Azonosította a Microsoft a Windows Phone 8 random reboot-ok okát

Az All Things D szerint a Microsoft úgy gondolja, hogy beazonosította azt a problémát, amely egyes WP8 felhasználóknál random reboot jelenséget okoz. A cég reméli, hogy a jövő hónapban OTA frissítésként a javítást eljuttathatja a készüléktulajdonosokhoz. A vállalat információkat nem közölt a problémával kapcsolatban. Arról sem beszélt, hogy csak bizonyos gyártó bizonyos készülékeit érinti-e a hiba, vagy az összes WP8 készüléket.

Hozzászólások

Olyan fura ilyen szigorúan non-un*x híreket olvasni a H UNIX Portal-on...
...unsub :)
Thanks.

Google 1st hit:
hup.hu
Napi hírek a Linux, *BSD, HP-UX, IRIX, MacOSX, Solaris és egyéb unix és unix-jellegű rendszerek világából.

;)

Nos, attól még lehetek csalódott, hogy valaki más mit gondol az oldalról (főleg, hogy Google mit). Ez az oldal nagyon nem ilyennek indult de sajnos ide jutott...
Érdemes elolvasni az eredeti HUP célkitűzéseket, amit trey írt, majd később módosított.
Az oldal még sok helyen viseli magán a nyomait azon "békebeli" időknek, lásd például Történelem mindjárt itt a baloldalon, vagy hát maga a baloldali menüsor, nem beszélve a Weekly News-ekről és a Journal-okról baloldalt lent... nem lepődnék meg rajta, ha kiegészülne Windblow$ szekciókkal, vagy C:\, D:\ és egyéb "nyalánkságokkal"...
Nem értem, hogy miért akar a H*U*P egy HWSW klón lenni...
Azt még természetesen megértem, hogy trey érdeklődési köre bővült és az visszaköszön az oldal története során, ám mivelhogy nem látom módját annak, hogy az innen áradó információ-dömpingből csak az jusson el hozzám, ami érdekel (UNIX), nagy kár érte: RIP H*U*P.
Tud-e valaki ajánlani egy másik, ténylegesen csak UN*X témákkal foglalkozó portált (akár lehet angol is)?
Ahol minden cikknek legalább valami kis köze van a UN*X világához?
A javaslatokat előre is megköszönve, tisztelettel.

- szerintem -

eltekintve minden prekoncepciótól, preambulumtól, meg ilyesmitől, azt hiszem hogy a unix/unix like operációs rendszereknek az üzemeltetési módja miatt, vagyis, hogy leginkább szerverként használják, nagyon sok köze van a window$hoz. hogy ez jó-e avagy sem, az már egy másik kérdés.

így aztán nem árt ha tudjuk, hogy a wp8 egy szar. vagy hogy a egyáltalán w8 egy szar. meg ilyesmi :)

Hosszan vitatkozhatnék minden szavaddal, tételesen cáfolva amiket írsz, de se kedvem, se időm nincs rá. Ezért csak FYI jelleggel engedd meg hogy arra reagáljak, hogy "ám mivelhogy nem látom módját annak, hogy az innen áradó információ-dömpingből csak az jusson el hozzám, ami érdekel":

http://hup.hu/hircsatornak

Hátha segít. Bízom benne, hogy howto nem kell a használatához. ;)

Offtopikot kérem fejezzük be.

--
trey @ gépház

Részemről befejezem (de szívesen folytatom, ha megmutatod, hogy itt a hup-on ezt hol lehet ontopic módon átbeszélni), ám utolsó szó jogán: FB-n is kénytelen voltam Unlike-olni, mert ott aztán jött az arcomba minden, ami nem UN*X, pedig még külön hírcsatornába is tettelek nemrég.
Egy !win opcióval viszont talán ki tudnál engesztelni és hűséges olvasod is lehetnék úgy :P

WP8 esetén mi a 'garancia', hogy az ilyen javítások eljutnak a felhasználókhoz?
Az androidos javítások sem jutnak el a júzerekhez, ha a gyártók (pl. samu) nem foglalkozik a problémával.
Tehát az igazi kérdés: az MS ki tudta verni a gyártókból a javítások terítését?

Az iphone -nal minőségi problémák vannak (nem trollkodás, csak ahhoz képest hogy állítólag "a" telefon, ott vannak az antennagate, és a mostani modellnél az anyagminőségi hibák), a WP8-ban "megtalálták" a random reboot okát, hát nem nagyszerű micsoda minőséget lehet kapni 150-200e forintért?

--
http://neurogadget.com/