uid_21365 blogja

[HK] Carnivore életképek - 1

E sorozatban a carnivore életmóddal (ételmóddal...) kapcsolatos apró szösszeneteket teszek közzé, nem is titkoltan azért, hogy felszínen tartsam a témát, mert hiszek benne ezzel nagy jót teszek embertársaimnak, hozzásegítvén őket szerény lehetőségeimtől telve az általam közreadott információkkal egy egészségesebb s így örömökben teljesebb élethez!

[HK] A nagy kérdés: Kibelezte-e a halat az ősember?

Ami engem illet, nem panaszkodhatom az óévre. Bár divat szídni mert Covid meg minden, de ami engem illet ez nekem határozottan sikerév volt rengeteg szempontból! (Most nem sorolom fel mert csak untatnálak benneteket.)

Az év vége is kellemes nekem, megérkezett végre az ezévi utolsó húsadagom, jó nem mind amit rendeltem de nagyobbrészt, például egy adag polip (nem vicc!), meg többféle hal, például törpeharcsák. Utóbbiakból hármat azonnal megfőztem. Igenám, de ezek nem voltak „gyárilag” szétszedve, nekem kellett kibelezni őket. Szét is vágtam őket, de aztán gondolkodóba estem. Felmerült a Nagy Eldöntendő Kérdés: Vajon az ősemberek kibelezték-e egyáltalán a halakat, pláne a vízimajom-korszakban?!

[HK] A Peri programnyelvről nagy vonalakban

Írom a Peri programnyelvemhez a dokumentációt, és épp végeztem egy fejezettel, amiben választ kívántam adni a szintaxisával kapcsolatban felhozott kifogásokra. Ezt a fejezetet teszem most közzé itt. Kíváncsi vagyok a reakciókra. (Bár alig-alig reménykedem a pozitív fogadtatásban, de hátha... Ugye, amíg élünk, remélünk, a remény elvégre mindig ingyen van, stb).

[HK][diéta] Elismerték: a telített zsírok nem okoznak szívbetegségeket!

Nem akartam már itt többet blogolni... Nem is hiszem hogy gyakran teszem majd. Ez azonban ANNYIRA fontos, mondhatnám KÖZÉRDEKŰ hír, hogy miután korábban annyit blogoltam fogyókúra meg diéta témában, pofátlan önzés lett volna nem közzétennem, mert ÉLETET MENTHET...