A Firefox nem eladó milliárdosnak

Címkék

A Firefox projektet is megérintette a Twitter eladása. Kicsit odaszúrva Musknak és a Twitternek megjegyezték: "Megígérjük, hogy a Firefoxot nem adjuk el egy milliárdosnak."

Hozzászólások

Szerkesztve: 2022. 04. 27., sze – 13:29

A management félti a millió dolláros fizetését a racionalizálástól.

Még pár évig elketyeg a Mozilla, amíg pénzt tudnak kihúzni belőle a fejesek, aztán ahogy fogy a lenyúlható pénz, az egész cég megy a szemétdombra.

In April 2020 she was named CEO of Mozilla Corporation again. In 2018 she received a total of $2,458,350 (~890 millió Ft / év) in compensation from Mozilla, which represents a 400% payrise since 2008.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mitchell_Baker

Mar eladtak. Evek ota hagyjak, hogy a Google legtehetsegtelenebb levetett productosai szep lassan kinyirjak.

Nem értek a browser engine-ekhez, ezt nem tudom megítélni.

Azt nem látom, hogy mi lenne az, amit miatt ismét tömegek töltenék le a Firefox-ot, ha a Microsoft adja az Edge-t, illetve a Google tolja a Chrome-ot.

Inkább valami corporate, támogatott, privacy-re és központi management-re építő, akár fizetős terméket tudok elképzelni.

Fizetni? Max a xul supportert lettunk volna hajlandoak, azert is kevesen.

Viszont tokeletesen ravezettel, hogy hogy jon ki mindig a "legyunk 6234. cloud drive szolgaltato a globalis piacon" dontes. Le kell vezessem, hogy mi a baj vele, vagy erted magadtol is?

Firefox Go Max Plus subsciber ID 1-es: Tassadar

Egyrészt én nem a mostani termékükről írtam, másrészt nem volt szó benne cloud szolgáltatásról.

Látom, hogy az enterprise-ok mennyi energiát fektetnek abba, hogy a böngészőket a saját compliance igényükre szabják, performance metrikakat szerezzenek, 3rd party extension-öket managelejék, gyors iterácioban jövő release-eket teszteljék. Erre lehetne szolgáltatást fejleszteni és ebbe látok némi piaci rést.

Amikor pár éve bejelentették, hogy ők eldöntik mi a fake news és blokkolni fogják azokat az oldalakat, akkor repült a róka a saját eszközeimről. Nem tudom végül meghúzták-e ezt a lépést, de kinézem belőlük, mert minden woke-os fa*ságra képesek(lásd Brendan Eich elüldözése).

Egész addig igaz, amíg egy milliárdos annyi pénzt nem ajánl érte, amennyiért gondolkodás nélkül igent mondanak.

Várnak az első trilliárdosra még pár évet.

Bazdmeg, ezt az álszent képmutatást... Már rég eladták a rókát nem egy, de az összes milliárdosnak. Már baromi rég úgy fejlesztik ezt a jobb sorsra érdemes egykori browsert, hogy az nem a júzereiknek, hanem a nagy cégeknek és tőkés gazdáiknak jó.

Elon Musk: Fogd meg a söröm! :D

En meg rantottat reggeliztem. Majdnem pont ugyanannyi a relevanciaja :D

firefoxot a kutya se venné meg - minek ??

For Whites Only meeting room!

Pedig pont most akartam megvenni... Ehh. A bitcoin az egekben... Ezek szerint ma sem lesz rókám...

Tudtok arról valamit, miért nem lett Chromium alapú a 100-as? Pedig nagyon hírlett egy időben, hogy átállnak rá.

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