentet jelölt Új-nak (ténylegesen a témában), amit már tudom, hogy olvastam.

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"

Most jó, nem jó?

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Én ma nyomogatom reggel óta nem tapasztaltam hibát. 

szerk: 

de amint ezt beküldtem és újra főldalra nyomtam  a HUP 8.x - ismert hibák listája (mielőtt hibát jelentesz, kérlek olvasd el a nyitót!) megint rosszat jelzet ( 146/146) 

“Luck Is What Happens When Preparation Meets Opportunity" - Seneca

A főoldalon a számlálók továbbra sem jók. A Friss tartalom alatt jók (bár az eddig is jó volt). A navigáló nyilak most már mindig megjelennek.

Új hibaként néha azt tapasztalom, hogy egy cikkre kattintva olyan hozzászólás is újnak van jelölve, amit már olvastam. Ez eddig nem volt.

Most milyen az éles oldalon? Állítottam, ide jelezzetek vissza légyszi.
Köszi!

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Megnéztem!

 

Direkt úgy indítottam, hogy minden cookie-t töröltem és újra bejelentkeztem.

 

Kezdetben jó volt minden, ám kb 5 perc kattingatás után ismét előjött a hiba. Direkt végignyomtam a fórumblokk 3/4-ét, hogy szembetűnőbb legyen.

Utána ismét néhány perc kattintás után visszaállt.

 

Aztán mondom ellenőrzöm, amit valamelyik nap láttam, hogy az offtopic témák is eltűnnek-e a hiba jelentkezésekor.

Amíg jó volt a számláló, addig láttam az offtopic-ot ahogy a beállításaimban meg van adva.

Néhány kattintás. Előjött a hozzászólás hiba, megint majdnem minden olvasatlan, plusz vele együtt eltűnt az offtopic-ok amik kinn voltak (Kata és kressz téma).

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"

Ismét kiléptem, cookie törölve.

Beléptem. Egyből hibás volt a jelzés.

Rányomtam az egyik témára. Semmi új.

Vissza főoldalra.

Ekkor jól jelezte a dolgokat.

Megnyitottam a KATA-s témát (volt benne tényleg számomra új).

Vissza főoldal. Megint hibás jelzés, de más számokkal, mint előzőleg.

 

Amúgy közben találtam egy ilyet:

https://www.drupal.org/project/drupal/issues/2943391

Nem pont az ami itt van jelen, de érdekes, hogy a Drupal 8-nál ennyi probléma van a cache-el

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"

Köszi!

Alapvetően nincs gond a cache-vel, csak koncepcionálisan sok dolog megváltozott, ezért más szemléletmóddal kell kezelni. A fenti issueban is csak annyi volt a gond, hogy meg kellett mondani, hogy a blokk tartalmát ne globálisan, hanem felhasználónként gyorstárazza, mert felhasználói adatok vannak benne. Ez a HUP-on is kijött, mikor a jobb felső felhasználói blokkban nem az aktuális felhasználó neve jelent meg.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Csak azért gondoltam esetleg relevánsnak, mert mint írtam amikor jelentkezik a hozzászólás hiba, akkor a rendszer azt is elfelejti, hogy a beállítások között engedve vannak az offtopic-ok. Illetve mivel a hiba jelentkezéseinél kb minden alkalommal más hozzászólás számokat jelez újnak így tényleg olyan, mintha egy másik felhasználó adatait kapnám meg.

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"

Kikapcsoltam a Javascriptet és rányomtam a főoldalra.
Második frissítést követően feltűnt, hogy a "HUP 8.x - ismert hibák listája" témában nyolcvan-egynéhány új hozzászólás van, ráfrissítve helyesen 0 új volt.

Tehát Javascript nélkül is fennáll a probléma.

Nem tudom mennyire segít, de a bug jelentkezésekor az oldal forrásában, a data-drupal-selector="drupal-settings-json" szekcióban a következő adatok vannak: https://gist.github.com/pehsa/25117f86dafb86e276dd1e98b6498556

 

Ebben az új komment szekcióban már hibás adatok vannak. Az oldalon futó JS elvileg ebből szedné ki a dolgokat (de ebben nem vagyok biztos). Próbáltam a Drupal kódjában nézegetni, hogy honnan szedi össze az adatokat, de mivel még soha nem nézegettem, így nem tudom teljesen visszakövetni (a HUP specifikus dolgokról nem is beszélve). Viszont egyik részen ahol generálódhatott a drupal-settings-json ott volt egy cache megjegyzés.

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"

Sziasztok!

Az hozzászólás hiba kereséséhez kellene egy nagyobb tesztelés az http://82.150.62.50:8888/ (Teszt/Teszt) oldalon. Szóval aki erre jár és ráér, légyszi nyomkodja meg és figyelje, hogy helyesen működik-e az új hozzászólások számlálása.
Mást ne nézzetek most ott, minden más hiba irreleváns azon az oldalon.

Köszi!

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Rányomkodtam.

Olyan stabilan megmaradt az Új jelzés.

Direkt nyomtam cikkre, ahol volt új jelzés, illetve a fórum blokkban is. Tényleg ott voltak az új hozzászólások. Vissza főoldalra. Ugyanannyit mutatott, mindegyikre, de rányomva vagy csak témát nyitva egyik sem volt újnak jelölve.

Hiába nyomkodok ide-oda, stabilan beleégett az az állapot.

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"