[HK] Kihívás - 1

Ezennel kihívást intézek magamhoz, meg mindenki máshoz is aki ezt olvassa.

A kihívás lényege:

Egy hét HUP szünet!

Ez a következőt jelenti: Miután e blogbejegyzést elküldtem, azonnal kijelentkezem a HUP-ról, s mert most 2021.01.22 van, péntek, ez azt jelenti hogy a legközelebb csak következő pénteken jelentkezem be a HUP-ra és addig nem is olvasok semmit se itt. Nyilván, senki nem tudja majd ellenőrizni ezt hogy nem olvasok semmit, ezt betartom-e. Azt azonban igen, postolok-e valamit vagy válaszolok-e valamire jövő pénteknél előbb... És ha megszegem azt hogy semmit nem is olvasok addig, csak magammal tolok ki mert ha olvasok valamit itt mégiscsak nehezebb lesz megállni hogy ne postoljak mert ugye ott lenne a válaszolási késztetés...

És mindez a szabály érvényes mindenki másra is aki csatlakozik e kihíváshoz!

Kérem aki csatlakozik, jelezze egy hozzászólásban. De választ ne várjon rá mert csak egy hét múlva fogom elolvasni...

Aki nagyon akar tőlem valamit addig, priviben megtalál.

Az ötlet e kihívásra amúgy onnan jött, hogy észrevettem, egyre több időmet köti le az internet, beleértve a HUP-ot is bár nem korlátozva kizárólag arra, még így is hogy a trollok itt le lettek tiltva. A felemésztett idő nagy, a „profit” meg kevés, mármint lélektani értelemben, főleg ha belevesszük a mégis megmaradt trollkodásokat is mint „kárt” azaz „negatív profitként” számoljuk őket. Közben meg nem haladnak az egyéb, jóval fontosabb dolgaim mint például a regényeim fordítása vagy új művek alkotása.

De más is nyugodtan juthat hasonló konklúzióra a maga életével kapcsolatban. Tehát ismétlem a kihívás: Egy hét HUP szünet! Aki belevág, írja oda kommentbe hogy csatlakozik, aztán mint én most jelentkezzék ki, s legközelebb csak 1 hét múlva, jövő pénteken térjen vissza! Az nincs megszabva, azon pénteki nap melyik órájában. (De természetesen lehet később is mint péntek. Már előre látom, egyes trollok ideírják majd hogy javasolnak nekem egy teljes év hupmentességi kihívást is... Nos egyáltalán nem kizárt hogy eljön annak is az ideje, de nagy dolgokhoz fokozatosan kell nekikészülni...)

Szóval: Get a life! START!

Hozzászólások

Most meg lázításért fog kitiltani trey! :-)

Egyszer már tartottam egy ilyen szünetet, most nincs kedvem.

Nagyon ravasz, péntekre időzítenéd a túlterheléses támadást! :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

"Aki nagyon akar tőlem valamit addig, priviben megtalál."

A gmail meg fog pusztulni.

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

És most gentoojedi néven tolod majd egy hétig? 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Ó Ti szerencsétlen tudatlanok! Kellett nektek megidézni GENTOOJEDI-t?! Kellett ez? KELLETT HÁT Ti MAZOCHISCHTÁK!

Üdv wladek1! Nevedről egy jut eszembe: Bobek, a Bob és Bobek cseszlovák rajzfilmből. Vajon Neked is van kalapod?

Na vajon most mivel rukkolok elő? Lássátok lentebb híveim.

jelentkezzék

Végre valaki, aki tud ragozni! Respect.

BlackY

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)

Szerkesztve: 2021. 01. 23., szo – 20:48

reméljük nem valami kórházi kényszerszünet, a felengedett, fagyasztott májas, vérdarabos dzsúz elfogyasztása  :P után 

No rainbow, no sugar

Mekkora hiba ez... Mi lesz velünk királyunk nélkül? Vezér nélkül fejetlen csirke a nép!

Hivatásos pitiáner - Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @

Ja nekem ez a recept most esett le, azt hittem komoly, megnéztem a végtermék képét még amikor beküldte jedi és hát nem enném meg, de gondoltam biztos... :D

Szóval nem gondoltam, hogy azon a weboldalon járok! :)

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Hát azt elismerem, hogy HK-nak elég csak őszintén leírni a gondolatait és máris hülyének nézik, nekem meg vergődnöm és színjátszanom kell általában. Szomorú is vagyok miatta.

De csak, hogy nyafogjak is, mert NagyZ szereti, akkor miért nem emlegettetek, amikor fel voltam függesztve. Mindezek tetejébe fel sem tűn sokaknak.

EZ FELHÁBORÍTÓ!!!

NYAF-NYAF-NYAF!

NYAF!

nyaf

Hát azt elismerem, hogy HK-nak elég csak őszintén leírni a gondolatait és máris hülyének nézik, nekem meg vergődnöm és színjátszanom kell általában.

 

Tudod van az az eset, amikor egy okos hülyéskedik és van az, amikor egy hülye okoskodik. A HK posztokból könnyen leszűrhető, hogy ő természetesen tolja a faszságokat, te pedig erőlködsz, amitől izzadtságszagú lesz az egész.

Hivatásos pitiáner - Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @

1 hétig más humor forrást kell keresnem.

Erről az Indul a bakterház jelenete jut eszembe, amikor Buga Jóska kihíjja a Banyát. XD

[Falu.Me]==>[-][][X]

Balfaszozni balfasz ok,

ne legyetek balfaszok!

