Visszaszámlálóval vezeti fel a Valve a jövő heti "Steambox" bejelentését

Címkék

Steambox bejelentés visszaszámláló

A Valve egy visszaszámlálót helyezett el weboldalán, amely szerint már csak alig 30 órát kell várni a titokzatos, csak "Steambox"-ként emlegetett, a nappaliba tervezett gépük bejelentéséig. Ha hinni lehet Gabe Newell "a játék jövője a Linux" kijelentésének, akkor az érkező gép izgalmas részleteket tartogathat az ínyenceknek.

Hozzászólások

Talán a következő konzolom? Az eddigiek alapján a PS4 nem volt meggyőző, az Xbox One még annyira sem. A Wii U már piacon van de az sem győzött meg.

Na ott kezdődne a szép új világ, ha a Valve kijelentené, hogy első körben Linuxon, illetve a saját konzuljokon jön majd ki a következő HL, rá 1-2 hónapra meg mondjuk a többi rendszerre :)))
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

Ha te egy új termék bevezetését, egy erős húzónévvel (ami természetesen később megjelenik a népszerű vindózra is) ”domináns userbase szembeköpésének„ hívsz, miközben konkurens konzolok cégei ezt már nem egyszer meglépték, az nem Gabe üzleti érzékét minősíti. Én is szeretnék ”Last of Us„-t Pc-re, pláne Linuxos Pc-re, de nem lesz. Viszont ami SteamOs-en megy, az menni fog vindóz alatt is.
--
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

Tehat akkor vegyuk at meg egyszer.

A konkurensek nem leptek meg ilyet soha. Voltak exkluziv cimeik, durvan 10%-ban. Nem 100-ban. Illetoleg jellemzoen olyankor tudnak ilyennel erdemben vaganykodni, amikor mar tobb tizmillios tabor van, elotte meg sokkal kisebb ez az arany.

Jelenleg van kb. 50 millio Steam user. Ebbol nagyjabol 45 millio Windows-t hasznal, 4.5 millio Mac-et, 0.5 millio pedig Linuxot. Azt mondjatok, hogy "logikus lepes", ha az az 500k user kapja meg eloszor a jatekot, illetve a leendo (jelenleg 0, azaz nulla fo) SteamBox tulajok, a maradek 99% pedig 2 honappal kesobb.

Ami Steam OS-en megy, az majd akkor fog menni Windows-on, amint portoljak ra. Ebben a szalban pont arrol agyaltok, hogy a portolas kesobb legyen, es eloszor csak Linux uber alles, mert az milyen logikus. Szoval jo lenne, ha kitalalnad, hogy mit is akarsz. Tovabba a te erdekedben remelem, hogy cegvezetes kozelebe nem surun kerulsz :)

Ügyes troll vagy, magad ellen beszélsz. ;)
Meglépték, nem egyszer. Ne tegnapra gondolj. A konzol világa több mint 30 éves.
Ha véletlen tényleg először a saját Linux alapú akármijükre jelenik is meg az a bizonyos cím, 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy már rég kész a többi platformra. Nem első eset ez sem. Az a két hónapod lehet pár hét/nap is. Mivel még nem jelent meg a konzol, egyértelmű, hogy nincs alatta user base. Én és 500k Linuxos társam csak egyszerű bétateszterek voltunk.
Személyeskedéseiddel próbálkozz a barátaidnál (ha még vannak), rám nincsenek hatással.
--
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

Írok egy bviktor-barát hozzászólást:
Hip-hip hurrá Microsoft. Windows a Kirrály! Windows az Istencsászár!!
Jövőre fele ennyi linux sem lesz mint ma, a mocsok Gúgul becsődül! Bing lenyomja mint szart a fosba!
Karácsonyra helyet cserél a Windows Phone és Androfos mobilban! Frizbinek fogják használni a droid mobilokat a karácsonyi szünetben meg baseball-ütő muníciónak!
Az Alma pedig megrohad Sztívdzsobsz nélkül olyan faszán meg fog rohadni, hogy még az imperialisták is megirigylik!
Ballmer a géniusz, Ballmer a generalisszimusz! (akarom mondani Ballmer utóda a Microsoft élén, bárki is legyen majd az)

a durva az lenne, ha lehetne használni asztali gépnek is. márpedig, ha úgyis linux megy rá miért is ne lehetne.

As we’ve been working on bringing Steam to the living room, we’ve come to the conclusion that the
environment best suited to delivering value to customers is an operating system built around Steam itself.
SteamOS combines the rock-solid architecture of Linux with a gaming experience built for the big screen.
It will be available soon as a free stand-alone operating system for living room machines.

Registered Linux User: #459016