A medve != játék

a nő != ember

trey != hup

gentoojedi != haroldking

Szerkesztve: 2021. 01. 25., h – 10:00

Le kellene tesztelni Haroldkinget tényleg meg tudja-e állni, hogy nem olvas péntekig?

Milyen szaftos sztorit akartok róla, amit megosztott velem, alapjaiban nem érdekes kettőt kivéve.

Serdülő korában leszopta egy katolikus pap. Állítólag kényszerítette HK-t.

Töri érettségin azért nem bukott meg, mert a vén és egyben pedo töritanítónénije hogyismondjam ajánlatot tett Neki, aminek részben eleget tett HK. Azért részben, mert nem állt fel - ez nem is csoda, jóízlésü uriembernek vén nyanyára? - , de nyelvvel ügyes volt.

Bocs HK, hogy elmondtam, de ezt azért tettem, mert ha velem történt volna ez én biztos minden fórumon leírtam volna. A pap börtönben lenne, a nyanyának meg már mindegy. Az már nem lehet köztünk a kora miatt.

Nem, viszont az alpáriságnak is van egy olyan szintje, ami még trollkodásnál is szánalmas.

Ez még sajnos nagyon visszafogott volt a Tőlem megszokotthoz képest.

Csak, hogy érts kivel állsz "szemben".

Egy ilyen nárcisztikus, elbaszott, sérült személyiségnél, mint én ez kurvára nem számít.

A sok terror, amit gyerek koromban kaptam vezetett ide. Ezt még megfejelte a réges-régen első nickem alatt elszenvedett folyamatos verés, aminek az lett az eredménye, hogy kértem a saját accom megszüntetését.

A trollok és a belém kötők elleni merényletem módszere hasonlít az öngyilkosmerénylő terroristákhoz. Tehát, ha olyan áron tudok másnak ártani, másik trollt bosszantani, hogy az nekem is lehet kellemetlen vagy az accountomba kerülhet, az bene van a pakliban.

A szánalmas módszereim célja az is, hogy szégyenérzetet keltsek azokban a prűd ellenségeimben, akik megbánják, hogy szóba álltak velem, mert azt is szégyellik.

Tehát nyertem. Miattam meg kár aggódni.

Azt tartsd szem előtt, amikor velem, vagy bárki mással trollkodsz, hogy a trollkodás is olyan, mint a rákos sejt. A trollkodás újabb trolkodásokat szül. A trollok áldozatai is trollokká válhatnak.

Miután e blogbejegyzést elküldtem, azonnal kijelentkezem a HUP-ról, s

végre...

És milyen igazad van!

Időtlen idők óta ez volt az első postod amivel egyetértek.

Tehát:

—Visszatértem.

—Körülnéztem.

—Látom megint csak a trollkodás megy mindenütt ezerrel. Olyan nagyon már nem is bosszant, de szánalmasnak tartom, valamint időfecsérlésnek a vele való foglalkozást.

—Továbbá: Közlöm mindenkivel akit érdekel (már ha akad itt ilyen esetleg, netántánlagosan, perhaps and maybe) hogy az eltelt egy hét alatt ESZMÉLETLEN mennyiséget haladtam (tudom ez nem volt irodalmilag eléggé „összefésült” kifejezés) a regényeim angolra fordításában, desőt ami még fontosabb a legújabb regényem írásában is! Talán még két fejezet és elkészül... (bár ezt nálam sose lehet halálbiztosra venni mert írás közben gyakran jönnek elő új ötletek. Néha olyan pompásak hogy az „ötlet” név durva understatement rájuk, s inkább hatletnek sőt hétletnek illene nevezni őket...) És ugye sejtitek, egy regény befejezése nekem messze fontosabb, többet ér a szememben és több örömet okoz mint itt elcseszni az időt ócska poénokra, vagy szimplán bosszankozni, belemerülni a virtuális szarpofozásba, vitatkozni hülyeségeken meg hasonlók.

Tehát drága barátaim az Úrban s az Űrben: ezennel bejelentek egy újabb hét HUP-absztinenciát! That is, jövő pénteken nézek majd vissza ide újra legközelebb.

Gúdbáj! (de ha nem bájos szerintetek akkor is).

Drága király uram!

Az anyád! Most megint tekerhetem a visszaszámlálót egy héttel odébb.

Nyugtass meg, hogy nem engem szopatsz! Vagy legalább nem szándékosan.

netántánlagosan

Ez miyen nyelvi bravúr egy írótroll? Ez még tőlem is szar. Szörnyű vagy.

Szervusz bogárevő író királyom! Eddig a plextor volt a király íróm, de most Te vagy az író királyom.

Nem hiszem. HK saját bevallása szerint nem ért a netes dolgokhoz, GJ pedig már csinált honlapot is. Ráadásul .hu domainnel, HK pedig úgy tudom, nem akar az ilyen nemzeti dolgokból részt vállalni. 

Szóval itt vagy tényleg véletlenről van szó, vagy egy olyan overengineered átbaszás történik, amit HK-ből egész egyszerűen nem néznék ki. 

Kihívták?

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Ha tényleg beteg, nem lehet könnyű neki a bizalmába fogadni másokat. A monológjába vágást és a számára furcsa/kellemetlen/ijesztő (de amúgy hétköznapi) dolgokat szerintem csak olyanoktól fogadja el, akikben bízik. Itt, online kb. sosem alakulhat ki az a fajta bizalom, amiben hosszú távon meg tud maradni.

:)

Több mint egy év után ideje lenne a visszatérésnek. Ezúttal lehetne valami kevesebbet markoló nickname, mondjuk Univerzum.